Pomohla vám chirurgia pri probléme so zarastaním nechtu?
Syn ma problem so zarastanim nechtu na nohe. Riesime to kazde 3mes., ma siroky necht, tlaci mu do valu, zapali sa, zahnisa, krvaca, pomoze az pedikura. Ta nas vsak poslala na chirurgiu, ze to je celozivotny problem, kedze ma tucny palec-necht az v mase. Ak mu to dam urobit, ciastocnu ablaciu, chcem, aby to uz mal navzdy. Pomohlo Vam to? Mne pred 20.r.strhavali 3x, stale zarasta, zvazujem, ze si to dam aj ja urobit. Len by som rada precitala viac pozit.skusenosti. Chystame sa k sukrom.chirurgovi. Rada zaplatim, ak tento neprijemny problem skonci. Je to hrozne. Bojim sa, aby sa mu nieco, ked mu to mokva, krvaca, nieco nestalo.
@anonym_ed03a7 neni to aktualna foto. Momen.to ma ok.po osetreni na pedikure,ale jemu sa to vracia kazde 2/3mesiace. Je chalan, nechce behat po pedikurach. Strhnut nie, plastiku lozka-zuzit necht od korena..
@anonym_autor keď to je potrebné, tak bude chodiť po pedikurach😆treba spony.Moj syn má taký typ lôžka zle mu rastie necht je skruteny a má veľa "mäsa" okolo.Tamponada a neskôr spona pomohli.
@anonym_autor Synovi pomohla, odvtedy má pokoj.
@anonym_autor ja som to mala lebo som si zle strihala nechty "až moc" a pomohlo tomu aj tehotenstvo, narástla mi noha a teda som mala chvíľku malé topánky. Musela som na chirurgiu no po nejakom čase sa mi to vrátilo i keď som si to už strihala pekne.
Nakoniec som si pomohla sama "v podstate ako keď ideš k pedikérke" a dá ti tú dlahu na nechet. No ja som si ho podkladala vatou namočenou v alpe, dosť dlho a sám sa mi napravil rast.
Teraz si už dávam pozor na strihanie a mám veru pokoj dobrých 10 rokov.
@3petka strihas zarovno? Mam pocit, ze to aj hormony ovplyvnuju. Mne to zacalo v puberte a aj synovi. Ved 12r som mu to strihala dobre a zrazu v puberte zle?🤔 zvlastne..
@anonym_autor ja pravej nohe je nehéz viditeľné zúžený a od vtedy nezarasta
@katica06 dala si si obe strany zuzit?
@anonym_autor Synovi pomohla, odvtedy má pokoj.
@mirka2405 a co mu urobili? Zuzili necht od korena? Mal stichy? Diky. Zvazujem, co robit. Strhnutie nie je riesenie. Necht ostane rovnako siroky od korena..
@mirka2405 a co mu urobili? Zuzili necht od korena? Mal stichy? Diky. Zvazujem, co robit. Strhnutie nie je riesenie. Necht ostane rovnako siroky od korena..
@anonym_autor Zuzili mu necht, zakrok je dost bolestivy, neprijemny. Nedije sa to, len previaze obvazom a osetruje dezinf. Ale odvtedy sa mu problem neopakoval.
@anonym_autor 3 krat mi trhali oba nehty na palcoch.... az treti pokus vysiel, sice stale zarastaju ale uz som sa naucila s tym pracovat.
Mala som presne tento istý problém vyše roka, neskutočná bolesť a citlivosť celého palca, pomohla špona a tamponada od profesionála

@anonym_82a5cf a uz teda nezarasta, bo je zuzeny? Dakujem❤️
@anonym_autor ja pravej nohe je nehéz viditeľné zúžený a od vtedy nezarasta