Pomohli vám zázvorové lízanky?
Ahojte, pomáhajú zázvorové lízanky na nevoľnosti počas celého dňa alebo sú to iba vyhodené peniaze?
@kimina21 nevieš čo by pomohlo? Už skoro 4 dni som poriadne nejedla 🤢
Mne hej... Ale nie, keď mi bolo veľmi zle. Vtedy max. Čerstvo vytlačená stáva s pomaranča (nie kupovaná), čierny čaj (sladký, kyslý) a suchá, po troskách. Poznam to... Snáď ta to čoskoro prejde💗
Mne pomahal grepovy dzus - divne, ale fakt to fungovalo.
mne napr. ano - lizanky, cola, suche pecivo, cierny caj
Aj mne pomohli...a suché piškóty... zvracala som do 20tt (-6kg), potom mi to prešlo a začala mňa páliť záha 🙈
Nepisete či vám je zle z virózy alebo ste tehotná ak to prvé skúste kynedril.
Pri silnych nevolnostiach nepomoze zial nic, iba vydrzat 😒. Mne sa osvedcilo jedine, ze som jedla mozno aj 10x denne uplne mini porcie alebo iba nieco zobla. Drzim palce, nech to co najskor prejde. U mna to preslo po prvom trimestry.
Vobec,bolo mi z nich horsie
Mne pomohli, aj zazvorove pivo je dobre a zazvorova stava z dmky tiez.
Mne áno, ako nie, na celý deň deň ani úplne, že mi nebolo zle ale aspoň som sa mohla najesť
Mne pomáhal na nevoľnosti čaj rooibos. Zo zázvoru mi bolo zle.
Na nevolnosti pomohli kym som ich cmulala ale strasne ma z nich bolel zaludok
mne pomohli , ale napr. keď som šoférovala a bolo mi na grc tak mi viac pomohli cukríky slávia, to sú také tie mentolové s kakaovou plnkou,
Mne pomohla cola,ale po troske,tycinky,piskoty,suche pecivo.Mne byvalo zle asi do 20tt a to som rano vstala a uz to islo.Mne byvalo vacsinou len doobeda zle,ale zaludok na vode som mala stale.na obed mi najlepsie robili vyvary.
Ja som použila len jedno to lízatko z balíčka a o chvilu som vracala.. Aj bylinkové tabletky pre tehotne proti vracaniu, detto.. Som v 15. tyzdni, cakam, kym sa to uz zlomi..

Mne nie