icon

Pomohlo vám niečo zmierniť bolesť kolien?

scila
27. jan 2022

Čaute. Nemáte náhodou dobrý tip čo zaberá na boľavé kĺby? Ťahá mi na 40, doteraz ma boleli občas bedrové kĺby, ale odkedy som sa vrátila do práce po rodičáku, hrozne ma bolia kolená. V robote sa veľa hýbem, každú chvíľu si musím čupnúť a postaviť sa je stále ťažšie. Pokukávam po tých kolagénoch čo všade reklamujú... Pomohlo vám to niekomu reálne, alebo sú to len vyhodené peniaze? Ďakujem za pomoc 😘

Strana
z2
katarinka289
7. dec 2022

Ja som 4x tyzdenne cvicila.Jumping,kruhovy tabata...musela som s tym prestat kvoli kolenam.Ja som mala ale take bolesti,ze som plakala.Doslova krce.Na magnetickej mi zistili zhrubnutu chrupavku.3x som bola na injekcii.Beriem kolagen na striedacku tbl.a collagen duoLife tekuty.Klop klop klop uz krce nemam,no na nejake extra sportovanie to tiez nie je.Koleno ma po dlhej dobe zacalo boliet na dovolenke.Nastastie som pri sebe mala flektor a na druhy den uz bolo dobre.Od leta ma obcas zaboli pri dlhsej prechadzke

anika221
25. sep 2023

@scila mne strasne pomohla Nartana. Poradila mi to kamoška- jej skvokra boleli kolená tak, že nemohol vobec športovať a po tom, čo začal Nartanu užívať, šiel v zime na lyže a úplne v pohode 🙂 A ako vedľajší efekt mi to zmiernilo aj problémy s karpálnym tunelom na ruke, takže fakt všetky kĺby, svaly, pohyblivosť.... Za mňa doporučujem. Za pokus nič nedáš 🙂 https://www.olakino.sk/nartana-klby-a-svaly/

karima512
29. jan 2024

mne pomohol kolagen od sunday natural, mam v tabletkach , prasok mi nejak nesedi uzivat, pukalo mi v pravom kolene a cca do mesiaca prestalo, obsahuje aj kyselinu hyaluronovu

megan777
23. máj 2024

@katie253 prosím vas kolko stoja tie injekcie, ci to si plati pacient sam ci to predpise ortoped dakujem,mam problem s kolenami

katarinka289
25. máj 2024

@megan777 uz si to nepmatam,ale 15-20€ to bolo

simsalabim
25. máj 2024
katarinka289
25. máj 2024

@simsalabim to je za jedno koleno? A bola si v statnej nemocnici? Lebo to je velmi vela.Ja som za kolagenove injekcie platila 15 az 20 do jedneho kolena

simsalabim
25. máj 2024

@katarinka289 jedno koleno cca 42€. Klasicka ortopedicka nemocnica, ved preto to figuruje v appke poistovne. . Lekar vypise recept, vyberies v lekarni, s injekciami ides naspat k bemu a pichne. Sinovial je, pokial viem, najlacnejsi. Co pichali tebe? Mne pichaju roky a kedysi stala jedna cez 80€, teraz uz poistovna daco prispieva.

simsalabim
25. máj 2024

@katarinka289 tu si pozri cenu v namatkovo vybranej lekarni https://www.lekarenvkocke.sk/zq0fecffc802af8b11...

Ale pozeram, ze maju aj “mini” a tam je cena 20€ https://www.lekarenvkocke.sk/zqa0ebbdaffa6c15db...
Tuto mini si asi mala ty.

katarinka289
28. máj 2024

@simsalabim ja som nemusela ist do lekarne.Prisla som do nemocnice,sestricka natiahla,doktor hned aplikoval a isla som domov

simsalabim
28. máj 2024

@katarinka289 ok ale teda zrejme nevies, co ti pichli. Podla ceny by to zrejme mohol byt Sinovial mini. Mozno to mas v papieroch. Ostatne klbove injekcie su iba drahsie, aj nad 100€ jedna. Skusila som aj take, ale vratila som sa k Sinovialu. A rozmyslam, ked pises, ze sestricka “natiahla”… ono tieto injekcie su balene jednorazovo s latkou uz v striekacke. Nic sa nenatahuje… vydezifikuju kolena, pichnu mezokain a potom ide klbova injekcia. Aspon taka je moja skusenost. Tebe asi pichli daco ine ….

lukbe
28. máj 2024

@megan777 ja platím takmer 70 eur. Sú rôzne, aj lacnejšie, ale vraj neobsahujú to, čo tie drahé.

katie253
5. jún 2024

@megan777 to bolo ešte v roku 2019 a jedna injekcia stála 10€, platila som si to sama, poisťovňa to neoreplacala. Neviem koľko je teraz cena

Strana
z2