Pomohol Condrosulf pri artróze prvého stupňa?
POmohol niekoho ?? Ci ste uzivali liek na dlhsiu dobu..ja mam zatial na 3mes.
@lavender94 no ja mam zatial na 3.mes a potom 3.mes pauza..mam kvalitny kolagen od fyzio a plus domacu huspeninu haha
@kittykat22 mam sportoveho fyzio ,takze to je zaklad..ja ma skor asi pretazene klby,kedze neposedim dlho a teraz to musim vybalcovat..moj ortoped je ohladom vysvetlenia ,alebo rady uplne nula,mam si vsetko najst na nete mi povedal..brrr..jasne,ze ho idem zmenit ..lebo normalne pochybujem,ci mi dal spravnu diagnozu..
Uzivam ho niekolko rokov na striedacku s inymi, k tomu fyzio, vhodny sport. Asi raz za 3/4 roka injekcie do klbu. Topanky komplet vymenene, ruksak do prace… stav sa da iba udrzat ci spomalit, nie vyliecit.
Mne nedavno dala na artrozu liek iascledine. Okrem toho beriem kolagen. Ci to ma nejaky extra efekt uvidim na kontrole
@aaadkaaa Piascledine
@simsalabim tak tak🤣 neviem si to nikdy zapamatat a. Echcelo sa mi ist pokrabicku. Otrasny nazov
Tak mna z Condrosulf boli brucho a zavodnuje ma z toho brrr kua v lekarni som nechala 50eur za to a teraz tak mozem ich odlozit ...
@kittykat22 praveze nic..idem vyskusat ineho ortopeda,lebo tento starec mi povedal,ze si mam vsetko najst na nete /hovado/..vobec nevysvetli veci...a ked sa ho clovek opyta,tak vobec neodpovie na otazky,...nechapem niektorych lekarov.lepsie im ist na dochodok asi..vdiky za rada..
@kittykat22 mna bolia obidve kolena,takze obojstranna...kokos zivot pred sebou a ja budem kripel hahahaha...schudnem este zo par kg ak to ma trosku pomoct haha..budem skusat vsetko mozne,len kua lekar je posledny,ked uz pride k tomu.ty mas 1st ??
Mne artrozu kolien diagnostikovali v 22....bedrovu tesne pred 30... veru zivot pred sebou, co narobis. Treba zvolit vhodny druh pohybu. Poslal ta aspon na rehabilitacie?
@kittykat22 Absolútne súhlasím.
@aaadkaaa menim ortopeda,lebo ten je neschopak ,mam si vsetko najst na nete a 1/2roka na kontrolu..rehabilitaciu idem riesit sukromne..

Ono je to s tým condrosulfom tak, že niekomu pomôže a niekomu nie, preto to ani neprepláca poisťovňa, lebo nie je dokázaný významný efekt. Ale niekto si to chváli, niekomu pomôže nejaká iná klubová výživa, niekomu nič. Treba podľa mňa všetko vyskúšať, ale nečakať zázraky na počkanie, ono to môže trvať aj pol roka kym to pomôže.