icon

Pomohol vám Alpicort proti vypadávaniu vlasov?

jana612
9. jún 2024
mia018
9. jún 2024

@jana612 ja som ho pred pár rokmi používala a naozaj my pomohol

unicornlady
10. jún 2024

Mne nie, skôr som z neho mávala podráždenú pokožku

jitka2024
6. nov 2024

Mam alpicort ale zatiaľ žiadny výsledok mam dosť veľké plesiny najprv sa mi robila také drobné a potom sa zväčšujú poraďte mi dačo son zúfalá

unicornlady
6. nov 2024

@jitka2024 Moja skúsenosť je to, že to mám zo štítnej žľazy, hlavne teplo mi spôsobuje veľké padanie vlasov.
Ja som doplnila železo (zistili mi, že mám málo) a vitamín D.
Inak sú aj rôzne prípravky so zinkom.
Kedysi som užívala ReviHair (to mi v lekárni poradila), nakoľko to malo účinok neviem, keďže u mňa to spôsobuje viac faktorov, ako som spomenula.

Alpicort ma pálil na pokožke, a šupinkovala mi z neho pokožka. Takže mne to škodilo.

puertorico
6. nov 2024

mne len trošku pomohol, ale musela som ho používať každý deň , niekoľko mesiacov .

mima172
6. nov 2024

Baby, ktoré máte problém s nadmerným vypadávaním vlasov, tak skúste aj masáž vlasovej pokožky kvalitným rozmarinovým olejom pred každým umytím. A doplňte to tým, že pokožku i vlásky pravidelne osviežite hydrolátom (esenciálna voda) z rozmarínu. Nepíšem konkrétnu značku, čiže nerobím reklamu, len odporúčam nakoľko mám x klientiek, ktoré skúšali snáď milión vecí a až po rozmaríne sa im krásne zregenerovali vlasové korienky.

unicornlady
6. nov 2024

@mima172 Ja som skúšala ricínový olej, keďže bol často spomínaný, ale efekt žiadny.

puertorico
6. nov 2024

@mima172 ale ja si myslím že ak má niekto také vlasy ako napr ja , že 5 chlpov na hlave, tak nikdy nedorastú na takú krásnu hustú hrivu . proste gény . ☹

mima172
6. nov 2024

@unicornlady Ricinový za mňa áno ale nie na vlasovú pokožku, je príliš silný. Aj na plet ho odporúčam skôr zriediť v troške iného oleja.
@puertorico To ma mrzí... Máš za sebou aj diagnostiku, či nejde o alopéciu, keďže píšeš, že máš naozaj máličko vláskov? Mám kamarátku s týmto problémov, žiaľ nezabralo nič, áno elektroliečba, ktorú skúšala ako poslednú možnosť. No i spomínaná genetika je veľmi silná.

simimimi
20. júl 2025
@jitka2024

Mam alpicort ale zatiaľ žiadny výsledok mam dosť veľké plesiny najprv sa mi robila také drobné a potom sa zväčšujú poraďte mi dačo son zúfalá

@jitka2024 dobrý deň, prosím vás alpicort začal nakoniec účinkovať? Ďakujem za odpoveď