Čo proti vypadávaniu vlasov?
Ahojte, už som zúfalá, čo sa týka vypadavania vlasov. V apríli som prekonala covid, odvtedy mi vlasy rednu a rednu. Dala som aj ostrihať, nepomohlo. Padajú stále. Skúšala som vitaminy, čisto prírodné šampóny, kúry u kaderníčky. Nič mi nepomáha. Je mi už doplaču, lebo moje husté vlasy mi každý závidel a vždy keď som si ich dávala na leto preriedit, tak si kaderníčky fotili, koľko toho ostrihali a stále som este mala na hlave dostatocny výbuch 😅 poraďte prosím, ak ste mali podobný problém a co vám naozaj pomohlo. Nechcem už dávať peniaze do vzduchu na experimenty.
Pri každom umývaní vlasov si do šamponu vmiešaj kávovú usadeninu - lacná a účinná pomoc, odporúčam z vlastnej skúsenosti
Ja som bola na tom podobne, skúsila som všetko možné aj nemožné. Len ja som nemala nikdy husté vlasy. Ustálilo sa to až keď mi zistili málo železa v krvi a začala som ho užívať. No kvalita vlasov je stále seno-slama.
ono nez sa ti zase vlsy vratia do povodneho stavu potrva minimalne pol roka a aj to si mozes gratulovat, ked zbadas zahustene + rast tych malickych tiez nieco trva. Poznam na sebe ☹ Tiez mi toto covid sposobil. Ja som uzivala zinok +keratinovy napoj kazdy den. Sampon proti rednutiu vlasov, vtierala vodicku biohar kazdy den plus sprej naposkodene vlasy. Az po pol roku vidim ako tak zlepsenie.....
@zuzikak ahoj, aky sampon proti rednutiu si pouzivala a aky sprej na poskodene vlasy prosim ta? vdaka xx
@wlf celkové doplnenie vitaminov
A, B, C, E , D a ktomu zinok magnezium selen
To je zaklad pri vlasoch
Plus môžeš pridat kvalitny kolagén
A masáže pokožky hlavy (aby si stimulovala korienky na novy rast vlasov a zaroveň ich posilnila ) k tej masaži môžeš pridať nejake tonikom alebo olej (toniká s obsahom kofeinu, mentolu su stimulujuce alebo pripadne s vytažkami bylin ako žihlava, praslička, lopúch, rozmarín) 🙂
Žiadny šampon ti na rast a proti vypadavaniu nikdy nepomože. Nakolko šampon nie je schopny preniknúť tak hlboko do pokožky a do miesta zkadial vlas vyrastá. Vid na foto

@wlf skusila si biotin?