Pomohol vám Biseptol na močové cesty?
Ahojte v noci som skončila na urgente. Zapal moc.ciest mi ale nakoniec nezistili, ale dali mi lieky biseptol. 2 tabl ráno , 2 večer. Máte s nimi dobru skusenost? Čo som sa dočitala každá druha z nich vracia a serie. Tak mám z nich celkom rešpekt :/ celkovo mi to príde dosť 4 tabl denne. Nejaké skúsenosti? Ďakujem 🙂
Biseptol sú veľmi silné, no účinné antibiotiká ... dcéru z nich preháňalo a veľmi ju bolelo bruško ... jediné probiotiká, ktoré jej, pri týchto antibiotikách pomohli aj od hnačky aj od bolesti bruška bol Hylak ... ale parádne jej zabrali na streptokoka, s ktorým sa pol roka trápila.
@sarahka
Dcera 2,5 rocna mala teraz zapal. Ona brala jednu vecer, jednu rano. Par hodin po druhej tabletke jej bolo ovela lepsie
@dzulli1980 hylak forte tie kvapky ?
@sarahka Áno
Mávala som opakovane zápaly močových ciest, odkedy mi nasadili tieto ATB, tak problémy prestali. Dávkovanie určite dodrž ako ti povedali a probiotiká s 2-3 hodinovým odstupom
Ďakujem žienky. Tato stránka je super. Vždy mi tu niekto poradí 🙂 ďakujem a prajem Vám vela zdravia
Biseptol sú veľmi silné, no účinné antibiotiká ... dcéru z nich preháňalo a veľmi ju bolelo bruško ... jediné probiotiká, ktoré jej, pri týchto antibiotikách pomohli aj od hnačky aj od bolesti bruška bol Hylak ... ale parádne jej zabrali na streptokoka, s ktorým sa pol roka trápila.
@sarahka
@dzulli1980 prosim Vás, ako dlho ich brala dcéra? Ja sa presne trápim už dlho zo streptokokom v nose a Dr.mi predpisala tiež Biseptol. Ďakujem 🙂

Ahoj do troch dni som uz nič necítila. Dokonca na druhý deň uz mi bolo dobre.
Ale ak si dobre pamätám ja som brala dve tabletky za deň. Kazdych 12 hodin jednu