Pomohol vám pohyb a šport na liečbu úzkosti?
Ahojte chcem sa vás spýtať a poradiť sa či niekto nemá taku skúsenosť. Neskúšal niekto pravidelne každé ráno behať alebo cvičiť? Nepomáha to? Brala som viackrát lieky na úzkosť. Momentálne mi zas lekárka predpísala ad lenže uz mám tých sraciek dosť. Vzala som jednu tabletku a cítim sa strasne... Nespím, trasiem sa, v noci úzkosť príšerná, pocit elektriny v tvari a také pichanie, nechutenstvo, napínanie, depky. Takéto zle to nebolo ani bez liekov.Viem že to časom vymizne ale aj tak. Nieje tu niekto kto na takéto stavy začal pravidelne cvičiť behať... A zlepšilo sa to? Dá sa to riešiť aj takýmto spôsobom?Keď mi niekto povie E áno tak lieky neberiem a idem to riešiť takýmto spôsobom len neviem či to funguje
sport podla mna na uzkost pomaha
@ludmilusik sice pisem az teraz. Mne zistili histamin. intoleranciu, panicku poruchu mam 8my rok, ked som pred rokom tiez vysadila lepok a cukor-hlavne cokolady, sladke ako cukriky, cukor celkovo, uzkosti vymizli, su iba pred a pocas menzesu. Takze strava-co do seba tankujeme, je najdolezitejsia, a spolu aj s pohybom. Pri menzese este mavam trocha spomalene reakcie, bo dost stracam krv ale ta strava je top
@jenny43 dakujem krasne za odpoved ♥️
ja som tiež športovala a športujem s cieľom vyprádzniť hlavu od starostí a pomáha to. tiež by som sa chcela opýtať či máte niektorá niečo z https://www.cyklospeciality.sk/

pohyb je skvely na vsetko