Pomôže čierny cesnak na zníženie zlého cholesterolu?
Cierny cesnak - cholesterol, srdce, antioxidant, nemate niekto skusenost, ci pomoze na znizenie zleho cholesterolu? Dakujem
Ja som presne ten istý prípad.Este k tomu pijem rok jačmeň a chlorellu.Moja konfekčna veľkosť S ,mám 47rokov.Lrkarka mi dáva rok,že ho znížim inak nasadí liečbu ona .Ale to veľmi nechcem .Kúpila som si od advance tobolky na cholesterol plus Čierny cesnak.
Ano mozes zacat lieky brat ale stratis cas cesnakom a dalsimi blbostami a platy sa ti pekne budu ukladat v cievach a to uz liekmi len tak neporiesis tie ti tam ostanu a upchsju ti cievu tak ze ti budu davat stenty alebo dostanes infarkt alebo ncpm
@anonym_autor ahoj mam to iste pomohol ti ten cesnak?
@anonym_autor ahoj mam to iste pomohol ti ten cesnak?
@6223 Ano pomohol, beriem ho kazdy den a z hodnoty 7 mam zatial 5. Ide to pomalsie ako s liekmi na cholesterol, ale ide.
@6223 Ano pomohol, beriem ho kazdy den a z hodnoty 7 mam zatial 5. Ide to pomalsie ako s liekmi na cholesterol, ale ide.
@anonym_autor a ktorý užívaš? poradíš? 💗 ďakujem!
Neznižuje tlak?
@nikaeli Nie a to viem urcite, lebo si tlak kontrolujem pravidelne
@anonym_autor davas si prosim jednu alebo 2 ?
@6223 Jednu pred obedom, vtedy mam istotu, ze si spomeniem 😂
@nikaeli Nie a to viem urcite, lebo si tlak kontrolujem pravidelne
@anonym_autor ďakujem, ja som nízkotlaková a dosť. K tomu beriem Mg na tetániu. Vyskúšam teda cesnak. Tiež mi po preventíve dr. povedal, že mám zvýšený zlý cholesterol, pričom podobne ako tu niektoré kočky, nič extrémne nezdravé nejem a nemám nadváhu. U nás to bude genetikou 🙁
@anonym_autor ďakujem, ja som nízkotlaková a dosť. K tomu beriem Mg na tetániu. Vyskúšam teda cesnak. Tiež mi po preventíve dr. povedal, že mám zvýšený zlý cholesterol, pričom podobne ako tu niektoré kočky, nič extrémne nezdravé nejem a nemám nadváhu. U nás to bude genetikou 🙁
@nikaeli Aj ja mam problemy s tlakom, beriem lieky a cesnak mi nic nerobi, uplne v pohode
@nikaeli aj ja uz nic nezdrave nejem,nevysmazam,ziadne zakusky kolace,beham,cely den chodim a ide stale hore,tak este stres ten teda mam a genetika,statiny nechcem
@nikaeli aj ja uz nic nezdrave nejem,nevysmazam,ziadne zakusky kolace,beham,cely den chodim a ide stale hore,tak este stres ten teda mam a genetika,statiny nechcem
@6223 mne začala hladina stúpať pred 2 rokmi na preventíve, teraz je o čosi vyššia (ale stále pod 6). Lieky nemám. Pozorujem, že približne v tom čase mi začali zmeny v cykle -> predmenopauza. Plus mám potvrdený zvýšený kortizol (ako súčasť tetánie). Začala som priberať (aktuálne mám 65kg pri 165cm, čo nie je nejak veľa). Snažím sa relaxovať najviac ako môžem, upravujem stravu, doslova si odopieram, cvičím a nič 🤦🏻♀️ dospela som k záveru, že to nedokážem ovplyvniť. Ale ten cesnak skúsim.
@6223 mne začala hladina stúpať pred 2 rokmi na preventíve, teraz je o čosi vyššia (ale stále pod 6). Lieky nemám. Pozorujem, že približne v tom čase mi začali zmeny v cykle -> predmenopauza. Plus mám potvrdený zvýšený kortizol (ako súčasť tetánie). Začala som priberať (aktuálne mám 65kg pri 165cm, čo nie je nejak veľa). Snažím sa relaxovať najviac ako môžem, upravujem stravu, doslova si odopieram, cvičím a nič 🤦🏻♀️ dospela som k záveru, že to nedokážem ovplyvniť. Ale ten cesnak skúsim.
@nikaeli ja mam uz 8 ale nechcem sa s tym zmierit ze to nesnizim stravou pohybom,tiez menopauza asi to bude a ten stres mam problemy s rodicmi a nici ma to,no drzme si palce

ja uzivam cierny cesnak a arterin, odmietla som statiny.. dam si urobit ako samoplatca odber a uvidim. Mam cholesterol hranicny, alebo mierne zvyseny, a uz ma tlacia do liekov.. inak celkovo tucne jedla zvysuju cholesterol, ja som neverila ale aj mliecne a pod. Rovnako kadejake keksiky, plnky.. somarinky a dokonca aj pecivo = vid rozne lupacky, peciva tukove. A klasika vo varenej kuchyni je to jasne.