icon

Pomôže spona na zarastený necht na nohe?

denjelka
30. júl 2025

Ahojte. Pomohla vám spona pri zarastenom nechte? Podarilo sa mi ho pred casom hlboko cvaknut a zacalo ma to pobolievat. Navstivila som medicinalnu pedikuru, dali mi sponu, ale rozdiel nevidim, boli ma to stalo rovnako..

jarmila2010
30. júl 2025

dcere pomohla,ale davali sme aj z boku tamponadu ku nechtu,aby nezarastal do koze...plus nieco na zahojenie...visnovskeho balzam,betadin alebo aj framykoin

denjelka
autor
30. júl 2025

No ja to mam tak blbo pri koreni nechtu a neda sa to ani nadvihnúť aby sa pod to daco dalo..spona mi konci pred tou problematickou castou tak ani neviem ci ma nejaky efekt

jarmila2010
30. júl 2025

aj dcere ju mala dolu a s nou postupne vyrastal necht,ale do boku sa jej zmestila tenucka tamponada z odlicovacieho tamponu

kikineska
30. júl 2025

@denjelka ja som mala 2x zarasteny a 2x mi davali iba sponu a pomohla mi veeelmi oba razy 🤗 ulava od bolesti prisla rychlo. Rano mi dala sponu a vecer ma to podstatne menej bolelo, ale citila som ako to ta soona taha hore

gugu15
31. júl 2025

mne povedali ze mam velmi jemnu kozu pri tom nechte tak by to vraj mohlo este viac paseky narobit tak mi nedali ale tie tamponady treba menit lebo pod tym sa tvoria vselijake bakterie virusy menit kazde dva dni doma