icon

Pomôžu mi antibiotiká na CRP 150?

10. aug 2021

Dobrý deň pomôžu mi na takto vysoké CRP antibiotiká alebo je nutné ísť do nemocnice. Mám strach z nemocníc

elenka74
10. aug 2021

Najlepšie ti odpovie lekár, ktorý ti zistil tak vysoké CRP.

jaruska_12
10. aug 2021

Moja dcéra mala 158 toho času ako 6 ročná museli sme ísť do nemocnice boli sme tam tri dni keď jej kleslo na cca 10 pustili nás domov a ešte musela brať 10dni penicilín , je to dosť silný zápal také crp

anjelicek26
10. aug 2021

Chapem, ze sa bojis nemocnice, ale zasa odtial potial. Niekedy je to nutne, toto je uz strasne vysoke cislo. Lekar ti presne povie, co mas robit.

banderaska29
10. aug 2021

nemocnica... podľa môjho názoru. toto je už moc vysoké crp.
A neboj sa nemocníc, nemocnica Ti nič neurobí 🙂 pomôžu Ti. zober si aj veci, ktoré máš rada 🙂 ♥

miskamicha
10. aug 2021

Neviem.ake mas tazkosti, ze kvoli comu... musi zhodbotit lekar,ktory ta vysetroval 😊 niekedy postacia ATB a niekedy telo na dane ATB nezareaguje. Som.zdravotnik a bezne vidim.aj vyssie CRP 🙂

autor
10. aug 2021

@miskamicha dala som si predpísať zinnat. len horúčka 37

janicka83
Autor odpoveď zmazal
banderaska29
10. aug 2021

@janicka83 zinnat sú tie najširokospektrálnejšie antibiotiká, ktoré dr. predpíše dieťaťu keď "nevie čo"... presne takto sme vždy skončii aj my po zinnate... :(

miskamicha
10. aug 2021

Musi vediet lekar ktory ta vhsetruje ze ako a co... ja nevidim...cez modreho kona sa stav neda zhodnotit 😉 zinnat je cefalosporin, moze zabrat ale nemusi. Treba kontrolu crp o 3 dni.