Popraskané ruky v zime: Aké sú najlepšie riešenia?
Prosím baby čo vám na to najviac pomáha? dávam modrú indulonu ale mám pocit ze po každom umytí rúk si ju musím natrieť a až tak ako tak pomáha
Tiež používam veľmi mastné maste a hlavne nosiť rukavice. Ale tiež by som prijala nejaké tipy, každú zimu mám ruky hrozne popraskané 😥
Na noc infladolan a stále nosiť rukavice
Krém lipobase... Mne to zachránilo ruky
Flexitol z lekárne
Chce to zmenit aj mydlo. Pridat b vitaminy, na noc infadolan a cez den je fajn la roche alebo aj asi barsjaky krem. Rukavice davat si, neumyvat doma s cistiacimi prostriedkami bez rukavic. Take tenke chirurgicke maju aj v dm napr
Skus indulonu atopiredu ta ma ine zlozenie ako klasika modra.
Neutrogena
Cicaplast na ruky od La Roche-Posay
@anonym_autor mne pomáha bio bambucké maslo a večer si robím zábal s ricinovým olejom. Nepoužívam žiadne krémy s chémiou, irituje to pokožku, natieram na seba len produkty, ktoré sa dajú zjesť. Pridaj do stravy zdravé tuky, omega3, vitamín D, potraviny so zinkom, vaječné žĺtka... na suchú pokožku pomôže zvlhčovač vzduchu v prekúrených miestnostiach.
Lipobase, flexitol alebo bepanten baby ale nie ten na ekzem,ten mi vadil, ale ten klasika mastny na prdel 😃
Mne najviac pomohol krém s vcelim voskom z Coop Jednoty .Vždy som mala ruky bordove popraskane až do krvi a nepomohli mi ani drahé krémy
Mojmu muzovi jedine weleda skin food
Mne zabral san aktív z justu... Vecné mám v zime dokrvacané ruky, používam ho teraz dva mesiace prvý krát a (klop klop) pred odchodom z domu si ho dávam vždy a 3x denne a za mňa dostačujúci
Mne pomaha jedine vypnut radiatory a za 3 dni mam ruky ako nove
A ten z lekárne Excipial U Lipolotio?
My kupujeme Bioderma Atoderm. To je jedine co dcerke pomoze

Mne aj dcére pomáha jedine tento krém