icon

Popraskané ruky v zime: Aké sú najlepšie riešenia?

6. dec 2025

Prosím baby čo vám na to najviac pomáha? dávam modrú indulonu ale mám pocit ze po každom umytí rúk si ju musím natrieť a až tak ako tak pomáha

pe_mi
6. dec 2025

Mne aj dcére pomáha jedine tento krém

cucoriedka97
6. dec 2025

Tiež používam veľmi mastné maste a hlavne nosiť rukavice. Ale tiež by som prijala nejaké tipy, každú zimu mám ruky hrozne popraskané 😥

martinka13
6. dec 2025

Na noc infladolan a stále nosiť rukavice

doriiis
6. dec 2025

Krém lipobase... Mne to zachránilo ruky

thereisabear
6. dec 2025

Flexitol z lekárne

anonym_a21265
6. dec 2025

Chce to zmenit aj mydlo. Pridat b vitaminy, na noc infadolan a cez den je fajn la roche alebo aj asi barsjaky krem. Rukavice davat si, neumyvat doma s cistiacimi prostriedkami bez rukavic. Take tenke chirurgicke maju aj v dm napr

viestta
6. dec 2025

Skus indulonu atopiredu ta ma ine zlozenie ako klasika modra.

lenka7477
6. dec 2025

Neutrogena

vnina
6. dec 2025

Cicaplast na ruky od La Roche-Posay

anonym_9abdf2
6. dec 2025

@anonym_autor mne pomáha bio bambucké maslo a večer si robím zábal s ricinovým olejom. Nepoužívam žiadne krémy s chémiou, irituje to pokožku, natieram na seba len produkty, ktoré sa dajú zjesť. Pridaj do stravy zdravé tuky, omega3, vitamín D, potraviny so zinkom, vaječné žĺtka... na suchú pokožku pomôže zvlhčovač vzduchu v prekúrených miestnostiach.

nttnnt
6. dec 2025

Lipobase, flexitol alebo bepanten baby ale nie ten na ekzem,ten mi vadil, ale ten klasika mastny na prdel 😃

tinka3435
6. dec 2025

Mne najviac pomohol krém s vcelim voskom z Coop Jednoty .Vždy som mala ruky bordove popraskane až do krvi a nepomohli mi ani drahé krémy

lapersefona
6. dec 2025

Toto je top za 3 dní ma nove ruky

anonym_4bdf17
7. dec 2025

Mojmu muzovi jedine weleda skin food

antonka
7. dec 2025

Mne zabral san aktív z justu... Vecné mám v zime dokrvacané ruky, používam ho teraz dva mesiace prvý krát a (klop klop) pred odchodom z domu si ho dávam vždy a 3x denne a za mňa dostačujúci

kaktus87
7. dec 2025

Mne pomaha jedine vypnut radiatory a za 3 dni mam ruky ako nove

arianna25
7. dec 2025

A ten z lekárne Excipial U Lipolotio?

inaemre
7. dec 2025

My kupujeme Bioderma Atoderm. To je jedine co dcerke pomoze