icon

Poradíte dobrého zubára v Poľsku?

bambulocka
25. jan 2014

Mam velke problemy. A pocula som ze v Polsku su vyborny zubari. Len neviem ktory a kde sa nachadzaju. Mate niekto tip na skveleho stomatologa 😲

Strana
z2
vikinka222
30. nov 2017

My chodíme do Poľska do targu volá sa to bebak a sme spokojní

26danuska
3. jan 2018

Ahojky a robia aj strojcek na zuby...ma stym niekto skusenost?

tamialexis
9. feb 2018

@laurita285 prosim ta o kontakt. A zubara v Rabke diky

blairgossip
9. feb 2018

zubarov v polsku vobec neodporucam hlavne ne na ukrajine !!!! kamoske naraz vytrhol 6 zubov hroza ! cele dasna jej pohnisali na slovensku kritii hlavami

vikinka222
9. feb 2018
metoyou4
20. jún 2018

@blairgossip a prečo kamoške vytrhli 6 zubov?preco sa o ne nestarala?🤭to je strašne veľa.Musela ich mat v katastrofálnom stave,keď ani jeden nemohli zachrániť ...na Slovensku krútili hlavami?jasné,veď každý je vtedy múdry a na druhých kydá .

blairgossip
20. jún 2018

@metoyou4 6 zubov sa naraz netrha, v tom je ten problem

metoyou4
20. jún 2018

@blairgossip žiadny problém,mali sme pacienta,ktorému sa trhalo 11 zubov naraz keď si chce dať urobiť nové zuby a jeho sú,že naozaj vo veľmi zlom stave a hocikedy idu von všetky 4 osmičky.Nevravim,že to nieje bolestivé,samozrejme je,spodné osmičky sa väčšinou vypiluju po kúskoch a potom šijú ,pacienti sú opuchnutí,jesť môžu len tekutú stravu,ale naozaj sa to robí.Len keď odchádzajú,je potrebný doprovod.Ked sa zahojí,pacient naklusá robiť náhrady.
Ja som si tiez dala vybrať všetky osmičky naraz.Vypadala som ako syseľ.Boli v super stave,no vytláčali mi sedmičky a bolo to bolestivé a veľmi sa mi uľavilo,nakoľko mam veľmi malú čeľusť .
Naozaj sa o zuby treba veľmi starať ...

laurika25
14. okt 2018

@laurita285 ahoj, mozem poprosit kontakt Rab Zdroj, dakujem☺

alenka1810
1. jan 2019

@aknelusenka a kde presne si bola? Máš kontakt?

grenka
13. feb 2019

@aknelusenka ahoj nevies ako tam vyjde porcelánový zub?

aknelusenka
18. feb 2019

@grenka fuha to netuším

vnena
Autor odpoveď zmazal
vnena
5. mar 2019

@laurita285 máš ešte kontakt? Vdaka

vnena
5. mar 2019

@tamialexis prosím máš kontakt adresu kde to je ,vdaka

kristinakohutarova
10. mar 2019

Dobrý večer ,vie mi niekto poraditporadiť kde robia strojček na splátky

vnena
10. mar 2019

@kristinakohutarova teraz som bola , našla som na nete super,super, strojček pre deti za polovicu než u nás, prístup, lekári super som bola fakt prekvapená , hneď ti povedia čo ako koľko

ivka21
10. okt 2020

@peter1954 tak to mate drahšie tie implantáty ako u nas. V ruzomberku za 500 e so všetkým za 1 zub a mate záruku.

helga66
13. júl 2021

@ivka21 môžem poprosiť kontakt? Vdaka

metoyou4
15. júl 2021

@ivka21 aj ja by som poprosila

Strana
z2