icon

Poradíte dobrý krém na vrásky?

evinarat
28. sep 2014

Doteraz som nemala žiadne, ale ako kojím a v noci milión krát vstávam sa mi okolo očí začína niečo črtať , viete poradiť čo na to? Ďakujem za rady 🙂 🙂 🙂

elik5
6. jún 2016

@sova76 pri malych detoch clovek zabuda aj pit, to je pravda, ze je dolezity, a o spanku ani nehovorim

sova76
6. jún 2016

@elik5 Odkrútila si to tu väčšina z nás, no práve keď prežívame hektické obdobie,... netreba na seba zabúdať. Lebo začať sa starať o pleť už keď je neskoro... no ťažko sa potom napráva zanedbané. Ale chápem, že keď dieťa plače celú noc, tak je ťažké sa vyspať... Na druhej strane je potrebné zdriemnuť si aj cez deň vtedy, keď spí dieťa. Celkovo tieto obdobia nie sú jednoduché... a hlavne netrvajú večne 🙂 Takže keď príde spánok a oddych, pleť sa skutočne "upraví sama". Rozhodne by som hneď nehľadala riešenie v kozmetike.

gab_riella
14. aug 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

No s detmi je to tazke teda.... mne sa spravili take vrasky odkedy som bola tehotna-stale nevolnosti a podobne, stres, potom nevyspata cele noci :( zavidim mamickam ktore maju kludne babatka

ivka148
19. aug 2016

najlepšie na vrásky je Luminesce od Jeunesse odporúčam LUMINESCE PROGRESÍVNY NOČNÝ KOREKTOR alebo LUMINESCE SÉRUM NA OMLADZOVANIE BUNIEK. Dá sa objednať tu https://ivanahabovcikova.jeunesseglobal.com/sk-... a zbaví vás nielen vrások ale i drobných jazvyčiek, vyrážok, fľiačkou a podobného.

anulienkalenka
24. aug 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@gab_riella Ja mám po tehotenstve tiež strašnú pleť, unavenú-šedivú a aj vrásky sa prehlbili 😔 ale ono je to asi normálne-veď sme stáe v pozore, v strese a strachu o dieťatko. Ja som začala používať galvanickú žehličku dixo na vrásky, tak sa teším

gab_riella
25. aug 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@anulienkalenka veru, presne toto som myslela- nevyspatost,stres atd... ale dakuje ti za tip, mrknem sa na to, daj vediet ci ti to zabralo 🙂

newyourk
24. okt 2016
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

@anulienkalenka prosím ťa a akú máš skúsenosť s tou galvanickou žehličkou ? naozaj to pomáha, tiež som zvažovala či si ju kúpim. Ináč super je suchý olej anti aging od nature line. Hlavne ja mám zmiešanú pleť T zónu a a v zime ešte o niečo suchšiu pokožku na lícach. pleť mi pekne zjednotí a supersky vonia ;)

elik5
24. okt 2016

@newyourk ja mam zehlicku profi 3v1 zo zlavadna.sk, kupila som ju minuly rok a raz za tyzden, vacsinou v piatok ju vytiahnem ked deti su uz v posteli, som spokojna. https://www.zlavadna.sk/zlava_191353_zehlenie-k...

elik5
24. okt 2016

ma tu este niekto skusenosti so zehlickou? aky gel k tomu pouzivate? ja len ultrazvukovy a po zehleni len moje klasicke serum s kremom, ziadne specialne s kyselinou hyaluronovou ani nic take, ale ten ultrazvukovy je fajn, v lekarni som ho nezohnala, tak som ho objednala tiez zo zlavadna, z tej istej ponuky, nemali ho v ziadnej lekarni, nechapala som.

gabona1
22. mar 2017

Ahoj, ja mam tiež už nejaké vrásky, pravidelne chodím na kozmetiku, dávam si robiť mezoterapiu a používam kvalitné krémy z parfumérky, teraz som na vianoce dostala ako dar celú radu Nuance z lekárne, tiež fajn krémiky. Také jemné a voňavé. Žehličku nemám, môže to byť fajn.

lubka300
Odpoveď bola odstránená
damoska
10. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

za seba možem doporučit utot nočnu masku. je naozaj velmi dobrá. Je to taky masko-krem. https://www.notino.sk/clinique/moisture-surge-nocna-hydratacna-maska-pre-vsetky-typy-pleti/

anulienkalenka
23. aug 2018
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

skušali ste niektoré aj nejaky masažny pristroj na odstranenie jemných vrísok? POmáha to?

julinka29
28. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

chce to nejaku pletovu kolagenovu masku a dobrý protivraskovy krem. Idealne denny, nočný a očny

gerry22
Odpoveď bola odstránená
stanka04
26. sep 2018

@evinarat Pouzivam oleje. Arganovy, slivkovy aktualne. A chodim spat s malym poobede😊

zamilion
26. sep 2018

hocijaký očný krém obsahujúci retinol. ale natieraj pravidelne ráno večer. po dvoch týždňoch viditelne zlepsenie bude

anulienkalenka
28. sep 2018

použivate na okolie oči tie očne masky? Premyšlam, že si nejaku kupim a vyskušam. vedeli by ste mi doporučit?

gerry22
28. sep 2018

@anulienkalenka ja pouzivam pletove serum Niagara ktore je uplne na vsetko. Vyhladzuje vrasky hydratuje pokozku a lieci aj akne a mnoho dalsich inych koznych problemov. A hlavne je cisto prirodne. ja mam osobne velmi problemovu a citlivu plet a toto mi velmi sadlo a som 100% spokojna. Ak chces mozem ti to vybavit za super cenu lebo na internete je to dost drahe. 🙂

essenceee
22. okt 2018

@gerry22 prosím ta, kde to serum kupuješ a po akej dobe si videla prve vysledky?

gerry22
23. okt 2018

@essenceee kupujem ho od firmi ktora to vyraba. Moj manzel pre tuto firmu pracuje. Vysledky sa ukazali uz po tyzdni.

zabka788
7. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

ono nestačí vyberat krem iba podla veku a intenzity vrások, ale aj podla tipu pleti. Každemu sedí iny druh kremu. SKus pozriet na Notino, tam sa to dá filtrovat podľa tebou zadanych parametrov.

damoska
18. nov 2018
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

osobne použivam tento krem https://www.notino.sk/clinique/clinique-smart-denny-hydratacny-krem-proti-vraskam-pre-suchu-az-velmi-suchu-plet-spf-15/ . Ale čo sa tyka masky, tak si davam tie od Lorealu. teraz som si kupila tu modru na vypnutie pokožky a zatial som spokojná

julinka29
2. dec 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

kremy sa vyberaju podla tipu pleti a nie na doporučenie. Každemu vyhovuje iny krem, ina konzistencia, vona, kremy sa na doporučenie nekupuju. Treba hladat ten spravny podla pleti a učinku kremu

andriez13
3. dec 2018

@gerry22 ahoj, môžeš mi napísať tú super cenu? ďakujem 🙂

damoska
28. mar 2019

ja si davam Estee Lauder a občas si kupim aj Mizon. Ked siho kupujem, vždy je to cela sada, kde je denny, nočny a očny krem

gab_riella
5. máj 2019

a nejaku masku na očne okolie, alebo nejake serum tiež použivate? Viete nejake doporučit?

kika_flower
Odpoveď bola odstránená
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
vevericka554
23. jún 2022

Odporúčam vyskúšať kozmetiku iuvenio, dajú sa aj vzorky objednať, majú perfektné sérum na vrásky a aj peeling veľmi účinný. Za mňa top produkty.