Poradíte dobrý krém na vrásky?
Doteraz som nemala žiadne, ale ako kojím a v noci milión krát vstávam sa mi okolo očí začína niečo črtať , viete poradiť čo na to? Ďakujem za rady 🙂 🙂 🙂
@elik5 Odkrútila si to tu väčšina z nás, no práve keď prežívame hektické obdobie,... netreba na seba zabúdať. Lebo začať sa starať o pleť už keď je neskoro... no ťažko sa potom napráva zanedbané. Ale chápem, že keď dieťa plače celú noc, tak je ťažké sa vyspať... Na druhej strane je potrebné zdriemnuť si aj cez deň vtedy, keď spí dieťa. Celkovo tieto obdobia nie sú jednoduché... a hlavne netrvajú večne 🙂 Takže keď príde spánok a oddych, pleť sa skutočne "upraví sama". Rozhodne by som hneď nehľadala riešenie v kozmetike.
No s detmi je to tazke teda.... mne sa spravili take vrasky odkedy som bola tehotna-stale nevolnosti a podobne, stres, potom nevyspata cele noci :( zavidim mamickam ktore maju kludne babatka
najlepšie na vrásky je Luminesce od Jeunesse odporúčam LUMINESCE PROGRESÍVNY NOČNÝ KOREKTOR alebo LUMINESCE SÉRUM NA OMLADZOVANIE BUNIEK. Dá sa objednať tu https://ivanahabovcikova.jeunesseglobal.com/sk-... a zbaví vás nielen vrások ale i drobných jazvyčiek, vyrážok, fľiačkou a podobného.
@gab_riella Ja mám po tehotenstve tiež strašnú pleť, unavenú-šedivú a aj vrásky sa prehlbili 😔 ale ono je to asi normálne-veď sme stáe v pozore, v strese a strachu o dieťatko. Ja som začala používať galvanickú žehličku dixo na vrásky, tak sa teším
@anulienkalenka veru, presne toto som myslela- nevyspatost,stres atd... ale dakuje ti za tip, mrknem sa na to, daj vediet ci ti to zabralo 🙂
@anulienkalenka prosím ťa a akú máš skúsenosť s tou galvanickou žehličkou ? naozaj to pomáha, tiež som zvažovala či si ju kúpim. Ináč super je suchý olej anti aging od nature line. Hlavne ja mám zmiešanú pleť T zónu a a v zime ešte o niečo suchšiu pokožku na lícach. pleť mi pekne zjednotí a supersky vonia ;)
@newyourk ja mam zehlicku profi 3v1 zo zlavadna.sk, kupila som ju minuly rok a raz za tyzden, vacsinou v piatok ju vytiahnem ked deti su uz v posteli, som spokojna. https://www.zlavadna.sk/zlava_191353_zehlenie-k...
ma tu este niekto skusenosti so zehlickou? aky gel k tomu pouzivate? ja len ultrazvukovy a po zehleni len moje klasicke serum s kremom, ziadne specialne s kyselinou hyaluronovou ani nic take, ale ten ultrazvukovy je fajn, v lekarni som ho nezohnala, tak som ho objednala tiez zo zlavadna, z tej istej ponuky, nemali ho v ziadnej lekarni, nechapala som.
Ahoj, ja mam tiež už nejaké vrásky, pravidelne chodím na kozmetiku, dávam si robiť mezoterapiu a používam kvalitné krémy z parfumérky, teraz som na vianoce dostala ako dar celú radu Nuance z lekárne, tiež fajn krémiky. Také jemné a voňavé. Žehličku nemám, môže to byť fajn.
za seba možem doporučit utot nočnu masku. je naozaj velmi dobrá. Je to taky masko-krem. https://www.notino.sk/clinique/moisture-surge-nocna-hydratacna-maska-pre-vsetky-typy-pleti/
skušali ste niektoré aj nejaky masažny pristroj na odstranenie jemných vrísok? POmáha to?
chce to nejaku pletovu kolagenovu masku a dobrý protivraskovy krem. Idealne denny, nočný a očny
hocijaký očný krém obsahujúci retinol. ale natieraj pravidelne ráno večer. po dvoch týždňoch viditelne zlepsenie bude
použivate na okolie oči tie očne masky? Premyšlam, že si nejaku kupim a vyskušam. vedeli by ste mi doporučit?
@anulienkalenka ja pouzivam pletove serum Niagara ktore je uplne na vsetko. Vyhladzuje vrasky hydratuje pokozku a lieci aj akne a mnoho dalsich inych koznych problemov. A hlavne je cisto prirodne. ja mam osobne velmi problemovu a citlivu plet a toto mi velmi sadlo a som 100% spokojna. Ak chces mozem ti to vybavit za super cenu lebo na internete je to dost drahe. 🙂
ono nestačí vyberat krem iba podla veku a intenzity vrások, ale aj podla tipu pleti. Každemu sedí iny druh kremu. SKus pozriet na Notino, tam sa to dá filtrovat podľa tebou zadanych parametrov.
osobne použivam tento krem https://www.notino.sk/clinique/clinique-smart-denny-hydratacny-krem-proti-vraskam-pre-suchu-az-velmi-suchu-plet-spf-15/ . Ale čo sa tyka masky, tak si davam tie od Lorealu. teraz som si kupila tu modru na vypnutie pokožky a zatial som spokojná
kremy sa vyberaju podla tipu pleti a nie na doporučenie. Každemu vyhovuje iny krem, ina konzistencia, vona, kremy sa na doporučenie nekupuju. Treba hladat ten spravny podla pleti a učinku kremu
ja si davam Estee Lauder a občas si kupim aj Mizon. Ked siho kupujem, vždy je to cela sada, kde je denny, nočny a očny krem
a nejaku masku na očne okolie, alebo nejake serum tiež použivate? Viete nejake doporučit?
Odporúčam vyskúšať kozmetiku iuvenio, dajú sa aj vzorky objednať, majú perfektné sérum na vrásky a aj peeling veľmi účinný. Za mňa top produkty.

@sova76 pri malych detoch clovek zabuda aj pit, to je pravda, ze je dolezity, a o spanku ani nehovorim