icon

Poradíte najlepší prípravok na nechtovú mykózu?

nikusssik
6. nov 2013

ahojte, viete mi poradiť nejaký účinný prípravok na nechtovú mykózu, problémy má sestra, veľmi ju to trápi, tak by som jej chcela niečo kúpiť, aby sa jej problém vyriešil, nech má pekné chodidlá 🙂

Strana
z5
kondaska1
17. aug 2018

@zvieratko31 ahoj, uz dost dlho to riesis, su uz na nechtoch vidiet konecne aj nejake vysledky? ze zacinaju vyrastat zdrave nechty alebo nejake zlepsenie?

scoobik
14. okt 2018

Ako sa prosim vas vola ta tabletka?

scoobik
14. okt 2018

Kde sa prosim vas da zaobstarat to striebro a v akej fome existuje?

shashkapp
2. mar 2019

Ja som kúpila koloidné striebro tu: https://biopotravinyraj.sk/vyhladavanie&search=... Ale majú aj iné produkty na mykózy: https://biopotravinyraj.sk/index.php?route=prod... č
Na spodku stránky nájdete aj zaujímavý popis príčiny vzniku:
Zistil som, že ľudia s plesňou na nohách sa nevedia zbaviť starých krívd a negatívnych postojov. Vaše staré pocity a názory jednoducho „splesniveli“. Nechcete sa rozlúčiť s minulosťou a dovoľujete jej, aby ovládala vašu prítomnosť. Bráni vám to však kráčať ďalej príjemne a s ľahkosťou.
Text z knihy Vnútorné príčiny chorôb

zvieratko31
2. mar 2019

@shashkapp Zdravím, na mňa to doslova sedí. O psychosomatiku sa veľmi zaujímam, no neviem s ňou pracovať k uzdraveniu. Takých ľudí je dosť... U mňa je to spojené s mojím otcom, o tom ale písať nechcem, som nútená s ním tráviť čas. A nemôže súdiť ten, kto nepozná situáciu... Len som chcela podotknúť, že to je asi naozaj tak, ako píšete (ako ste našla). Ďakujem Vám za príspevok.

babababka
25. máj 2019

@zvieratko31 Prosím ťa,zabral kúpeľ s octom,príp so striebrom?Dík

sense
25. máj 2019

@babababka mojmu muzivi sa zacalo lepsit ked si zacal potierat necht otcom

mircalla
25. máj 2019

@shashkapp Ziadne stare krivdy. Jednoducho tam mas organizmy, co to sposobuju, co ti preukaze ster a kultivacia. Skusala som asi tak 10 pripravkov, pomohli az antibiotika, ostatne bola strata case a penazi a pomohlo to na chvilu

babababka
26. máj 2019

@sense s čistým octom?A čo okolie,koža na prstoch?Dr.mi dala fluco caps.po 1 dávke som dostala 4 dńovú hnačku,teploty a bolesti brucha,čriev takže ich neberiem.

sense
26. máj 2019

@babababka necht ano....ale robi si aj kupele 1 ku 1 zriedenz s vodou

babika0
26. máj 2019

@zvieratko31 zdravim mate este tu mykozu?

denisaja
26. máj 2019
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Na mykózu na nechtoch je topka tinktúra od Allpresanu. Obsahuje ureu a klotrimazol, ten pleseň skutočne likviduje. Mám to vyskúšané. https://www.allpresan.sk/znacka-produktu/mykoza-nechtov/ . Používajú ju pedikérky a tie to majú riadne overené čo funguje, aj v lekárňach sa dá kúpiť.

zvieratko31
27. máj 2019

@babika0 zdravím, áno mám, teraz v piatok idem za dr - odborníkmi, doktorpro.sk a hrozím sa tej dávky liekov a následkov...

@denisaja Ako som tu už písala dávnejšie, darmo sú kadejaké prípravky, ktoré mykozu ničia. Ostáva to v tele a objaví sa zase. Treba to dostať z tela stravou, ktorá je velmi prísna a zložitá. Preto idem mykozu likvidovať liekmi, čo ma neteší, ale alternatívne sa to zvládnuť nedá (v mojom štádiu)

monuska1352
25. máj 2021

@peta_petruska prosím ta ako sa vola ta tabletka? Ďakujem

peta_petruska
25. máj 2021

@monuska1352 netuším, bolo to strašne dávno

babika0
14. júl 2021

@zvieratko31 uz ste vyliecena?

zvieratko31
15. júl 2021

@babika0 dala som si v BA na súkromnej klinike antimykoticku liečbu, hnusné ťažké lieky. Ano za dlhší čas to pomohlo, nechty pekné narástli. Ale mykoza je stále v tele. Teraz po dlhšom čase vidím, ako mi na nechte tak na boku zase žltne. Tohoto sa človek ťažko zbaví. Musela by som dodržiavať aj stravu, minimálne sacharidy, múku atd...

babika112
16. júl 2021

@valentina5 to je hlúposť ako vyprážaný ľad. Tisíce ľudí sa trápi s onychomykózou a vy ju vyliečite komplexne nejakým bludom. V každom prípade je potrebný zoškrab z nechta a zistiť citlivosť patogénu na antimykotika...napr. používaný Canespor je často neúčinný

petulienka5
27. aug 2024

@kondaska1 mne ten lak Loceryl tiez kedysi pomohol, predpisala mi ho kozna, kazdy den som nechty obrusila a lakova, po par mesiacoch som to mala vyliecene, ale myslim, ze nie je vhodny pre dojcacie zeny. V strave somsa moc neobmedzovala
Po case sa mi to vratito, teraz skusam mudru hubu, lebo kojim, len neviem, ci to mozem pouzivat aj castejsie ako po dvoch tyzdnoch az mesiaci...

zvieratko31
28. aug 2024

@petulienka5 vždy sa to vráti. Lebo to nie je kozmetický problém, ale je to v tele.

naikilaura
8. okt 2024

@petulienka5 Ahoj, prosím, pomohla tá múdra huba? Dík.

Strana
z5