denisaja
icon
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.
denisaja
•
26. máj 2019

Na mykózu na nechtoch je topka tinktúra od Allpresanu. Obsahuje ureu a klotrimazol, ten pleseň skutočne likviduje. Mám to vyskúšané. https://www.allpresan.sk/znacka-produktu/mykoza-nechtov/ . Používajú ju pedikérky a tie to majú riadne overené čo funguje, aj v lekárňach sa dá kúpiť.

denisaja
•
15. máj 2019

Na mykózu na nechtoch je topka tinktúra od Allpresanu. Obsahuje ureu a klotrimazol, ten pleseň skutočne likviduje. Mám to vyskúšané. https://www.allpresan.sk/znacka-produktu/mykoza-nechtov/ . Používajú ju pedikérky aj v lekárňach sa dá kúpiť.

V diskusii: Mykóza na nohách
denisaja
•
2. feb 2018

To zaujíma aj mňa. Ja keď aj dám pár kíl dole vždy po nejakom čase začnem porušovať stravu a vrátim sa s váhou naspäť. Nikdy som nejedla žiadne doplnky ale chcem skúsiť niečo s dobrým zložením, najlepšie žiadnu chémiu a čo ma zasýti lebo hlad nie je pre mňa. Neskúšali ste niekto nízkokalorickú stravu www.nu-Me.eu/sk mám dvojtýždňový balík a zatiaľ to funguje. Nemám chuť na sladké a nie som hladná. Mali ste to niekto dlhodobo?

denisaja
•
1. okt 2017

Perfektné, tie fotky naozaj motivujú aj ostatných. Vyskúšali ste niekto nu-Me nízkokalorickú dietu www.nu-me.eu začínam s tým. Pošlem fotky keď bude výsledok.

denisaja
•
1. okt 2017

Mam odskúšaný typ ako schudnúť a následne dlhodobo udržať hmotnosť. Keďže najhoršie je vydržať obdobia chuti na sladké a na naučenie sa disciplíny v jedení hľadala som niečo na utlmenie hladu, čo sa dá konzumovať dlhodobo a našla som nuMe diétne nápoje a tyčinky. Tyčinky nosím vždy so sebou. Diéta obsahuje glukomanán, čo je prírodná zložka - nič chemické okrem zníženia pocitu hladu to znižuje cholesterol. Nápoje sú chutné doporučili mi to kamošky práve pre výbornú chuť. Pozrite www.nu-me.eu nízkokalorická déta. 👍 doporučujem

denisaja
autor
•
30. sep 2017

Keď jem pravidelne cely den, mam pocit ze mam skor roztiahnuty zaludok a stale som hladna. Sacharidy doobeda to su aj obilniny? Obilniny sa maju jest rano a vecer uz len zelenina a bielkoviny? Asi to musim viac kontrolovat.

denisaja
•
28. sep 2017

Jojo efekt máš po každej diéte aj keď schudneš cvičením a prestaneš s tým tak po nejakom čase priberieš. Jednoducho si naozaj musíš kontrolovať príjem stravy, alebo sa dostatočne hýbať po zvyšok života. Najdôležitejšie je vydržať nevyjedať večer.

denisaja
autor
•
28. sep 2017

Poraďte mi čo jesť aby som nebola hladná a nemala chuť na sladké. Snažím sa schudnúť. Máte nejakú overenú diétu aj s receptami a dá sa vydržať bez hladovania?

denisaja
•
28. sep 2017

Pozrela som to, lebo práve hľadám niečo na zníženie hmotnosti a na cvičenie nemám veľa času a ani motivácie. Presne tieto bielkovinové diéty sú strašne zaťažujúce na pečeň, vyskúšala som to a strašne nafukujú a zapekajú. Mám vo vyhiadke niečo úplne nové a zložením je to pecka. Skus pozieť www.nu-me.eu má to všetky potrebné vitamíny, minerály, vlákninu aj morský kolagén na spevnenie pokožky. Obsahuje glukomanán čiže nie si hladná a je to prírodná zložka. Čakám na zásielku, už sa nejdem dočkať. Napíšem info so skúsenosťami.

denisaja
•
12. apr 2017

Fuuuuu baby tak to sú perfektné čísla. Ja sa chystám siahnuť po produkte bez cvičenia, lebo nejak to ide pomaly dole

denisaja
•
16. feb 2014

Ja mam dieta v triede so zmiešanými detmi a myslim si ze to nie je dobre. Podľa mna male deti potrebuju uplne inu starostlivost ako predskolaci. Pri nastupe do skolky vo veku 3 rokov, nam bolo povedane, ze staci aby dieta nenosilo plienku a pytalo sa na zachod. Coskoro sme narazili na problem, ze dieta potrebuje pomoct na zachode, alebo vyfukat nos co podla mna 3 rocne deti sami nezvladaju. Ucitelky na to proste nemali cas. A ked sa venovali malym detom zase zanedbavali starsie. Hladam momentalne novu skolku vyslovene kde su deti vekovo delene.

denisaja
•
9. jan 2013

Ziskajte zdarma cesnakovy olej na http://zdravie4you.sk/sutaze