Poraďte čo na úzkostné stavy?
zobrala som aj tabletku guajacuran.. je mi zle a zle sa mi dycha.. trva to od včera..predčasom som už take niečo mala.. ale všetky vysledky boli ok.. vraj to je zo žaludka že mam kyselinu
poldecak
Pravidelne Magne B6 - pomôže.
@majkamarek123 je to psychika stres, úzkosť
Ako prva pomoc dobre magnézium, b vitamíny, ak nepomôže Lexaurin od lekára
@majkamarek123 Ja trpim panickou poruchou,hlavne sa treba naučiť pritom dýchať keď to príde a brať Magnezium..
Je mozne ze su to panicke ataky (tie spustaju hromadu psychosomatickych prejavov). Neviem ake mas pritom myslienky, co tym atakom predchadza a podobne..no vzdy je prva myslienka (nieco mi je,nieco sa mi stane,mam infarkt,rakovinu,ja umriem, ja sa zblaznim,nezvladnem to a pod) a potom sa spusti dychavica, dvojite videnie,odkrvenie,busenie srdca,triaska, prehanky a pod(ako u koho).ja som na to prisla ze trpim pp az po pobyte v nemocnici. Ty nemusis mat to co ja..ale ak mozem,dam ti radu nad zlato.. Ako prve obvodnemu nech poradi so zaludkom (nech sa vylucia taketo problemy). Subezne najst psychiatra - ten stanovi ci sa jedna o diagnozu (nechaj si poradit,no ver mi,ze psychiater lieci iba liekmi). Ak pridu na nejaku uzkostnu poruchu,mas moznosti..psychoterapie (neviem odkial si,no mne velmi pomohli v hypnos v bratislave,je to dost drahe ale ucinne) - taketo terapie si ale najdi sama,pripadne odporuci psychiater (oni vacsinou nie su psychoterapeuti,vnimaj ich skor ako doktorov,ktori predpisuju lieky). To ze si das obcas liek na upokojenie nie je dlhodobe riesenie. Zopar terapii ktore pomozu zmenit pohlad na rozne veci a mozu tieto stavy zmiznut..drzim velmi palce.
A ps. Dychavicu vies ustalit tymto cvicenim 3363
3 sekundy nadych
3 sekundy zadrziavam
6 sekund vydych
3 sekundy zadrziavam
Urob aspon 10x. 🙂
@fakteass Mňa to tiež tak učili ale upozornila ma nech dýcham bruchom a nie hrudou.
Za mňa tiež terapie,veľmi mi pomáhajú a žiadne lieky nemám.Zvládam to pekne sama
Aj keď je to hrozná pliaga,ale človek čo to nemá to nepochopi však ?

niečo na ukľudnenie...zabehni za obv. lekárom ten ti predpíše niečo na ukľudnenie...Neurol, Lexaurin....Tabl. nemusíš brať pravidelne, berie sa to podľa potreby....