Poraďte detského neurológa - Považská Bystrica, Ilava, Dubnica
Ahoj.Viem, uz som prekutrala aj vytvorene temy. Potrebujem dobreho neurologa pre dcerku. Chodili sme 8 r k Oriskovi, ale nas zrusil ze sme z PB a ze uz ma vela ludi.ze mame neur aj v PB. Tu je dlha cakacia doba.( ako vsade) Chodili sme na kontroly 1-2x do roka, nakolko ma 1-2x do roka stav, ze odpadne pri oslabenej imunite 😕 zatial odporucili aby viac jedla a pila, lebo je chudunka.ma 8r a 22 kg, inak nema ine zdravotne
tazkosti.
Dakujem
Zatial jej nezistili nic, sme sledovany aj na kardio a ze su tam slabe odchylky, ale je to primerane veku, tak to kontroluju 1-2x do roka. Dakujem za tip 😉
Kde sa dá zohnať neurológ pre novorodenca všade nás odmietajú naša malá porebuje súrne vyšetrenie a nikde nás nechcú vziať
Alebo nám dávajú termíny až na august máme predčasne narodené bábätko
Načo majú lekári uvedené telefónne čísla a mailové adresy keď ani na jedno nereagujú

@bonitko My sme tiež kedysi chodili k Oríškovi a to som teda prekvapená, že Vás len tak zrušil, že ste z PB. Tu je neurologička detská Pučeková, ale teda na mna nejaký extra dojem neurobila. Podľa mna horšia ako Oríšek, čo sa týka odbornosti. Inak je milá, ale čo z toho. A dcérka ti nemá náhodou nízky tlak? Lebo ja mám a tiež som zopár krát odpadla, musím si dávať pozor, veľa piť. Inak v BA je dobrý neurolog Mudr. Mego, aj ked to je daleko, no možno by to stálo za pokus, lebo nemáte v podstate nejakú diagnozu stanovenú a možno tam by dačo viac zistili ako tu.