Poraďte dobrého gynekológa v Žiline
Bývam krátko v Bytči.Rada by som pohľadala nejakého dobrého a príjemného doktora, ktorý má ľudský prístup.Čítala som ostatné tie príspevky, ale neviem sa rozhodnúť, ku ktorému doktorovi by som šla. Ďakujem za rady.
@erikad82 vďaka za radu 🙂
Veľmi dobrý a ľudský prístup má MUDr. Paučin - pri Mirage, je naozaj príjemný a zodpovedný, má asi aj veľa pacientiek. U neho sa objednáva. Alebo ešte MUDr. Oravcová je fajn v Nemocnici v poliklinike.
inak aj ja hľadám a chcela som založiť rovnakú tému..
hľadám gynekologa vyborneho odbornika s ludskym pristupom,co dokaze pocuvat a je citlivy, neodbije ma, porozpráva sa a nerobi bolestivo zbytocne, ideálne taky,co ma nebude stat cely majetok,a najma ESTE berie, pretoze všetko,co citam tu na MK aj inde na forach,uz neberu,ked im zaviolam,ako napriklad sudek ci paucin, k tym som chcela,ale neberu,bola som sa osobne spytat.
hladam takeho gyndosa blizko za alebo priao v za, ci by, niekde iba tu, dalej nie..lebo chce zmenit povodneho.dakujem za kazdu radu.
@gabona1 bola som sa u oboch spytat- neberu pacientov vobec uz a vraj dááávno.
@marietuska A ku komu chodis?
@evittam k sudekovi, ale k nemu už nechcem chodiť, preto hľadám dakoho iného,čo sa mi bude skutočne venovať a nie ma odbíjať.
Tak toto zaujíma aj mňa.tiez by som rada,aby v prípade že budem opäť tehotná mohol ísť aj ocko na vyšetrenie so mnou a samozrejme dobrá sestrička a komunikácia aj telefónom aj mailom.kludne môže byť súkromný☺vďaka za tipy.lebo ešte mám starého 200km ďaleko...
@marietuska Skus MUDr.Lani.😉 Co viem berie.
Za mňa jednoznačne Paučin.
Za mňa dr Kianička pri Auparku...
@evittam hm, a nie je on starý už? či to je nejaký jeho syn, či rodina? nevieš ? a je normálny schopný? Alebo zase nejaký arogantný a necitlivý?
@danusskaaa neberie už
@marietuska Nie, mlady. Tak 40-45. Ja som u neho uz 13rokov, dve tehu, druhe mi zachranil. Ja som max.spokojna, aj par znamych co k nemu chodia. Niektore zeny "frflu" ze je malo komunikativny-no za mna je to aj o pristupe pacientky-ja s nim vzdy dobre pokecam.😉 Sto ludi-sto chuti.
http://www.gynekolog-zilina.sk/
@evittam a je sukromnik? dakujem za tip nanho, si si ista, ze este berie ? super,ked si tak spokojna 🙂
@marietuska Ano je. Co viem tak by mal brat. Skus zavolat.😉
@evittam inak ale citala som nanho zle velmi recenzie na nete :(:( to ma uplne odradilo..ma strasne vela komentov a vela negativnych
@marietuska Viem, čítala som tiež. Ja mám také skúsenosti ako som ti napísala - žiadny problém - je to o prístupe každej strany - asi tak ti poviem. A mám pár kamošiek čo tiež nepovedia nič zlé. Jedna kamoška od neho odišla - nespokojná.......
@gabona1 on je mlady ci stary?

Za mňa určite čo sa týka gynekológie Dr. Mitro 🙂