icon

Poraďte dobrého gynekológa v Žiline

mony198722
18. apr 2017

Bývam krátko v Bytči.Rada by som pohľadala nejakého dobrého a príjemného doktora, ktorý má ľudský prístup.Čítala som ostatné tie príspevky, ale neviem sa rozhodnúť, ku ktorému doktorovi by som šla. Ďakujem za rady.

erikad82
18. apr 2017

Za mňa určite čo sa týka gynekológie Dr. Mitro 🙂

mony198722
autor
19. apr 2017

@erikad82 vďaka za radu 🙂

gabona1
19. apr 2017

Veľmi dobrý a ľudský prístup má MUDr. Paučin - pri Mirage, je naozaj príjemný a zodpovedný, má asi aj veľa pacientiek. U neho sa objednáva. Alebo ešte MUDr. Oravcová je fajn v Nemocnici v poliklinike.

marietuska
19. apr 2017

inak aj ja hľadám a chcela som založiť rovnakú tému..
hľadám gynekologa vyborneho odbornika s ludskym pristupom,co dokaze pocuvat a je citlivy, neodbije ma, porozpráva sa a nerobi bolestivo zbytocne, ideálne taky,co ma nebude stat cely majetok,a najma ESTE berie, pretoze všetko,co citam tu na MK aj inde na forach,uz neberu,ked im zaviolam,ako napriklad sudek ci paucin, k tym som chcela,ale neberu,bola som sa osobne spytat.
hladam takeho gyndosa blizko za alebo priao v za, ci by, niekde iba tu, dalej nie..lebo chce zmenit povodneho.dakujem za kazdu radu.

marietuska
19. apr 2017

@gabona1 bola som sa u oboch spytat- neberu pacientov vobec uz a vraj dááávno.

evittam
19. apr 2017

@marietuska A ku komu chodis?

marietuska
19. apr 2017

@evittam k sudekovi, ale k nemu už nechcem chodiť, preto hľadám dakoho iného,čo sa mi bude skutočne venovať a nie ma odbíjať.

barborenka333
19. apr 2017

Tak toto zaujíma aj mňa.tiez by som rada,aby v prípade že budem opäť tehotná mohol ísť aj ocko na vyšetrenie so mnou a samozrejme dobrá sestrička a komunikácia aj telefónom aj mailom.kludne môže byť súkromný☺vďaka za tipy.lebo ešte mám starého 200km ďaleko...

evittam
19. apr 2017

@marietuska Skus MUDr.Lani.😉 Co viem berie.

evittam
19. apr 2017
danusskaaa
19. apr 2017

Za mňa jednoznačne Paučin.

janpra778
19. apr 2017

Za mňa dr Kianička pri Auparku...

marietuska
19. apr 2017

@evittam hm, a nie je on starý už? či to je nejaký jeho syn, či rodina? nevieš ? a je normálny schopný? Alebo zase nejaký arogantný a necitlivý?
@danusskaaa neberie už

evittam
19. apr 2017

@marietuska Nie, mlady. Tak 40-45. Ja som u neho uz 13rokov, dve tehu, druhe mi zachranil. Ja som max.spokojna, aj par znamych co k nemu chodia. Niektore zeny "frflu" ze je malo komunikativny-no za mna je to aj o pristupe pacientky-ja s nim vzdy dobre pokecam.😉 Sto ludi-sto chuti.
http://www.gynekolog-zilina.sk/

marietuska
19. apr 2017

@evittam a je sukromnik? dakujem za tip nanho, si si ista, ze este berie ? super,ked si tak spokojna 🙂

evittam
19. apr 2017

@marietuska Ano je. Co viem tak by mal brat. Skus zavolat.😉

marietuska
20. apr 2017

@evittam inak ale citala som nanho zle velmi recenzie na nete :(:( to ma uplne odradilo..ma strasne vela komentov a vela negativnych

evittam
20. apr 2017

@marietuska Viem, čítala som tiež. Ja mám také skúsenosti ako som ti napísala - žiadny problém - je to o prístupe každej strany - asi tak ti poviem. A mám pár kamošiek čo tiež nepovedia nič zlé. Jedna kamoška od neho odišla - nespokojná.......

mony198722
autor
21. apr 2017

@gabona1 on je mlady ci stary?