icon

Poraďte dobrého chirurga v Bratislave

3. aug 2022

Ahojte, viete mi odporučiť dobrého chirurga v Bratislave? Myslím takého ktoré strháva necht na nohe, neviem ako sa mu hovorí. Ak by ste vedeli o nejakom dobrom, milom a ľudskom tak by som bola rada. Ďakujem.

marcellka32
•
3. aug 2022

Netreba necht strhávať, vyhľadaj na nete medicinalna pedikúra v tvojom okolí, dnes sa už nestrhaju nechty

simsalabim
•
3. aug 2022

Myslim, ze dnes uz vobec nestrhavaju. Ja som toto riesila s dvomi z mojich 3 deti, s jednym opakovane niekolko rokov a teda nikdy, nikdy ani len nenavrhli strhnutie. Naposledy sme boli tusim u tohto doktora http://www.strecnianska.sk/lekar/miroslav-hudec/80

autor
•
3. aug 2022

Ja to mam zapalene 5 mesiacov, a necht mi ide do masa nakolko som zakopla a zle si to odstrihla. Mam tam velky zapal a cele cervene a opuchnute a na dotyk ma to velmi boli. Neviem ci mi teda pomoze niekto iny ako chirurg. Nehct mi uz strhali 4 krat za 4 roky len bohuzial ten chirurg z nemocnice odisiel preto hladam ineho. A vraj mam zle nechtove lozko, preto sa mi to stale dookola opakuje. Ze vraj by bolo dobre strhnut cely necht a nechat si to nanovo urobit. Je to velka bolest, a nakolko som na bolest hakliva tak je to pre mna o to horsie a potom sa to este aj dlho hoji.

jenisjenis
•
3. aug 2022

Pozrite na fb - Pedea pedikura ( robi mecicinalnu pedikuru ale je odbornik aj na vas problem) skuste jej napisat ..

lienka.7
•
3. aug 2022

Chod na tu speci pedikúru. Pokial ti raz nechať strhávali uz ti to bude zarastat furt, cize treba to liečiť. Nie je riešením strhavanie nechtu