icon

Poraďte dobrú špirálu a make up, ktorý vydrží

zuzana271
27. feb 2017

Ahojte...prosim vas....potrebujem poradit...ktora spirala na oci je dobra? Konkretne...ktora zhusti mihalnice...a kvalitny...dlhotrvajuci make up...na mastnu tvar...ktory zakryje akne...vdaka🙂

Strana
z3
xoxolusik
27. feb 2017

@zuzana271 bourjois je naj! A make up nepouzivam, takze neviem

evittam
27. feb 2017

@zuzana271 No, akné by som nezakrývala a "nedusila" chemickými s.ačkami.....ale najskôr liečila. Takto si len viac uškodíš.😉

zuzana271
autor
27. feb 2017

@xoxolusik dakujem pekne☺

zuzana271
autor
27. feb 2017

@evittam nemam az take strasne akne...sem tam nejaky pupacik...ale vdaka😉

libawet
27. feb 2017

@zuzana271 make-up som nikdy nepoužívala. Maľujem si len oči, používam už roky AVON - špirály, tiene a očné linky.
( krém na tvár však z radu BIODERMA sébium hydra +pleť. vodu a gél. )

evittam
27. feb 2017

@zuzana271 Nejde o to či máš veľa alebo málo - ale najskôr treba riešiť tento kožný problém a potom skrášľovanie, lebo sa ti to môže vypomstiť a bude to len horšie. Pleť potrebuje dýchať a vyliečiť. A teda ak chceš silou-mocou nejaký make-up - tak VICHY.

zuzana271
autor
27. feb 2017

@libawet biodermu pouzivam tie...ta je super...dakujem☺

xoxolusik
27. feb 2017

@zuzana271 nemas za co 🙂

zuzana271
autor
27. feb 2017

@xoxolusik a kupim ju asi len cez net?

xoxolusik
27. feb 2017

@zuzana271 ja som ju kupovala v uk, aj budem kupovat.. Ale aj tu na svk davaju reklamu na ich kozmetiku, urcite by bola v drogerke, mozno dm.. Pozriem na nete

alaguema
27. feb 2017

@zuzana271 make up môžeš pokojne nosiť aj keď máš akné, ale jednoznačne iba 100% prírodný...napr. ZAO. Daj si do googlu bio kozmetika. Špirála podľa typu rias. Len skúšaním zistíš, čo najlepšie sedí tebe.

xoxolusik
27. feb 2017

@zuzana271 tu ju mas.. Je super, zvacsi objem, predlzi, natoci dohora, vsetko v jednom.. Uzasna naozaj.. Teda aspon mne velmi sadla

zuzana271
autor
27. feb 2017

@xoxolusik Dakujem moc moc☺

zuzana271
autor
27. feb 2017

@alaguema...vyskusam to pozriet...☺

xoxolusik
27. feb 2017

@zuzana271 v pohode, nemas za co..😉

zuzana271
autor
27. feb 2017

@zuzana271 vdaka☺

novana
27. feb 2017

Každému vyhovuje iná riasenka. Ja som dlhodobo spokojná s loreal extra volume collagene.

deltaa
27. feb 2017

moja najlepsia riasenka je obycajna Lash Princess od Essence, to som uz poskusala niekolko nasobne draksie ale tato ma perfektne zahnuty kartacik a riasy vyzeraju ako keby boli umele nalepene, uz sa ma aj niekolko ludi pytalo ci nosim umele riasy

lorela
27. feb 2017

@zuzana271 Mám vyskúšané množstvo špirál, z každej značky niekoľko, a to ako z drogérkových, tak aj z luxusných značiek. Najviac sa mi osvedčili dve, a to Pupa Wamp a Collistar Infinito. Vykúzlia nielen efekt umelých rias čo do hustoty aj dĺžky, ale, čo je pre mňa tiež jedno z dôležitých kritérií pri výbere maskár - počas celého dňa ani neopadávajú, ani sa nerozmazávajú. A dobre sa dajú odlíčiť.

zuzana271
autor
27. feb 2017

@lorela dakujem za info☺

lorela
27. feb 2017

@zuzana271 Za málo 🙂.

dorottka
27. feb 2017

Hlasujem za Bourjois (Healthy mix) = lepsi makeup v drogerke nezozenies. Ak chces trosku usetrit, tak Rimmel Match Perfection (ten modry) ma perfektne krytie a vydrzi cely den, pricom vyzera velmi prirodzene, ziadna maska. Mne oba perfektne zakryli aj mega vyrazky, neboli pritom tazke a maju pekny finish, nedam na ne dopustit.

zuzana271
autor
27. feb 2017

@dorottka super...vdaka moc☺

zuzana271
autor
27. feb 2017

@dorottka a este sa opytam...ako cez net zistim..kt.odtien by mi najviac sadol

katrin21
27. feb 2017

ja mam momentalne od PUPA spiralu, taky cerveny obal ma a je super 🙂 odporucam
Make up mam od Max Factor a aj Oriflame. oba su fajn... mozno ten MAx factor o nieco lepsie kryje...

menatko
27. feb 2017

Spirala - Collistar infinito, a znacka Maxfactor false lash

katrin21
27. feb 2017

jo ale na akne mas asi lepsie korektory, potom nepotrebujes ani make up. moja dcera ma trochu na bokoch na licach, puberta.. :D a toto jej to krasne prekryje.... je to znacka Catrice.. a su fakt prekvapivo super. v DM ich mavaju

dorottka
27. feb 2017

@zuzana271 Tak to je velmi tazka otazka, ale vies co, pokial nie si vyslovene 'snedy' typ, skus z Rimmelu odtien Ivory. Aj tak je zima, ludia su bledsi. Ja som zvykla kupovat z Bourjois kedysi 2 odtiene, svetlejsi (52) a o odtien tmavsi (53) a mixovala som si ich podla rocneho obdobia - v zime ten svetly a cim bolo teplejsie, tym viac som don miesala ten tmavsi. Malokto si moze dovolit pouzivat rovnaky odtien celorocne, pokial teda nie je baba zrucna s bronzermi atd. Zvyknem licievat zeny na akcie a z toho Rimmelu ide jednoznacne najviac odtien 100 Ivory.
Ale ak sa ti da, skus to v drogerke vyskusat, normalne zober na prst a natri si na lice pozdlzne sankovej kosti, podla toho to zbadas. Ak si si nie ista, vzdy je lepsie zobrat svetlejsi ako tmavsi, na svetlejsi mozes dat aj puder, bronzer a tym ho doladit do dokonalej farby, ale s tmavsim uz neurobis skoro nic 🙂

dorottka
27. feb 2017

@katrin21 to zalezi od pripadu, obcas staci korektor, obcas treba doplnit a zjednotit aj makeupom, inak to vyzera desne. A niekto, kto ma silnejsie akne, dokonca potrebuje aj nieco so zelenym pigmentom, lebo inak to farebne zjednoti a prekryje asi len hutny divadelny makeup.

Strana
z3