Poraďte doplnok “výživy” na podporu močových ciest.
Obraciam sa na vás už zo zúfalosti. Hľadám akýkoľvek domáci recept, prírodny tip, lieky, homeopatiká proste čokoľvek, čo by mohlo dopomôcť k akejsi prevencií zápalu močových ciest. Mám s tzv prechladením zospodu problém už roky, bola som už aj hospitalizovaná a dá sa povedať, že to mám priam chronického charakteru. Vonku je 30*C a ja chodím v rifliach a botaskách lebo musím byť obozretná, nehovoriac o tom, že sa blíži jeseň, zima. Budem vďačná za akýkoľvek tip alebo radu, vyskúšam čokoľvek.
Zarucene a 100% !!!
Daj si zajtra prechadzku na luku a zbieraj Mysi chvostik (rebricek) vygugluj ak nevies ako vypada. Nazbieraj obrovsku kyticu doma vysus a rob caj! Je to Bozi zazrak bylina. Ked je moc zle tak aj sedaci kupel. Mam overene na dcere.
Za mňa kvapky z kapucinky, dávkovanie ako antibiotiká.
@dadka36 kupim v lekarni?
Aby upresnim zaujima ma skor PREVENCIA ako liecba.
@curlynikki mysi chvost je kura co mas pit 3tyzdne vkuse ako prevenciu aspon raz za polroka
@curlynikki áno
Ja som brala Uro Vaxom . Predpisuje sa to pri opakovaných zápaloch, mne to pomohlo. Brala som to 3 mesiace.
@curlynikki Tinktúra, kvapky Kapucinka
@curlynikki mne na roky opakujúce zápaly pomohlo dlhodobo užívať kvapky z kapucinky. Voľakedy sa ťažko zháňali, dnes už bežne v lekárni dostať.
Kapucinka, ako vedľajší účinok ti začnú rast rýchlejšie vlasy, mam to overené :P
Ja tiez odporúčam tinkturu z kapucinky. Tá rastlinka sa dá aj pestovať ako kvet v záhrade (jednoročna), každý deň si odtrhnes lístky, kvet, zješ... Je to trošku špipelkave, cca ako žerucha, alebo rukola, ale mne to chutí. Tento rok som si zasadila kapucinky veľa, vyšla, aj mi ju chrobáčiky a teplo zničili. Minulý rok som mala ešte aj v novembri. Ale ak nechceš pestovať, tak tinkturu. Podľa mňa je tinktúra silnejšia ako sladký sirup. Dá sa totiž kúpiť aj to, aj to.
@curlynikki ahoj, poznam tento problem, tiez som ho mavala, vselico som vyskusala z lekarni. u mna vsak zabrali prirodne produkty na baze aloe a od vtedy mam naozaj pokoj

https://primar.sme.sk/c/8275883/co-robit-pri-za...