icon

Poraďte kvalitný šampón na mastné vlasy

nikinka008
20. feb 2010

Ahojte,baby viete poradit nejaky dobry kvalitny sampon na mastne vlasy,musim si ich umyvat skoro kazdy den a je to uz unavne 😠 Alebo nejake rady ako sa toho zbavit ci zmiernit 😖 Dakujeeem 🙂

domika007
20. feb 2010

soanpe - dakujem za tip 😉 uz davnejsie rozmyslam nad touto znackou, skusala som aj redken, ale ten tiez nic moc...mozno tento fakt zaberie...idem pozriet kde na nete ho maju a za aku cenu. Pre mna nie je cena az tak rozhodujuca, ak ten vyrobok stoji za to a splni dany ucel nemam problem vrazit za neho aj vacsiu sumu 🙂

soanpe
20. feb 2010

dominika
já měla vzorky i age recharge a množství masky na moji délku vlasů odpovídá asi velikosti lískového oříšku,takže fakt se vyplatí 😉 já si ten šampon objednám příští měsíc.

lyongirl
20. feb 2010

ak je niečo super, tak sa dám nahovoriť aj na drahšiu vec 😀

domika007
20. feb 2010

soanpe
ja mam tiez zhruba vlasky tak po plecia, takze netreba davat vela samponu, teraz mam doma loreal profesional na farbene vlasy, ale je o dost slabsi ako loreal na suche, ale tak chcela som zmenu 😀 a mam ho v objeme 500 ml a za vyhodnu cenu, tak potom no nekup to 😀

veverca
20. feb 2010

no ja si veru ani parfémy nekupujem, stále musím šetriť... 😖 ale ten šampón ma láka. Aj si po umytí dávaš nejaký kondiconer? Ja keď si nedám, vytrhám si pri rozčesávaní za hrsť vlasov, ale keď si dám, mám pocit, že sa rýchlejšie mastia 😝

popelka
20. feb 2010

ahojte,,,mastne vlasy mozu mat rozne priciny.ak nemate melir alebo farbu na vlasoch tak vlasy sa mastia rychlejsie,,,,lebo farba vysusuje vlasy,,,ale mastne vlasy sa prejavia aj ked je clovek nervozny,,,a nadmerne sa poti.....a este aj zavisi to aj od toho kde robite,v akom prostrdi,,ak malo vetratelnom,tak vlasy sa mastia castejsie,,,,ak sa vam mastia casto vlasy tak treba pouzivat sampon bez kondicionera...papik

soanpe
20. feb 2010

veverca
kondicioner si dávám taky, ale jen na koce, jako když si dělám culík, tak od "gumičky " dolu. kondicioner nesmí přijít na pokožku.
ještě až mi zbyde kousek času,tak vám sem hodím odkaz na šampon a kondicioner alcina. nebo kuk na www.alcinka.cz
je to myslím žlutá řada. a šampon má kyselé ph,takže uzavře vlas a ten je pak hladký a necuchá se. ředí se před použitím v poměru 1:3 (1díl přípravku:3dílům vody)

lyongirl
20. feb 2010

mne sa mastia od malička, je jedno, kde som robila, či som bola narvózna atď.
ale je pravda, že všetko toto má na to vplyv a zhoršovalo to mastenie...

veverca
20. feb 2010

ja som tiež mala vždy mastné vlasy.Lepšie je to, keď si ich po umytí dám do štipca, alebo do copu. Ale keď si ich nechám rozpustené...lietajú mi okolo hlavy, ja si ich musím stále chytať a som mastná raz-dva 🙄

soanpe
20. feb 2010
lindda
20. feb 2010

cefte aj ja mam mastne vlasy pri korienkoch a dole suche uz som s toho na nerv len v cope nosim vlasy ,,,

domika007
20. feb 2010

veverca - ja som na tom podobne co sa tyka pouzivania kondicioneru, bez neho to u mna proste nejde...ked nie kondicioner tak nejake mlieko pripadne raz do tyzdna maska na vlasy kvoli suchym koncekom 😖

ellise
20. feb 2010

já se taky do klubu mastnovlasých 😀 😀 mně se nejvíc osvědčil Fructis. Ale někde jsem četla že by se do vlhké pokožky hlavy měla vmasírovat soda bikarbona, ještě jsem to nezkoušela

veverca
20. feb 2010

soanpe...ďakujem 😉 , skúsim zohnať. Aj cena je lepšia ako pri tom prvom 😉

rajcina
22. feb 2010

nechce sa mi vsetko citat ale skusali ste od biodermy sampon mastne vlasy , stoji 13 eur aj nejake drobne

rajcina
22. feb 2010

teda takto su dva jeden iba mastne a druhy mastne a lupiny

domika007
22. feb 2010

rajcina - od biodermy? o tom som nepocula 😕

myslela som,ze bioderma robi len pletovu kozmetiku

rajcina
22. feb 2010

hej ja teda mastne nemam skor pirilis suche to je zase moj boj ale v lekarni dostat kupit
nahovarala som kamosku nech ho skusi zatial ale nespominala ze uz ho ma tak neviem ako zabera
ale bioderma je dost dobra kozmetika urcite by som vyskusala

domika007
22. feb 2010

no ja mam aj suche aj mastne 😖
som si objednala ten kerastese, ktory odporucala soanpe,ked nezaberie vyskusam tento 🙂

nikush
22. feb 2010

a nieco na mastne a vlasy s lupinami nepoznate? nieco dobre...ja mam vlasy velmi kratke, trepem do nich tuzidlo, lak, sem tam gel, takze musim umyvat kazdy druhy den, len teraz mam aj lupiny...mozno je to zimou, ciapkami...ale ja ich nechcem, lebo svrbiaaaaa...a nizoral nie velmi zabera

glumy
22. feb 2010

Soanpe, diky moc za typ, koukala jsem na ten sampon Kerastase a zkusim ho. 😅 Ty si ho kupujes na tom odkazu, nebo jeste nekde jinde? 🙂 Cena je sice vyssi, ale jak rikas, zase dlouho vydrzi a snad pomuze. A ten druhy odkaz na jiny sampon, ten je taky dobry, nebo tenhle je lepsi?

lyongirl
22. feb 2010

dominika a kde si si objednala ten Kerastase, našla si za nejakú dobrú cenu? Lebo ja som hladala a všade cena 😝

domika007
22. feb 2010

lyongirl - odpoved mas v Ip 😉

glumy
22. feb 2010

dominika, muzu taky poprosit o adresu?🙂

domika007
22. feb 2010

a mozem sa spytat, som mozno nepostrehla 😅 ako casto si umyvate vlasy? ja som nutena kazdy den, kedze nechcem v robote vyzerat ako nejaka spindurka 😀 ale ked som doma povedzme cez vikend a viem,ze sa nikam nechystame tak to neriesim, vtedy ma ani nehni ist si tie vlasy umyt, hodim do gumicky, nasadim celenku a je to vybavene 😀

vojtisek2007
22. feb 2010

prosím taky IP s odkzazem kde zakoupit ten zázračný šampón, jsem na tom stejně jako Domika007 - myju denně a přes víkend na to prdím, když nikam nejdeme, pak když náhodoü musíme odejít narychlo tak 😠 😠 😠

domika007
22. feb 2010

ja to uplne neznasam, musim si rano privstat, lebo kebyze si ich umyjem vecer, je to este horsie 😖

lyongirl
22. feb 2010

dominika ďakujem za IP, ešte som ju nepozerala, ale už idem 😉
ja si vlasy umývam každý 2 deň, niekedy 3tí, odkedy som na MD a používam ten šampón Panthenol, tak mi vlasy vydržia trochu lepšie a ak nie, tak hodím šiltovku 😀
keď som chodila do roboty, tak som sa zmývala niekedy veru aj každý deň, čo ma poriadne štvalo, ráno budíček na 4tú, to netečie ani teplá voda, takže zohriať v kanvici a v zime stačilo dať čiapku a vlasy boli ščapnuté a hrozné...

domika007
22. feb 2010

lyon - nemas zaco 😉
ja keby som nechodila do roboty, tiez by som si ich tak casto neumyvala, ale neviem si predstavit, ze by som sla do roboty s neumytymi a hlavne mastnymi vlasmi 😅 aj ked by to mozno nebolo tak vidiet, mne uz len staci pocit, ze o tom viem ja 😖
ten panthenol som skusala aj ja, ale vobec nepomohol, lebo ja som si nevedela vlasy rozcesat, som normalne trsy vlasov trhala ako som sa cesala ☹