icon

Poraďte kvalitný šampón na mastné vlasy

nikinka008
20. feb 2010

Ahojte,baby viete poradit nejaky dobry kvalitny sampon na mastne vlasy,musim si ich umyvat skoro kazdy den a je to uz unavne 😠 Alebo nejake rady ako sa toho zbavit ci zmiernit 😖 Dakujeeem 🙂

murinka
22. feb 2010

pouzivat obycajny sampon zihlavovy,brezovy...tie uplne obycajne nakolko neobsahuju balzam(2v1)

lyongirl
22. feb 2010

no po tých úplne obyčajných sa nič nezmenilo, akurát, že som mala vlasy ako slama a nemohla som ich rozčesať, totálne mi "elektrizovali" a lietali a nedalo sa existovať...

dominika - poznám to, kopa ľudí povie, že mojim vlasom nič nie je, ale ten otrasný pocit, že ich mám mastné a zľahnuté, som sa cítila celý deň blbo

ináč ešte si občas dám na vlasy sprej z DM drogérky, je to suchý šampón medzi umývaním zn. Frottee

http://madamegisellle.blogspot.com/2009/11/such...

a našla som ho tu na 5 strane

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/foto/journaly.ht...

murinka
23. feb 2010

a mastne mozu byt aj preto kto dava napriklad vela penoveho tuzidla.tuzidlo sa dava na vlasy hrebenom nie rukou.
a este k tym obycajnym samponom-je to normalne ze vlasy sa nedaju rozcesat lebo taky sampon neobsahuje ziadny balzam ani nic podobne.vela mojich zakaznicok vymenilo take sampony za obycajne a su spokojne.
v praci som robila tak ze som vlasy umyla samponom a utrela do rucnika.na este nerozcesane a tam kde boli uzly som naniesla tento pripravok vo velkosti maleho orieska a sikovne som to rozcesala
http://www.salon52.ca/ProductImages/681a.jpg

cim castejsie sa vlasy umyvaju tym rychlejsie sa mastia.niekedy je uplne zbytocne umyvat vlasy aj ked sa nam zdaju ze su mastne...v skutocnisti nie su ale mame potrebu ich umyt a to je zbytocne
a vlasy elektrizuju po takmer kazdom sampone.

popelka
23. feb 2010

ahoj lyon,skus si vlasy oplachovat harmancekovym cajom ,normalne ich umy a potom splachni tym cajom,mozno to zaberie,,,pa

leka323
9. mar 2010

Ahoj, tak ja som vyskúšala ten Panthenol, zabral, vlasy sa tak nemastia, ale zle sa rozčesávajú a elektrizujú, tak uvidím, asi vyskúšam ešte niečo iné.

zuzana76
9. mar 2010

ahojte

a skusal niekto uz ten sampon od soanpe? ako zafungoval?

domika007
16. mar 2010

ahojte 🙂

takze kupila som si ten sampon od kerastese, ktory odporucala soanpe, a musim povedat, ze uz vidim vysledky 😵 Pouzivam ho sice len par dni, ale uz je vidiet, ze sa to zlepsuje...takze soanpe velka vdaka za tip 😵 😵 😵

jasminet
16. mar 2010

ja mam tiez hnusne mastne vlasy, umyvam si kazdy den (ak teda nahodou niekam nejdem, tak maju oddych), okrem toho su straasne jemne a rovne, takze priserna kombinacia. sampon nezabera ziaden. 😒
dominika - presne, ten hnusny pocit, ze su neumyte, potom si len na vlasy stale saham, ze ci su naozaj take hnusne, ako to citim 😠

kristinaa
16. mar 2010

dominika007 - prosim, napis mi do IP kde si kupila ten sampon. Dakujem 🙂

martinka79
16. mar 2010

jasminet asi jako moje vlasy. mě na tuto kombinaci pomáhá barvení vlasů... 🙂

domika007
16. mar 2010

jamin - ja to vyslovene neznasam, je to hroza uz len ten pocit, ale tak ako som uz pisala, po par pouzitiach toho samponu uz vidim, ake take vysledky, tak snad to bude uz len lepsie 😉

kristinaa - kuk Ip 🙂

jasminet
16. mar 2010

martinka - ja si farbim henou vlasy, mam potom pocit, ze su troska pevnejsie, ale tiez to dlho nevydrzi 🙂

michaela5
Odpoveď bola odstránená
barbak
12. sep 2012

ja mam mastne a este aj jemne, pomohol jedine Alverde volumen shampoo, oliva a henna. Maju ho v DM. Ostatne mi vlasy len oslabovali... pouziva ho aj partner na jemne vlasy a velmi si pochvaluje...
este potom by som skusila La Roche Posay, ich kozmetiku mam fakt rada...

tarra27
12. sep 2012

já si objednavam z pro-vlasy.cz od matrixu a velká balení, finančně se to vyplatí....nemám teda na mastné vlasy, ale na poškozené nebo tak nějak....a je perfektní, stačí maličko a vydrží strašně dloiuho....a to samo kondicioner....

lia09
19. jún 2013

@domika007 ahoj chcem sa ta spytat,ci nadalej pouzivas ten kerastase sampon a ci ti pomaha

mamazem
29. jún 2013

Vyskúšajte LavaErde prášok od Logony. Obsahuje 100% prírodného minerálu Hectorite, ktorý sa používa v severnej Afrike už po stáročia. Veľmi dobre na seba viaže nečistoty aj mastnotu. Prášok je veľmi jemný k pokožke, nedráždi ju a nenarušuje prirodzený ochranný film. Je vhodný na veľmi citlivú pokožku, suchú pokožku aj na alergickú pokožku. Taktiež je vhodný na ľahko sa mastiace vlasy a pri nadmernej tvorbe lupín.

olusenka
29. jún 2013

Já mám dost mastné vlasy, a už jsem postupem let dospěla k tomu, že si myju vlasy jen ráno a to denně. Večer to nemá cenu, vypadám ráno, jak kdybych si je nemyla vůbec. Vzadu amstné, slehlé. Šampony jsem vyzkoušela všelijaké, levnější, dražší, přírodní.... a nedávno se dozvěděla jednu podstatnou informaci, která bych řekla skutečně pomáhá: kdo má mastné, slabé, jemné vlasy, neměl by používat šampon se silikonem, a to jsou skoro všechny. Teď jsem objevila v drogerii dva, které to nemají, ten nový čirý Timotei anebo Syoss na objem.

meg9
6. jan 2014

@olusenka prosim ta aký názov má v zlození silikon ako ho mám hladať na etikete. Dik

antoinet
6. jan 2014

@meg9 je jich víc, názvy končí na -cone. Já doporučuju obyčejný kopřivový a nepoužívat kondicioner, pak se mi vlasy nemastí.

olusenka
7. jan 2014

@meg9 Obsah silikonů poznáme ve složení výrobku podle koncovky dané látky. Silikony končí na
-cone, -thicone, -thiconol, -siloxane nebo -silane. Ale u těch dvou šamponů, co jsem psala minule, je to viditelně napsané velkým písmem na přední straně, že je to šampon bez silikonů.

naturonline
11. jún 2014

Skúste Šampón nechtíkový na citlivú pokožku a mastné vlasy, je mimoriadne jemný a šetrný ku citlivej pokožke hlavy. Dôležité je ju najskôr ukľudniť, aby sa zamedzilo nadmernej tvorbe kožného mazu. To je práve často dôvod, prečo je po určitej dobe každodenné umývanie vlasov už samozrejmosťou - pokožka sa snaží vyrovnať so stratou mazu a prirodzeého PH. Sanct Bernhard šampón s prírodným extraktom z nechtíka lekárskeho, pšeničnými proteínmi a kolagénom.

Ak nemáte blond vlasy, kombinovala by som ho s vlasovým tonikom na posilnenie vlasu - švédske bylinné, nakoľko má obsah žihľavy (spevňuje a posilňuje vlas) a alkoholu, čo zmierňuje tvorbu mazu, orech (podporuje udržanie si farby vlasu) a bazy (osviežuje a stimuluje).

Želám pekný deň

visage1974
12. jún 2014

ja mam rada tento sampon Šampón na mastné vlasy HairX (XXL) Šampón na mastné vlasy s komplexom VitaPure a mentolom pre zdravú pokožku hlavy a dlhodobo svieže vlasy. Hydratuje a oživuje od korienkov po končeky. Na druhy den si aspon nemusim umyvat vlasy

79zuzana
13. jún 2014

https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
Sampon s jojobou je zatial najlepsie co som mala ;) A teda vyskusala som toho fakt, ze dost ;)

cackaa
13. jún 2014

Ja už mám tretie balenie tohto tuhého šampónu a som max. spokojná:
http://www.magister.sk/produkt/detail/bylinkova...
a tiež si umývam vlasy každé ráno a bez kondicionéru.

krasnejezit
1. júl 2014

Mne sa osvedcil neskutocne dobre FUENTE sampon Moisture Wellness, ktory som si prvy krat vyskusala u kadernicky v XOXO salone.
Vlasy mam po nom silne, velmi zleskli a su take pevnejsie. Na mastne to moze tiez fungovat, lebo sampon reguluje hydrataciu vo vlasoch a ochranuje pokozku hlavy. Umyvam si teraz vlasy kazdy 3 den, predtym castejsie.
Treba skusit…ja som skusila po doporuceni…a funguje mi to 🙂

virginia
24. júl 2014

ahoj, moj muz neda dopustit na tento sampon
http://www.vasakrasa.sk/prirodna-vlasova-kozmet...

je vo velkom baleni, dlho vydrzi a okrem toho, ze uzdravuje pokozku, tak aj zabranuje masteniu vlasov, co je vlastne logicke, ked je zdrava pokozka, aj vlasy su zdravsie

iwikiwi
26. aug 2014

ahojte...chcem sa opytat ci mate niekto este skusenosti s tym kerastse ci naozaj funguje...lebo nehccem si objednat a zase niiic...dakujem ste zlatiiii

nutrimas
26. aug 2014

Pri akychkolvek problemoch s vlasmi a pokozkou hlavy je dolezite vyberat si kozmetiku bez chemickych prisad, ktr. moze sposobovat cely rad problemov, od alerg.reakcii, chrasty, lupiny, az po vypadavanie vlasov. Na zaklade vlastnej skusenosti (ekzemy ) odporucame sampony + kondicionery s obsahom konope a nimby.
Napriek tomu, ze mate pocit, ze sa Vam rychlo mastia vlasy, treba sa vyhnut kazdodennemu umyvaniu vlasov, pokozka hlavy si nema kedy vybudovat svoju prirodzenu ochrannu vrstvu a reaguje preto nadmernou produkciou mazu. V nasej ponuke mame pestry vyber prirodnych samponov, prip. rastlinnych olejov, vhodnych na nocne zabaly, napr. kokosovy, arganoyy, tiez oblubene sampony ceskej znacky Nobilis Tilia. Pri ich vybere Vam radi a ochotne poradime 🙂

januus
24. máj 2015

@rajcina skusila a efekt nulovy :/