Poraďte niečo účinné na bradavice

majkabr
28. jan 2021

Ahojte žienky poraďte niečo fakt účinné na bradavice. Manžel ma na prstoch na rukách také dve asi 1 cm široké aj riadne hlboké. Bol s tým aj na chirurgii kde mu to odstraňovali ale zase narastlo. Neviete nejaký prípravok?? Cesnak sme už skúšali a nič,

lyci
28. jan 2021

@majkabr ja som sa na nohe trapila s jednou 10 rokov. vyskusala som vsetko doma. potom na chirurgii vyrezali, do pol roka narastlo. potom som 3 roky chodila na drahy laser do velmi drahej ambulancie. nepomohlo. pred 2 tyzdnami som bola v trnave v Belleza centre. opat laser, ale iny. aj inak to robili podla videa. narazila som na nich, ked som hladala na youtube, co by som mohla este vyskusat. a zatial za mna najlepsie. ked mi to dokoncil, mala som hlboke diery, hladke, pekne spravene. bola som nadsena. zatial aj najmensie bolesti pri hojeni, takmer ziadne. a este to aj bolo lacne

ovaaa
28. jan 2021

Kúsok vždy čerstvej cibule namoč na chvíľu do octu a prilož len na bradavícu na to gáza a zalep izolepou( tá drží najlepšie) na nejaké 2-3hodiny každý deň. Bradavíca sa zväčší, vystúpi z vnųtra a po čase vznikne chrasta. Chrasta odpadne časom alebo ak je moc tvrdá tak nechať vo vode nech sa rozmoči. Všetko odskúšané na 4 bradavícách. Žiadna sa nevrátila.

zuzanaete
28. jan 2021

U nas super pomohol citronovy esencialny olej. Kvapkala som rano a vecer. Po par dnoch boli vidiet zmeny. Cela liecba trvala nejakych 5-6 tyzdnov.

baboobchod
28. jan 2021

Duofilm z lekárne, dostať aj bez receptu. Treba trpezlivo denne natierať pár týždňov.

miskajerry
28. jan 2021

Na noc prilepiť ananás. Vypaľovali mi 11x, až mi prišlo zle, nepomohlo. Nakrájala som ananás na malé kúsky, dala do mrazničky, vždy večer jeden kúsok som rozmrazila a prilepila leukoplastom na bradavicu. Na to obväz, ponožku, aby nepremoklo. Mala som celé skupiny bradavíc , prikladaním na hlavnú-možno prvú, zmizli aj ostatné.

vkatka
30. jan 2021

@majkabr dcera mala na pätách od septembra sme skusali všeličo a pomohol propolis mesiac v kuse sme natierali rano a vecer a prelepili leukoplastom.