Poraďte probiotiká k Zinnatu
Ahojte, v pribalovom letáku sa píše ze sa často vyskytujú plesové infekcie pri užívaní.
Som tehotná a tak neviem presne ci nasadiť okamžite aj probiotika a aké alebo počkať ci sa niečo vivinie.
Teda dáky diskonfort tam dole..
Mam ich na 10 dní.
Ak odporúčate aké konkrétne?
Dakujdm
@mareka49 nedavno som brala Penicilin a k tomu Biopron Premium 2x denne.a i tak nepomohlo, gynekolog mi musel este aj Clotrimazol zo spodu predpisat,lebo som dostala mykozu.
Biogaia
No tak toto je tehotenské a mami kovske fórum, takže predpokladám ze sa tu nájde zo pár žien co to už riešilo.
V lekárni mi dajú co zrovna majú a co ma najvyššiu cenu
@mareka49 biopron je kvalitne a silne probiotikum,odporuca sa aj pri chemo apod.Nemusis skladovat v chladnicke.Tiez trosku upraviť stravu pri antibiotikach a cca 2 tyzdne po douzivani-tzn.vela zeleniny,bielkovin,vyluc cukor,polotovary,citrusy,mlieko.Jogurty a syry ano.Este si kup nejaky pripravok s kyselinou kaprylovou.Zabranuje mnozeniu kvasiniek v celom organizme
@marticka85po to nikdy neppmoze z hladiska mykoz.. ja napr uzivam denne probiotika a malymi pauzami januari budu 3 roky… cize ked sa stane ze musim mat atb som “ pripravena” co sa tyka probiotik dokonca v case atb zdvojnasobim davku… plus dam lokalne probiotika ale mykoza pride 1-2 tyzdne po douzivani atb aj keby robim cokolvek
Ďakujem za rady!!!

a to sa uz ani v tomto ludia neradia v lekarni?