icon

Poraďte probiotiká k Zinnatu

mareka49
6. okt 2021

Ahojte, v pribalovom letáku sa píše ze sa často vyskytujú plesové infekcie pri užívaní.
Som tehotná a tak neviem presne ci nasadiť okamžite aj probiotika a aké alebo počkať ci sa niečo vivinie.
Teda dáky diskonfort tam dole..
Mam ich na 10 dní.
Ak odporúčate aké konkrétne?
Dakujdm

vitriolka
6. okt 2021

a to sa uz ani v tomto ludia neradia v lekarni?

marticka85po
6. okt 2021

@mareka49 nedavno som brala Penicilin a k tomu Biopron Premium 2x denne.a i tak nepomohlo, gynekolog mi musel este aj Clotrimazol zo spodu predpisat,lebo som dostala mykozu.

stanulienkat
6. okt 2021

Biogaia

mareka49
autor
6. okt 2021

No tak toto je tehotenské a mami kovske fórum, takže predpokladám ze sa tu nájde zo pár žien co to už riešilo.
V lekárni mi dajú co zrovna majú a co ma najvyššiu cenu

kubkovamama
6. okt 2021

@mareka49 biopron je kvalitne a silne probiotikum,odporuca sa aj pri chemo apod.Nemusis skladovat v chladnicke.Tiez trosku upraviť stravu pri antibiotikach a cca 2 tyzdne po douzivani-tzn.vela zeleniny,bielkovin,vyluc cukor,polotovary,citrusy,mlieko.Jogurty a syry ano.Este si kup nejaky pripravok s kyselinou kaprylovou.Zabranuje mnozeniu kvasiniek v celom organizme

jeennyv
6. okt 2021

@mareka49 po zinnate som sa zo spodu zlupala cez, ci po nom , nic nepomohlo, mne nesadol najlepsia bola mast fungicidin to ma upokojilo..

akinom0077
7. okt 2021

@marticka85po to nikdy neppmoze z hladiska mykoz.. ja napr uzivam denne probiotika a malymi pauzami januari budu 3 roky… cize ked sa stane ze musim mat atb som “ pripravena” co sa tyka probiotik dokonca v case atb zdvojnasobim davku… plus dam lokalne probiotika ale mykoza pride 1-2 tyzdne po douzivani atb aj keby robim cokolvek

azurova99
7. okt 2021

@mareka49 tez som tehotná a brala som zinat hneď od prvej dávky mi lekárnicka kázala brat floraliv antibiotiká nič mi nebolo brala som ich každý deň dve hodiny po ATB

mareka49
autor
7. okt 2021

Ďakujem za rady!!!