Porcelánové zuby
Ahojte žienky mám nové zúbky porcelánové už je to druhý pokus prvé boli mega hrube a veľké ale teraz čo mám tieto nové mám pocit že predný ľavý zub mi ide dokriva ja sa už zbláznim z toho zase to riešiť 😭 prosím poraďte čo robiť prikladám foto

Ahojte tak dnes som tam nebola nedala som to lebo som celkovo z toho sklamaná že zase to musím riešiť...celý život bojujem so zubami lebo ich mám dosť kazive a ešte ani teraz nemám pokoja s nimi
@nuna2112 ano ten jeden je vyssie to by zase mne osobne nevadilo/aj ked za tie peniaze nech to urobia poriadne ) ale zdaju sa mi fakt hrube aj velke, ty mas chuducku tvaricku peknu hodili by sa ti drobnejsie ,skus ist na nich takto ze nech sa ti pozru na tvar ze si chudunka atd atd ale urcite nie milo a slusne lebo to nic nevyriesis
Podľa mňa sú veľmi "dlhé" tie zuby. Neprirodzené k tvári. Mali sme kolegyňu ktorá bola tiež malá, chudá a takéto zuby jej spravili, pôsobila ako kobyla 🤦♀️ určite by som technikovy povedala že chcem zuby menšie, prirodzenejšie k tvojej tvári. Nedaj sa odbiť
no jasne ze bol ten zub dokriva...a este vyssie v dasne nez ten vedla...celkovo sa tie zuby niektorym zdaju velke len preto,ze mas extremne uzku hornu peru...zbrusit zbrusil,je to o dost prirodzenejsie-ale aj tak si myslim,ze su niektore zuby trochu dokriva v tom mostiku osadene...
@poppy22 aj ja mám stále ten pocit ale on mi ukazoval moje odtlačky všetko a ide si svoje už neviem čo mám podniknúť stále mám pocit že tá jednotka ide svojim štýlom a nie je rovno ..ide na poraziť ..včera som tam aj plakala a on furt svoje že sú pekné a že sa to nedá keďže mám také svoje zuby zbrusene pod tým atd

@nuna2112 Evidentne mas porcelanovy mostik, to znamena zbrusene zuby a nasadene. Fazety sa lepia iba na prednu cas zuba. Neviem, co myslis pod pojmom hrube, mne sa zdaju skor dlhe ( male usta, velke zuby).
Ano, stoja mostiky tuto cenu, ale treba vyberat sikovneho zubneho laboranta. Videla som aj hrozne mostiky za vela penazi..