icon

Porucha stability a závraty

cigipepe1247
27. sep 2020

Dobrý deň, je tu niekto kto ma poruchu stability, je mu zle, má závraty? Ako to riesi resp.lieci... Lebo ja mam také stavy, že dovidenia... Beriem Betahistin ale ten zjavne nepomáha a na krčnu chrbticu magnetickú som objednaný až v novembri... Ďakujem

Strana
z2
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
28. sep 2020

@quaqua uzivala cavington a nebilet, ale pise ze najlepsie boli tie masaze 🙂

terina25
28. sep 2020

@cigipepe1247 ahoj. Mala som to iste co ty. 3 mesiace som chodila na rozne vysetrenie na neurologiu. Nakoniec mi aj tak nepomohli a kedze uz boli zufali zo mna, napisali, ze mam ist na psychiatriu. Ja som vsak sla k ortopedovi, ktory mi zistil zablokovani krcnu chrbticu. Odblokoval mi ju a moje zavraty prestali. Momentalne chodim k ortopedovi aj teraz na infuzie. Urcite by som ti poradila ortopeda. Ten ti pomoze. Drzim palce

anjelik2019
28. sep 2020

@terina25 toto milujem, keď nevedia pomôcť, hneď urobia z človeka blázna, vlastná skúsenosť 🙄🙈. Aj mňa veľa ľudí posiela....

cigipepe1247
autor
28. sep 2020

@terina25 aha, tak to potom je super ze to vyriešil ortopéd.. Ja ešte musím na magnetickú krčnej a tak uvidíme ze co ďalej... 👍

quaqua
28. sep 2020

@terina25 aj ta bolela ta Krcna chrbtica?

janula2511
6. nov 2020

@kaktus87 a zabrali infuzky?

janula2511
29. sep 2022

@kaktus87 ahoj zistila si z čoho si malá závraty?na infúzie si chodila na neurológiu alebo ORL?pomohli?

kaktus87
29. sep 2022

@janula2511 ahoj, áno, mala som zle spravenu koreňovú výplň na mŕtvom zube a zápal mi zasahoval nerv, takže zub som si dala vytrhnúť + tie infúzie na neurológii.

janula2511
29. sep 2022

@kaktus87 zo zubu si mala točenie hlavy a nestabilita?

kaktus87
29. sep 2022
adulienka11111
24. jan 2025

@fiafia aku diagnozu jej stanovili v komarne? Ja sm tam bola a na nic neprisli. Vsetky nimi robene testy dopadli ok

derdia
30. júl 2025
@ivetka_kamo

@cigipepe1247 ahoj, ja som mala takéto stavy, ani ct , ani mr ani neurológ na nič neprišli, až som šla sukromne do rehabilitacneho centra a tam zistili, že som mala zablokovany hrudný kôš, a popukali mi riadne chrbticu, hneď bolo všetko ok. Mala som strašné stavy, raz som dokonca odpadla, zahmlievanie, veľké bolesti hlavy...

@ivetka_kamo ahoj prosim ta v akom centre si to bola????

Strana
z2