icon

Posilnenie imunity u dospelých

lenkaa222
19. jún 2016

Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉

Strana
z7
klaudiaden
2. dec 2021

Tiež sa pripnem a rada si nechám poradiť, čím si vy podporujete imunitu a snažíte sa byť zdravé 🙂 Úprimne toľko ovocia mi ani nechutí aby som vitamíny takto prijímala 🙂

sweetyna
6. dec 2021

@klaudiaden no v dnesnej dobe vela ludi hlada volaco, cim by si posilnili imunitu 🙂 co je vlastne super, lebo podla mna by sa malo nieco uzivat stale, nie len v takomto zimnom chladnom a hlavne chripkovom obdobi. a s cim mas napriklad uz skusenost, ze co si uzivala predtym?

klaudiaden
14. dec 2021

Vieš čo skôr mám pocit, že som si nejaké doplnky dávala len tak sporadicky, nič pravidelne, ale tak chcela by som sa naučiť si nejaký komplex vitamínov dávať pravidelne no. Takže veľa nejakých skúseností asi nemám.

sweetyna
3. jan 2022

a mas uz aj nieco vytypovane, ze co by si asi tak chcela zacat uzivat? lebo ako je pravda, ze je toho viac na trhu a teraz aj to pocasie je take klamlive, ze sa na chvilku otepli a potom je znova zima, tak ono je fajn, ked sa nieco pravidelne doplna 🙂

klaudiaden
4. jan 2022

No popravde ani veľmi nie, nemala som čas sa tomu venovať ani medzi sviatkami. Vieš mi niečo poradiť? Máš s takým niečím komplexnejším skúsenosť, že čo sa tak oplatí a je fakt dobré a účinné?

sweetyna
10. jan 2022

vies co akoze mam skusenost, ale tak tiez som si na zaciatku, ked som vlastne take nieco chcela som si zistovala informacie a nechala si poradit, lebo teda aj som mala presne predstavu ze aky komplex vitaminov chcem uzivat, vies teraz toho mas viac ci je to cecko s deckom, ale cecko a zinok a este nieco dalsie 🙂

vetva99
12. jan 2022

@sweetyna vyzera to, ze sa v tomto celom tak nejak viacej vyznas. ty prosim ta aky komplex vitaminov uzivas? poradila ti ho lekarka alebo si si nieco nasla sama na internete

win_gi
17. jan 2022

@vetva99 ja nemám rada, keď sa musí užívať proste množstvo rozličných produktov. Kiež by bolo také niečo, čo všetko potrebné nájdem napríklad v jednej pirulke

sweetyna
19. jan 2022

@vetva99 tak vyznam ako vyznam 🙂 tiez som toho postudovala co sa dalo, predsa len nie som z tych ktori by radi a casto menili nejake doplnky alebo vitaminy, skor ked mi nieco zapasuje, tak to uzivam stale a bez prestavky. vies co nie lekarka ale aj kamosky, kedze sa bavime aj vzhladom na tuto dobu ze treba jednoducho imunitu posilnovat asi viac 🙂

klaudiaden
27. jan 2022

Sweetyna presne také ako si vypísala, nejaké to déčko, céčko možno aj zinok, je taký komplex všetkého v jednom? Ale aj kvalitou a zložením, vieš čo myslím, že to bude obsahovať aj poriadne denné dávky tých vitamínov.

vikisukik
2. feb 2022

pripnem sa sem. viete mi prosim poradit alebo odporucit nieco dobre co by mi pomohlo si znova imunitu vybudovat. viem ze ju nemam bohvie aku, lebo sa mi prejavuju rozne flaky na kozi a uz mi bolo povedane ze teda je to z toho, len neviem ake vitaminy by boli ok 🙂

sweetyna
16. feb 2022

@klaudiaden hej jasne, ved to tiez ked som si zhanala pre seba nieco som pozerala kazde zlozenie a co teda aky pomer vitaminov obsahuje 🙂
@vikisukik tak to nie je ktovie co, ked taka znizena imunita na teba takto posobi. a co konkretne by si chcela uzivat?

vikisukik
22. feb 2022

@sweetyna a aj sa ti podarilo nieco zohnat, take fajn na imunitu? 🙂 no veru inak nie je to ziadne terno ale co uz spravime, hlavne je asi to ze s tym chcem nieco robit no nie? 🙂 co konkretne? no popravde nemam ani predstavu, kedze je toho tolko na trhu 🙂

sweetyna
25. feb 2022

@vikisukik hej jasne toto 🙂 a je to super 🙂 ale ako mas pravdu je toho vela na trhu, preto si mozno treba nastudovat alebo nechat poradit, ze co by bolo asi tak ok, nieco komplexnejsie, lebo ved tiez nemam rada, keby som mala uzivat neviem ake desiatky vitaminov vo velkych mnozstvach 🙂

klaudiaden
2. mar 2022

Tak toto má aj pekný obal 🙂 Kde si to prosím ťa kúpila a za akú cenu? 🙂 Nevadí aj keď nám už častejšie svieti slnko a oteplieva sa, ale u mňa to býva zradné a práve v takomto prechodnom období bývam častejšie prechladnutá, by som sa tomu vyhla aspoň 🙂

sweetyna
18. mar 2022

@klaudiaden veru ma 🙂 vies co v DMke za 22eur 🙂 ved to, podobne to tak mam, lebo uz sa tak tesim ze sa oteplieva a just chcem nosit tenisocky a kozenku a vtedy ma ofukne zvyknem byvat chora :D

darinagod
21. mar 2022

prosim vas, to je mesacne balenie?

sweetyna
23. mar 2022

@darinago vies co je tam 60 kapsul a uziva sa jedna kapsulka 2x denne takze ano na mesiac 🙂 ale je to fajn, aspon pre mna, lebo tak potrebovala som aj ja pravidelnost 🙂 ty by si chcela nieco na imunitu alebo tak? 🙂

darinagod
30. mar 2022

hej hej preto sa o to tak zaujimam, lebo pozeram akurat aj cenu a za mesacne balenie mi to pride super, tak velmi premyslam, ze by som si skusila kupit

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Strana
z7