icon

Postcovidový syndróm

tanka272
9. júl 2021

Vedel byi niekto poradit čo to je a kolko to trva mavate to tiez po covide

nelca0510
9. júl 2021

@tanka272 je tu x diskusii pozri lupu

betka233
9. júl 2021

@tanka272 ja som mala relativne ok priebeh covidu este v oktobri minuleho roka... nesadlo mi to chvala Bohu na pluca, nekaslala som, ale zato slabost, unava, akoby lamanie kosti, teploty, strata cuchu, proste akoby ma presiel vlak 🤦‍♀️ po nejakych par dnoch od prekonania a negativneho pcr testu to zacalo... prudke zvysenia a kolisania krvneho tlaku, neustaly pocit stresu, nervozity, busenia srdca, uplne ako minutu pred statnicami... hocijake vybocenie z normalu, uz len obycajna navsteva lekara ci rodiny vo mne vyvolala paniku stres uzkost... vkuse unava, pichanie pri srdci, nevladala som sa starat ani o par mesacneho synceka, vacsinu dna som prelezala ci prespala, hockedy mi prislo zle (teraz ma velmi trapi ze som mu nedala ani pomaranc do cizmicky na prveho Mikulasa, manzel to robil sam) bola som z toho uz psychicky velmi velmi velmi zle... a nik mi neveril, kazdy na mna pozeral ako na hlupaka, aj lekari, ze vraj mam uzkostnu poruchu ci co 🤦‍♀️ najradsej by som odisla od vsetkych na Mars... teraz je to uz dobre, po nejakom pol roku to uplne preslo (dufam 🙏), nejake prve 2-3 mes som uzivala betablokator Betaloc od internistu...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
tanka272
autor
10. júl 2021

@betka233 presne to iste mam ja uz 4 mesiac ci 5 mesiac

krisbar
10. júl 2021

@teegreen jasne, toto iste napiseme aj ludom s depresiou, ze?

alenahorinova
24. aug 2021

asi pred tromi , či štyrmi mesiacmi som sa cítila unavená, veľmi vyčerpaná, hoci som nič tak strašného nerobila, ťažko sa mi dýchalo, našťastie dobre sa poznám a uvedomila som si, že to nie je sľubná diagnóza a keď že som žena od prírody a neveriaci " Tomaš ", liečim sa iba alternatívnou medicínou. Zavolala som známeho , ktorý lieči chorých a ten mi ponúkol polyoxidonium v tabletkách. Veľmi som tomu neverila, ale užívala so ho podľa návodu. Za tri dni som pocítila zmeny a po využivaní celej dávky už v pohode vykašliavam a nie som unavená. Hoci som neverila, teraz verím .

teegreen
Odpoveď bola odstránená