icon

Potenie po tehotenstve/pôrode

27. aug 2022

Ahojte zeny, preboha to len ja ci aj vy sa tak nenormalne potite po porode???? A nie len to ale sak smrdim po polhodine od sprchovania jakeby som sa tyzden neumyvala… poradte nejaky deodorant ktory fakt potlaci pach, alebo ja neviem uz… ci bol zima ci leto spotena nonstop, smrdim jak stara zena co sa nekupe tyzdne … 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

autor
27. aug 2022

Btw onedlho som rok po porode !

petricka22
27. aug 2022

Je to hormonmi, po prvom tehu som smrdela ako stary chlap 😀 po druhom minimalne… casom sa to upravi

beata_k
27. aug 2022

Ano aj ja som to tak mala. Ale uz sa to znormalizovalo. Som 4 mesiace po porode.

xsuzannex
27. aug 2022

Mam tri deti ale po druhom porode zo mna doslova lialo, uz den po porode.. som si myslela ze je hic v tej nemocnicnej izbe ale ked som domov prisla som sa v noci aj 2x prezliekala co som bola mokra.. po cca mesiaci to preslo..

gionella
27. aug 2022

To sú hormóny, ak už nekojis daj si urobiť odber. Švagriná sa tak strašne potila.ledva vysla z domu a pod pazuchami jazera. VYsli jej aj zvýšené hodnoty štít žľazy potom dostala na chvíľu nejaké lieky s dobre už bolo.

myrra81
27. aug 2022

ja sa potim viac uz cez 4 roky 😅 ale nesmrdim, teda nevsimla som si a nepouzivam vobec nic…. u mna nadmerne potenie sposobuje dojcenie, tak sa tesim ked ma mladsie uz konecne doceca 😃

andreatytler
28. aug 2022

Ja som sa zacala takto neskutocne potit hlavne v noci od prveho tyzdna tehotenstva. Myslela som ze to porodom prejde ale nepreslo. Nastastie zapach sa nezhorsil, ale ten pot je strasne neprijemny.

autor
28. aug 2022

@gionella kojim ale planujem uz skoncit lebo mam pocit ze uz ma moje bradavky na hranie len a cuckanie si