Potiaže deň po migréne
Ahojte asi som zažila migrenu ale bola som hospitalizovana 5 dní v nemocnici a ťažko som to znášala...ale pre gastro veci..nonstop ma bolela hlava už nevedeli čo mi dat včera dom..prišla domov obrovské bolesti nič nepomáhalo až nakoniec to v noci prešlo myslela som si bez srandy ze mi praskne hlava a umriem...dnes som totálne ko neprejde ni na záchod mam hnačku trocha potia sa mi nohy a taka som roztrasena..je to podla vás normálne po migrene alebo niečo sa deje?veľmi ďakujem
Návšteva neurológa určite je potrebná tiež fyzioterapeut tiež trpím na migrény ale tých stavov na odpadnutie som sa zbavila. Je úplne normálne že trpíš závratmi pretože telo sa potrebuje zregenerovať. Treba veľa vody,spánku,oddych cvičenie na krčnú chrbticu taktiež zrak nechať vyšetriť ale čo najmenej liekov zaťažujú žalúdok (preto hnačky)taktiež ubližujú ladvinam a pečeni. Ja som potreboval mať vždy pri sebe panadol migréna ale vysadila som všetko nemôžem si pri povinnostiach sa neustále trápim bolesťami. Držím palce🍀 a keďže som si tým prešla viem aký to je stav treba len prísť na spúštač
Ano, vola sa to "dozvuky". Faza zotavovania trva tolko, co samotny zachvat. Urcite to ale ries s neurologom, hlavne, ak migreny nezvyknes mat.
Migrena ma aj ine priznaky, nez len bolest hlavy. Ak ti dali nejaky triptan, mozes byt este otapena.
@xtina1711 a myslite ze môžem byt tak veľmi smadna? Ja som tam trpela išla som koli gastro hospitalizácia chceli ma tam ešte nechať na nejaké ct vyšetrenia ale už som šla odtiaľ preč našťastie bez nálezu ale psychicky. Som to nedávala tak som nebola 6 dní na vzduchu len prikovana na infuzkach a živinami a liekov na tlmenie a bolesti hlavy ale nič mi nezabralo tak som sa pýtala domov tam som ostala v kľude a zrazu zle zle bolesti ja som myslela ze zomierať tak ma hlava nebolelo potom.na noc to prešlo zaspala som asi na hodinu mala som nočné mory a teraz som taka ako opitá je mi na grc ale to len pocit studené nohy potim sa a chytá ma panička úzkosť.. v živote mi nič nebolo myslíte že sú to dake dozvuky ozaj?alebo sa niečo deje dr mi nedvíha a aj tak hy som nezasla dnes nikde...ďakujem dámy za cas
@xtina1711 a myslite ze môžem byt tak veľmi smadna? Ja som tam trpela išla som koli gastro hospitalizácia chceli ma tam ešte nechať na nejaké ct vyšetrenia ale už som šla odtiaľ preč našťastie bez nálezu ale psychicky. Som to nedávala tak som nebola 6 dní na vzduchu len prikovana na infuzkach a živinami a liekov na tlmenie a bolesti hlavy ale nič mi nezabralo tak som sa pýtala domov tam som ostala v kľude a zrazu zle zle bolesti ja som myslela ze zomierať tak ma hlava nebolelo potom.na noc to prešlo zaspala som asi na hodinu mala som nočné mory a teraz som taka ako opitá je mi na grc ale to len pocit studené nohy potim sa a chytá ma panička úzkosť.. v živote mi nič nebolo myslíte že sú to dake dozvuky ozaj?alebo sa niečo deje dr mi nedvíha a aj tak hy som nezasla dnes nikde...ďakujem dámy za cas
@xtina1711 Úplne normálna migréna a stavy po nej. Ak si smädná, pi obyčajnú vychladenú Kofolu. Pol pohára a po čase znovu. Opakuj to celý deň, aj dva. Jesť popritom nemusíš nič, až keď začneš sama cítiť hlad. Zaručene sa ti polepší
@xtina1711 uplne normalne po silnej migrene som ja osobne aj dva dni taka nijaka, slaba
Migrena je svina, ja minimalne 2 dni po som mimo, uzivam triptany. Rozhodene vsetko, psychicky aj fyzicky.
Ďakujem baby stále mi je zle a dokonca mam 37.5 teplotu ale hlava ma neboli..myslíte že to ide stúpať?normálne sa bojim
Ďakujem baby stále mi je zle a dokonca mam 37.5 teplotu ale hlava ma neboli..myslíte že to ide stúpať?normálne sa bojim
@xtina1711 tak mozno aj virus k tomu 🤷♀️
@xtina1711 tak mozno aj virus k tomu 🤷♀️
@simsalabim ale nič nepociťujem okrem slabosti a tocenia hlavy...možno z tepla ze stále ležím nvm

@xtina1711 u mňa áno, silná migréna mi rozhádže trávenie úplne. Druhý deň sa potom len "zbieram". A v tej nemocnici ti tú hlavu aj nejak vyšetrili? Alebo len ti dávali tabletky na to? Neviem čo to mohlo byť, ak bežne migrény nemávaš. Ja som migrenik, takže u mňa normal, ale tak mám lieky od neurológa, aby som sa takýmto stavom podľa možnosti vyhla 🤷.