icon

Pozeráte sa, keď vám berú krv?

slniecko_12
9. mar 2022

Taka hlupa otazka 😁 Ja som minule odvratila hlavu a sestricka hned: Je vam zle? Je vam zle? A ja: Nie, len ma to nelaka sa na to pozerat. Ci su aj take medzi vami, ktore sa na to bezne pozeraju? 🙄😂

Strana
z2
luciasveckova
9. mar 2022

@slniecko_12 ano ja.nastastie nemam s tym problem

sissy27
9. mar 2022

@slniecko_12 ja áno, ja sa potrebujem pozerať, nemám rada "moment prekvapenia" keď ma napichne. Nevadí mi to, nebolí ma to, nevadí mi pohľad na krv.

xiaomi_
9. mar 2022

ano a to mi brali 8 skumaviek, ako mala som dokopala aj ludi z cakarne co ma museli drzat

angelous1991
9. mar 2022

Ja sa nepozerám . Odber krvi mi hrozne moc vadí . Zato s tetovaním problém nemám rada sa pozerám . Taká irónia 😂🙈

ivuska00
9. mar 2022

vždy sa pozerám 🙂

1sally12
9. mar 2022

Áno pozerám😁

lindous
9. mar 2022

Nepozerám sa, ale mne je teda naozaj aj zle vždy 😂 rovno si líham na odber 😅

travelllerka
9. mar 2022

Nepozerám, odpadla by som :D ale ostatným okolo mňa môže krv striekať, to mi vôbec nevadí :D

januska20
9. mar 2022

@slniecko_12 nikdy sa nepozerám.. bojím sa toho,že mi bude z toho zle.

falbala132
9. mar 2022

ja vzdy ked nahodou pozriem omylom, aj na tu plnu ampulu po dobrati, tak automaticky omdlievam 😀

margaretka_
9. mar 2022

Nepozeram. Nebyva mi zle, ani mi nevadi krv, ale nechcem sa pozerať, aby som necukla alebo co 😀

barus26
9. mar 2022

@slniecko_12 vždy sa pozerám keďže mám naprd žily tak som zvedavá že či niečo tečie alebo budú pichat inde😀

pauli_s
9. mar 2022

Keď mi pichá ihlu do žily vtedy odvrátim zrak ale keď už tečie krv do skúmavky, tak nemám problém sa pozrieť.

asia83
9. mar 2022

@slniecko_12 Kdeže…by som tam omdlela. Vždy to sestričke dopredu poviem.

evabb35
9. mar 2022

@slniecko_12 Nepozerám, tiež odvraciam hlavu, resp. radšej hľadám pohľadom niečo zaujímavejšie v ambulancii, ale najradšej sa pozerám von oknom a tiež sa ma pýtajú, či mi nie je zle.

evabb35
9. mar 2022

@slniecko_12 Jasné, že časom kuknem aj na skúmavku, ale je to taká strašná nuda pre mňa, že pohľad z okna mi príde omnoho zaujímavejší.

mamina0078
9. mar 2022

Nie ani ma to neláka ani nefascinuje vždy pozerám pred seba 🤣 ale nakoľko mam zdravotne vzdelanie tak pohľad na krv mi neprekáža

thoughtfulweirdo
9. mar 2022

Nepozerám, lebo už len z predstavy pichania do žily mi je nepríjemne, vidieť to nepotrebujem 😅 neodpadavam, nebojím sa krvi a ihiel, ale predstava niečoho v žile je pre mňa hnusná 😬 môj najhorší zdravotnícky zážitok je niekoľko hodín kanyla v ruke 🤮

mistymay33
9. mar 2022

Ja som asi uchylná, ale ja sa vždy pozerám a dokonca sa na to teším...

mmt11
9. mar 2022

Nie, ani raz som sa nepozrela, bojím sa že mi príde zle :D

ciusinka
9. mar 2022

@slniecko_12 Nikdy sa nepozerám,odpadla by som,ja nemôžem vidieť ani ako niekomu inému berú krv alebo pichaju injekciu,ani v telke to nemôžem vidieť,ja vlastne ani injekciu nemôžem vidieť a už vôbec nie,ako ju niekomu pichaju 🙈

silvia1983
9. mar 2022

nie, pozerám na opačnú stranu, neznášam zapichnutú ihlu v ruke 😨

rora
9. mar 2022

Nie je mi z toho zle, ale nemam potrebu sa tam pozerat, bojim sa ze by z toho bola sestricka nervozna a rozpiplala mi to tam :D

markus1
Odpoveď bola odstránená
sense
9. mar 2022

Pozerám sa vždy...

katren
9. mar 2022

Nikdy, hned si lahnem a odvratim hlavu 😀

petulda333
9. mar 2022

Nerobi mi to dobre ale muskm sa pozerat 🤣

misulkar
9. mar 2022

Nepozerám 🙈 nemôžem vidieť, ako ihla prepichuje kožu 😅 ani u seba, ani u detí, ani v telke... Jednoducho nie. Ale samotná krv mi až tak nevadí (ale keď vidím, ako to trčí z ruky, začnú mi tŕpnuť nohy 😅)

jaandorka
9. mar 2022

Ja som s tým problém nikdy nemala dovtedy, kým na mňa raz sestrička nenakričala, že som bledá (neviem prečo som bola) od vtedy sa radšej otočím a som v kľude

thereisabear
9. mar 2022

Nikdy som to ešte nevidela, ani neplánujem. Nie je mi zle, ale neláka ma to.

Strana
z2