icon

Požitie repelentu s DEET: Je potrebná pohotovosť?

samuelfk
6. júl 2024

Kúpil som si sprej na komáre s účinnou látkou DEET a nastriekal som si ňou večer celé telo. Ale nedopatrením sa mi trochu dostalo aj na pery a následne na špičku jazyka. Štípalo ma to a asi 10 minút som to vyplachoval vodou. Už to teraz necítim, ale na návode je napísané, že to nesmie byť požité. Mám ísť na pohotovosť, alebo myslíte, že je to v poriadku, keď mi už nič nie je?

kp7333
6. júl 2024

A nemali uz skolopovinne deti spat? Ci cez prazdniny vsetko mozne?

samuelfk
autor
6. júl 2024

@kp7333 Ja mám 29 ale však dobre... Len sa pýtam

kp7333
6. júl 2024

@samuelfk tak teraz pozi nieco ostrejsie a zalahni uz (pozi, neoblizuj).

kitycat
6. júl 2024

@samuelfk chod za mamou nech ti to pofuka. Clovek s takymito problemami urcite stale spi v detskej izbe

samuelfk
autor
6. júl 2024

@kitycat Predstav si že žijem samostatne v Częstochowej ale však dobre, len som sa pýtal, kedže evidentne je to najrýchlejší spôsob. Keby sa to pýta niekto s dieťaťom, tak pomôžete, dospelého vysmejete. Pritom to môže mat fatálne následky.

haley7897
6. júl 2024

@samuelfk ak si toho nepozil veľa, nemalo by to predstavovať problém. Spravil si co bolo treba - vyplachnut veľkým množstvom vody, to by malo pomôcť proti paleniu. Ak si náhodou nejaké množstvo pozil, skus piť viac čistej vody.

haley7897
6. júl 2024

@rozculena
@kp7333
@kitycat vy tri ste inak v poriadku? Deet je v mnohých krajinách pre škodlivost doslova zakázaný, nepríde mi na tej otázke nič zvláštne. MK ma práve vďaka ženám ako vy reputáciu slepacinca

rozculena
6. júl 2024

@haley7897 reputáciu slepačinca to má kvôli tomu,aké debiliny sú tu ľudia schopní písať.OMG,keď si myslím,že som sa otrávila,tak sa nejdem pýtať sliepok,ale volám 112,ty slepačinec

samuelfk
autor
6. júl 2024

@haley7897 Ďakujem, už to prešlo, tak to snáď nemá dlhodobé následky, zabehnem v pondelok za lekárom

blacki12
6. júl 2024

@samuelfk Samuelko, s tou vodou si to urobil dobre, choď spinkať. Za doktorom v pondelok nemusíš ísť, nijako ti v tom nepomôže.

janica_
7. júl 2024

Tuto ti poradia nonstop ihned https://www.ntic.sk/kontakt/

lindusss2016
7. júl 2024

@samuelfk hlavne pokoj, nič si nepožil, trošku si oblízal, také množstvo by nezabilo ani toho komára snáď. Za lekárom netreba chodiť, nič ti nebude. Nemusíš sa ani sledovať, bude to v poriadku.