icon

Pozitívny jeden člen rodiny na Covid a ostatní negatívni

27. okt 2020

Sme 4 členovia domácnosti, ktorí sa pôjdu testovať. Čo ak jeden bude pozitívny a ostatní sú negatív. Aj pre nich platí karanténa? Alebo sa stačí od nich izolovať?

Strana
z2
sylvia_123
27. okt 2020

@0507 ja rozumiem, ale toto bolo povedane - este sa kazda mzdarka pytala, ci vidi a pocuje spravne.

sylvia_123
27. okt 2020

@0507
@lanvinka Posledna veta. Treba precitat viackrat.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
hettinka
27. okt 2020

@mogaa obávam sa, že po testovaní bude v karantene cela republika.
Skolabuje obchod, zdravotníctvo, doprava...
Idem doplniť zásoby, najmä pukance, bude veselo.

dagmar13
27. okt 2020

Áno u nás mamina pozitívna,tatino negatívny ,ale aj tak musí byť 10 dní v karanténe a neizoluje sa od nej😂

hettinka
27. okt 2020

Pozitivne testovaný môže ist do hotela. Je to už na stránke somzodpovedny.sk Pozerala som najbližší k nám - HolidayInn, noc so stravou vyjde 60€ 😂😂😂 vtipni sú fakt, 600€ dat za takýto korona-pobyt (10 dni karanténa) si kto môže dovoliť???
Tu je zoznam schválených hotelov

sylvia_123
28. okt 2020

@lanvinka už to potvrdil aj Matelko, že ak je jeden pozitívny a druhý negatívny v jednej domácnosti, tam negatívny pokojne s certifikátom chodí do práce 🙂

janka_266
28. okt 2020

@sylvia_123 kde prosím niečo take povedal?

janage
31. okt 2020

@lanvinka ale toto sa tyka PCR testov, nie antigenovych podla vsetkeho. Skolenie bolo kedy? Ratalo sa s celoplosnym testovanim vtedy?

janage
31. okt 2020

@sylvia_123 ja som zas pocula, ze pozitivny aj s rodinou nech ostane v karantene povedal na tlacovke o 16. Tak hadam do pondelka si to vyjasnia.
Podla mna je rozdiel ci mas antigenovy ci PCR test. Tak hovorili, ze,aj ten negativny cez antigenovy test moze byt v skutocnosti pozitivny len to ten antigen nezachytil este.

olinka242424
31. okt 2020

Ja som našla na internete toto tak už neviem čo je pravda

hettinka
1. nov 2020

Podla tohto má byt rodinný príslušník 10 dni v karantene.

Strana
z2