icon

Poznáte dobrého gynekológa v Nitre?

kathrin6
25. jún 2010

Ahojte. Na jeseň sa znovu sťahujeme do Nitry a potrebovala by som poradiť nejakého dobrého, spoľahlivého gynekológa, ktorý je ochotný odpovedať na otázky a ktorý by nám s manželom pomohol ku bábätku, lebo sa nám akosi nedarí.
V Nitre som chodievala k MUDr. Čechovy, ktorý bohužial zomrel.
Ďakujem za odpovede

kika1111
20. apr 2012

Ahojte, nedá mi nepodeliť sa o skúsenosť s doktorom Lajtmanom.. bežne chodím ku Gilanovi - celé tehotenstvo,no teraz ma sestrička objednala na poradňu na dátum, kedy tam bol Lajtman..bola som tam včera a ešte dnes som v šoku.. prišla som, položil mi 3 otázky na ktoré si vlastne sám odpovedal - vôbec ho nezaujímalo ako sa cítim, či nemám nejaké problémy (to Gilan ma spovedal vždy minimálne 10 minút)...jednoducho hneď "poďte, vyzlečte sa, urobíme sono".. celé vyšetrenie trvalo aj s mojim obliekaním 10 minút.. som už v 32tt - prvé tehotenstvo, chcela som sa s ním ako s pôrodníkom porozprávať o pôrode, lebo čím viac sa mi to blíži tým viac nad tým rozmýšlam a mám strach, no smola..môžem sa báť ďalší mesiac kým sa dostanem k môjmu doktorovi 😖

ivuska6
20. apr 2012

odporucam krjaka .

mima88
20. apr 2012

urcite odporucam doktora Hlavačku na Klokočine..je naozaj perfektny a ma vyborny pristup k pacientkam. Dohodila som ho aj tehotnej kamarátke a tá mi dakuje doteraz 🙂 bola z neho hotova, ze aky ma perfektny pristup a vsetko vie pekne vysvetlit. Ja som chcela ist najprv k doktorovi Obertovi,ale ako tehotnu ma uz nechcel zobrat,ale uz nelutujem 🙂

mykaellle
8. okt 2012

ja som práveže od Oberta odišla, bola som uňho 5 rokov, najprv bol super, potom mal strašne veľa žien. Rok som trpela mykozami, daval mi len kremy bez toho, aby ma pozrel. Tak som si za 40 € zaplatila stery, a zistil mi ureaplazmu, neliecenu, ktorej sprievodnym znakom je mykoza.. potom som od neho odisla...

mirisis
7. dec 2012

Dnes som volala k Hlavackovi , či sa dá objednať na týždeň dopredu a že sa nedá , od 17teho dovolenka a ked zistila sestrička , že k nemu ani nepatrím , tak hned , že ma určite nevezme , v januári no problem , som zvedavá , chápem , že majú veľa toho ale taká nervózna bola a to isté aj na moju matku , to sa dá aj normálne povedať a pritom som počula , že je milá a k Obertovi som volala 4krát a ani raz mi to nedvihli , paráda , takže asi až po svátkoch sa k niekomu dostanem a to už asi vyše mesáca mi to bude meškať , no dufám , že to nebude nič vážne alebo hádam to dostanem...

sea23
7. dec 2012

ahoj,tiež chodím k Hlavačkoy,prestupila som k emu od mojej doktorky s ktorou som nebola spokojna a na neho nemozem ani slovko zleho povedat 😉

ivagru
9. jan 2013

Ahojte, ženy 🙂 Chodí niektorá z vás doktorovi Krjakovi? (prípadne, máte s ním skúsenosti?) Zaujímalo by ma totiž, aké sú u neho poplatky. Dosť ma zarazilo, keď mi sestrička pri objednaní oznámila, že požaduje 35EUR ako vstupný poplatok pre novú pacientku.

1evelina11
14. jan 2013

Ahojte baby, máme problémy s otehotnením, chodím k MUDr. Kozárovi, ale najradšej by som odišla. Uvažujem o MUDr. Hlavačkovi, myslíte, že vie pomôcť v tejto záležitosti? Ďakujem

moan1023
23. jan 2013

Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať na doktora Oberta. Som študentka v NR ale nepochádzam z NR. Počula som na neho samé chváli..... viete moja gynekologička ktorú mám u nás doma nie je bohviečo a nechcela by som ísť ako sa hovorí z blata do kaluže. Tak je naozaj taký fajn? má aj sono? robí aj sono prsníkov? čítala som že je u neho ročný poplatok 30€. ešte stále to platí? sú aj iné poplatky u neho okrem toho? napr. ako za predpis atikoncepcie....dlho sa u neho čaká? Stále by ste ho odporúčali? viem že je to dosť otázok ale keďže som študentka, predraženého doktora si nemôžem dovoliť. ďakujem 🙂

nika5214
23. jan 2013

ahoj ja som chodila krjakovi a nebola som spokojna večne cakanie a ked som ostala teh. a povedal mi že nedonosim ani do 6mes.a babo mi umre a rychlo sa oblečnte lebo ma toho vela tak tym padom skončil naštastie mala sa narodila v termine a zdrava a prestupila som Kozarovi zatial max.spokojnost a je skutočne dobry pri rizikovych pacientkach 🙂

wewe147
24. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, či neviete, či dr. Obert berie nové pacientky, resp. aké má v ordinácií vybavenie. Je potrebné chodiť na ďalšie vyšetrenia k iným doktorom? alebo tie základné vyšetrenia môže urobiť aj on u neho v ordinácií. Ďakujem.

verna
1. feb 2013

mucinka15...Ja by som sa ťa chcela spýtať ak môžeš prezradit...v čom si sa sklamala v Dr..Kozár-ovi. Ja som s ním mala veľmi dobré skúsenosti...dopomohol nám k bábätku a bol vždy milý.

alliana3013
7. feb 2013

ja som chodila ku Krjakovi, nezistil malému na sone vážnu srdcovú vadu...hned po pôrode som sa prehlásila k Hlavačkovi, k tomu chodím doteraz, hoci už dávno nebývame v Nitre. celé druhé tehotenstvo ma starostlivo sledoval, vybavil mi dokonca aj vyšetrenia navyše, aby sa odhalila prípadná vrodená vada, našťastie bolo všetko v poriadku.veľmi milý, super prístup.

julietta246
10. feb 2013

Ked som byvala v Nitre, tak som chodila k panu doktorovi Truskovi na Chrenovej. Mozem iba odporucat. Jedine negativum, co som postrehla bola recepcna, ktora niekolko krat doplietla moj termin, ale to uz bolo par rokov dozadu, uz je tam snad ina 🙂

emma33
15. feb 2013

Chodím ku doktorovi Kunskému a hoci bol spočiatku super, teraz sa mi vôbec nepáči. Síce je milý a zhovorčivý, ale....Napriek tomu, že predo mnou bola pacientka, nevidela som umytie rúk /áno,mohlo prebehnúť skôr/, ale pri jej odchode jej podal kartu, zavrel dvere, našiel moju kartu, povpisoval do nej čo bolo treba a následne ma vyšetril bez umytia rúk a bez rukavíc!!!!!! v 21 storočí! Len tak na okraj, doktorovi Sirotiakovi oproti ich naťahuje sestrička.... A odkedy má novú sestričku /síce veľmi komunikatívnu/, nemá mu kto posunúť papier na koze a sám to neurobí. Nie je to nič príjemné, keď tam vidno tie preležaniny, ktohovie, koľko nás tam už bolo....sledovala som sa ďalšieho pol roka, či som niečo nechytila. Hlavne keď tam o Rómky nie je núdza. A odvtedy ani nemám odvahu zopakovať si preventívku. Aby som nezabudla, preventívka prebehla len veľmi narýchlo a hoci som mala naštudované, čo má obsahovať, všetko nerobil, ani na požiadanie. Vraj netreba. Vyšetrenie prsníkov som si tiež musela vyžiadať. Takže teraz tiež hľadám info, ku komu ísť.

evo1986
19. feb 2013

Ja chodím tiež k dr. Truskovi na Chrenovej. Začala som k nemu chodit v januari ked som dozvedele ze som tehotná je velmi sympatický a úplne že všetko vysvetlí dopodrobna určite že jednotka a sme objednaní na hodinu takže ani to čakanie tam nie je. a velky plus ze vsetko je na jednom miest.

blcha76
27. feb 2013

... aj ja chodím k doktorovi Truskovi. Je to výborný lekár (jeden z najlepších) už dlhé, dlhé roky. Aj moja mama si ho pamätá z mladosti ako výborného gynekológa. 🙂 🙂 🙂 Super vyšetruje - úplne bezbolestne, dá urobiť testy, iné vyšetrenia, všetko Vám vysvetlí čomu nerozumiete... Fakt super. 🙂 🙂 🙂

zuzkad85
5. mar 2013

Ja chodim k MUDr. Truskovi, je to veľmi príjemný lekár a odborník, páči sa mi tiež jeho prístup, nevýhodou je, že nerobí sono, tak musím chodiť k jeho kolegovi MUDr. Linderovi :( Ten je nezhovorčivý a stále taký zachmúrený mi pripadá.

regina24
6. mar 2013

Ahojte ja chodim Dr Laljtmanovi je vyborni lekar da sa snim porozpravat ,4 roky ma uz liecy,, a som snim moc spokojna . pred 3 tyzdnamy som absolovala laparoskopiu robil mi to Dr Uharcek je tiez vyborny lekar , gynekologoviav NR su na vysokej urovny . su sykovni . a dobry odbornici su tam nikto tam neni zli. ja som sni mi moc moc moc spokojna .. 🙂

zuzana723
14. mar 2013

Ahoj. Ja chodím ku Gilanovi, ktorý je fakt dobrý. Hlavne sa zakaždým spýta, či mám nejaký problém. Sem-tam u neho zaskakuje Lajtman (ten je však odborník na rizikú gynekológiu) a normálne pracuje v nemocnici. V januári som zistila, že som tehotná a ked som sa Gilana pýtala na všetky možné vyšetrenia, tak nemal problém ma na ne poslať (nakoľko nie som úplne zdravá). Sestričky sú fajn, aj ked v januári jednu - mne nesympatickú a večene sa mračiacu - nahradila taká staršia pani a druhá sestrička ju musela zaúčať, tak mala z nej trošku nervy 🙂 Ešte v ten deň mali aj dosť vážnych prípadov, tak nevedela, kde jej hlava stojí. Keďže súrne a bolestivé prípady uprednostňujú aj napriek tomu, že som si zaplatila 7 € za objednanie, nevadilo mi to, a celkom som sa bavila 🙂 🙂 🙂
Keď som sa prisťahovala do Nitry, tak som hlavne hľadala doktora, ktorý bude mať všetko vo svojej ambulancii, aby som nemusela behať po celej Nitre. Som s ním plne spokojná a určite ho odporúčam...

domincek
10. apr 2013

@zuzana723 nevies, ze ake sono robi gilan chodim k nemu, ale pri prvom sme robili len klasicke a ja by som chcela aj nejake foto.. ze ako to funguje... 🙂
a ja som inak s Gilanom , Lajtmanom a aj Uhareckom spokojna .. 🙂 chodim tam uz druhy rok a vsetko je v pohode.... 🙂

eskobar
19. júl 2013

Ahojte ja sa chcem spýtať či chodíte do manželskej poradne aj s manželmi a či sú doktori prístupný k tomu aby tam bol manžel prítomní lebo Dr. Kozár má stým problém a ja by som chcel aby som mohol byť pri každom vyšetrení - a určite pri každom sone aby som si videl bábo - manželke to vôbec neprekáža. Sú dobrý gynekológovia ktorý to umožňujú ak áno ktorý Ďakujem...

katynka231
3. sep 2013

ahoj Kathrin ja chodim k mudr gilanovi a mozem povedat ze je naozaj fajn ma super pristup akurat zle je tam to ze obcas sa tam dost dlho caka ked clovek ide na casenku vtedy su uprednostene zeny ktore su objednane preto sa aj ja radsej objednavam.....ale ako doktora ti naozaj odporucam

andrea0075
30. okt 2013

Ahojte, chcem sa opýtať, platí sa u nejakého z týchto doktorov aj ročný poplatok.?

saimaa
2. dec 2013

Kvôli zmene pôsobenia si hladám nového gynekológa, nevedeli by ste mi poradiť niekoho, nie starého, moderného, ale aby nebol taký ten propagátor antikoncepcie? moji poslední gynekológovia mi v tomto nevyhovovali, boli zástancami HAK, a predpisovania samých liekov a vyvolávačiek.

kvietok333
15. dec 2013

Mozem ti povedat moju skusenost s Gilanom, Lajtmanom a Uharcekom. Povodne mal ordinaciu Gilan a raz tyzdenne tam pomahal Lajtman, tento rok prevzal ordinaciu Uharcek a dvakrat tyzdenne sa strieda s Gilanom.
+ moderna cakaren, dve sestricky - rychlejsie vybavenie pacientok, 3D/4D sono, rozhovor v pracovni, prezliekaren, ziadne rocne poplatky
- skore vstavanie na casenku, niekedy neprijemna sestricka (ta starsia bola zatial vzdy mila),
Gilan je starsi pan doktor, ktory je velmi prijemny, mily, zaujima sa podrobne o pacientku, avsak niekedy to naozaj az prilis natahuje. Riesil mi opakujuce sa mykozy, mal mikroskop, kde to vzdy urcil. Pri sone babatka bol precizny a doklady, aj sme sa nasmiali.
Lajtmana som zazila asi 3krat v tehotenstve a po sestonedeli. Bol sice rychlejsi, ale nemala som pocit, zeby nieco zanedbal, ak som mala otazky k porodu, kedze rodi v NR nemocnici, dlho sa mi venoval a rozoberali sme to. Tak isto aj moju zlu skusenost z porodu.
Teraz som tehotna znovu a chodim k Uharcekovi, byvalemu primarovi, nic zbytocne nenatahuje, vsetko to tam fici, mam pocit ze sestricky nestihaju mu chystat pacientky 🙂 Na moje otazky vzdy odpovie, ale je pravda, ze sa musim opytat, inak by to bolo asi len ako sa mate? OK? Dobre podte na kozu... Takze tak, treba sa pytat, oni ti doktori asi ocakavaju ze mame vsetko nastudovane z knih a internetu.

freyjanr
15. dec 2013

Mirisis@ ta sestrička u hlavacku je strasne trafena ked s ňou človek volá ale osobne je veľmi zlatá.ked som bola tehotná chcela som ísť k obertovi ale nezobral ma ani za tu cenu ze mu moja mama povedala ze nech ju vyradí a vezme mňa.hlavacka ma vzal hneď lebo k nemu patrím aj podľa obvodu a som s ním strasne spokojná

lorry
22. dec 2013

Ahojte prosim vas cislo na Ravingera nemate ? Ordicane hodiny robi od rana ci poobede ? Nachadza sa v poliklinike ? Dakujem Poslite mi prosim RP

janka0025
30. dec 2013

Ahojte.ja navstevujem dr.Kovaca,spokojna....sestru ma otrasnu,to je sice pravda no netreba si ju pripustat,ale uzemnit ju...dr.je velky odbornik.

tecko28
30. dec 2013

baby a viete niektora z NR aky obod patri Hlavackovi? Rada by som k nemu isla, len neviem ci ma vezme, keby k nemu patrim podla obvodu, bolo by to jednoduchsie.