icon

Prečo ma mrazí po dotyku na nohe?

30. aug 2024

Ahojte. Ležim na posteli a lúštim si križovky a normalne som zacítila, ako keby sa ma niekto dotkol nohy, až ma strhlo a zamrazilo ma, snáď sa mi postavili všetky chlpy. Už sa vam to stalo? Čo to môže byť?

mullerova46
30. aug 2024

Máme milióny nervových zakončení 🫣 stáva sa že sem tam sa podrazdia 😁 ale ak už chcete tak to bol určite duch ktorý vás pošteklil

autor
30. aug 2024

@mullerova46 a ja hovorim niečo o duchoch ?

domka222
30. aug 2024

Nehovoríš, ale myslíš na to 😉 veľa nevysvetliteľného sa stane počas života

moonlight1210
31. aug 2024

Mne sa ako dievcatu stalo, ze som po kupani, este neoblecena, sedela v kupelni na pracke v tureckom sede a strihala si nechty na nohach. Mala som aj umyte dlhe vlasy, prehodene cez plece na jednu stranu. A zrazu, ako som bola sklonena, ma nieco neskutocne nezne pohladilo po celom chrbte od krku az po krize. Tak velmi jemne, hebko. Akoby sa ma to ani nedotykalo, a predsa dotykalo.
Bolo to neskutocne prijemne.

Spatne si myslim, ze mi po chrbte iba sklzol vypadnuty vlas. Ziadna zahada.

jana_eyre_2
31. aug 2024

Mne sa stalo, že som.sa sprchovala, mala som zavreté dvierka, bolo tam horúco lebo mám rada horúcu sprchu.. a zrazu sa tam strašne ochladilo, akoby mi na chrbát niekto vylial studenú vodu, lebo spredu namna stále tiekla horúca voda.. bolo to strašidelné.. ja zase nie som taká skeptická že by nikdy nič nevysvetliteľné neexistovalo, ale ani po tom "čo to bolo" nepatram.. stalo sa mi v živote viac zvláštnych veci, ktoré by nevysvetlil nikto, ale často tu na MK ľudia tieto veci vysmievajú.. 🤷🏻‍♀️

autor
1. sep 2024

@domka222 neverím na duchov, ani mi nikto blizky nezomrel ze by som mala v umysle nad tym rozmýšľať, len ma to vydesilo

domka222
1. sep 2024

Aj keby si verila,je to každého vec 😉