Prečo ma po jedle trasie? Možné príčiny a riešenia
Mám taký problem už asi rok a ani neviem ako ho opísať lebo je to trochu divné ale dúfam že niesom jediný kto to tak má.....
Keď som cely deň doma tak asi každé 3-4 hodiny po jedle ma začne triasť a cítim ako keby som mal prázdny žalúdok ako od hladu... Niekedy ani hlad nemam
Ale napríklad keď som v práci od 6 do 16 tak vpohode viem vydržať aj do tej 17tej bez jedla.
Najlepšie mi na to trasenie pomôže rožok alebo chlebik s niečim alebo niekedy aj niečo sladke
Vie mi niekto poradiť z čoho to môže byť? Ja mam skôr pocit že si to sam privolávam lebo v práci na jedlo nemyslim a je mi dobre
Ďakujem za odpovede
Trochu to pripomina cukrovku, len myslim ze by si rovnake stavy mala aj v praci
@vanilkovazmrzka no preto som to tu napisal lebo v práci sa mi take nič nedeje alebo aj keď doma sa mi začne diať a pojdem si von zabehať, zacvičiť tak to prejde
kup si glukomer
Neviem podľa mňa žiadna cukrovka, mňa bežné trasie keď sa nenajem, respektíve keď si nedám dačo 3 hodiny som roztrasené a extrémne protivna ale ja to mám odjakživa, myslím na jedlo nonstop 😂
mna tiez napadla cukrovka
@balerina2025 ale v praci vpohode vydržim ale keď ma začne triast a idem von si napriklad zabehať tak to prestane
@jakub27 choď na preventívku a uvidíš.
Určite by som to neprehliadala - treba si zavolať k Dr. na odbery.

Nemáte v rodine cukrovku ?