Prečo ma v noci svrbia nohy a čo to znamená?
Stretli ste sa s tým?Neviete čo to môže byť?
Občas ma zvyknú svrbieť v noci nohy, len tak bez príčiny. Najviac chodidlá zvrchu(klenby,okolo prstov, členky).
Dnes som sa celú noc škrabala až do krvi skoro. Zdajú sa mi dlhodobo aj pripuchnuté.
Som v prechode, nohy ma bolia v poslednom čase príšerne.
Za každú radu Vám ženy ďakujem.
@lenkakravcova Aha no mám a riadne aj keď nie hrubé, ale bolia ma fest.Len som to ešte nezačala riešiť po lekároch.Vdaka
Voľne predajný je myslím Detralex alebo Flaxios, sú v tom flavonoidy na podporu ciev. To môžeš vyskúšať. Berie sa to aj počas tehotenstva (takže to nie je škodlivé) pri tomto probléme. A celkom to pomáha. Ostatné lieky sú už potom silnejšie. A piť veľa vody, aspoň 3l denne a menej soliť. Inak sa to bude zhoršovať.
@lenkakravcova Ďakujem. Zabudla som napísať Detralex beriem dlhodobo.Viem,že na kŕcové žily Detralex je dobrý. Raz som bila s tým cca 7 rokov dozadu. Ale teraz nepomáha absolútne.
No pokiaľ viem, takto sa prejavuje pečeň ...
Tak to skoč k dr.čo najskôr. Aj ako píše
@nikoleta999 môže to byť aj pečeň.
@lenkakravcova Naozaj? Ja nepijem absolútne ani lieky neberiem okrem vitamínov a Detralex .
Mňa pri podrazdenom žlčníku brutálne svrbeli chodidlá
Pecen sa prejavuje svrbením,ale zasa tam aj celeho tela,nielen chodidiel.A mykoza,pleseň?
Mojho svokra takto svrbievaju nohy a chodidla a dr. mu povedal, ze to je neuropatia...
Ďakujem všetkým za rady. Môj lekár urobí raz ročne preventuvku krv,ale málo kedy niečo rieši. Mala som raz aj cukor zvýšený (mierne)a nič bez povšimnutia. Rovnako aj trombocyty zvýšené vždy, tiež nič, že to nie je až tak veľmi. Tlak mávam ok a iné nič nerieši aj keď poviem. Tak ani nechodím radšej.

Začínajúce kŕčové žily.. takto sa prejavujú.