Prečo mám stále zdravotné problémy?
Ahojte neviem či som jediná ale ja mám pocit že furt furt furt mi niečo je . Buď ma hlava bolí , druhý deň ma bolí cikanie potom zas hrudník zle sa mi dýcha , o pár dni dostanem mykózu potom zas žalúdok v prdeli.
Ja už začínam mať pocit že ma niekto moju woodoo bábiku alebo čo už ma porazí .
Sa moc sleduješ ... sústreď sa na iné veci.
@liz_lemon ale veď to sa ani nedá ignorovať všetky tie veci
Hypochondria je jedina choroba, ktoru som nikdy nemal 🤣
Zla imunita
A čo ukázali vyšetrenia?
@vannyvanny Aj ja som a vzdy som bola takyto typ, ze stale nieco. Nejaky cas som potom realne bola aj hypochonder, ze som si uz aj namyslala, ale toho som sa nastastie zbavila. Momentalne mam ekzem, zacina senna nadcha, chronicky opuchnuty nos mam uz roky, boli ma koleno a mam odlomeny kus zuba 🙂 Ale tak toto beriem, ze mi v podstate nic nie je, lebo byva to horsie. Ja mam pocit, ze to nejako suvisi s celkovou citlivostou cloveka. Jednak citlivy clovek si na sebe viac vsimne a jednak sa lahsie dostane do emocneho stresu, co zdraviu uplne nepraje. Mam aj dalsie dve vysoko citlive kamosky a tie riesia tiez vkuse nieco a byva to vela roznych veci.
Aj ti reálne niečo je - vyšetrenia alebo si to len myslíš?
Ahoj, tak to niesi jediná.. ja mam ten istý problém posledný rok... Dr.tvrdí že mi nič nieje, že to hlava... ale keď ta stále niečo bolí hnevá, tak ťažko uveriš doktorke... 🙈😵💫
@januska12323 neviem dnes sa idem objednať na interné kvôli tomu hrudníku
@vannyvanny Ja tu musím odpísať historicky prvý krát v živote lebo to ako keby si o mne písala, výsledky krvi ok podľa odberov som tuti fruti ale každú chvíľu mám nejakú sprostosť - zápal zuba, močové cesty, bolesti hlavy, ekzém atď atď.....pani lekárka mi povedala že to je psychosomatické. Pomáha mi dať sa do kľudu jóga režim a podobne ale niekedy už tiež neviem čo má odpadnutý zub so psychosomatikou každopádne ste ma super pobavili lebo zas raz som v stave že už zadavam príznaky do Googlu lebo mám nervy a hľadám riešenia pritom najlepšie asi vypnúť mobildať si čaj a predýchať

alebo si hypochonder, co sa az prilis pozoruje