icon

Prečo mi už týždeň skáče oko?

pompovadalibor
11. sep 2025

Myslieť že prestane keď mi skáče oko už týždeň až nervózna som Stoho coto môže biť

anonym_7fff6f
11. sep 2025

@pompovadalibor Mala som to asi 2mesiace vkuse, je to strašne nepríjemne. Ale samo to prešlo, len teda bola som na odbery krvi či mi nechýbajú minerály, našťastie nie. Ale brala som magnezium, vitaminy. U mna to potom prešlo, asi nervozita z prace

pompovadalibor
autor
11. sep 2025
@anonym_7fff6f

@pompovadalibor Mala som to asi 2mesiace vkuse, je to strašne nepríjemne. Ale samo to prešlo, len teda bola som na odbery krvi či mi nechýbajú minerály, našťastie nie. Ale brala som magnezium, vitaminy. U mna to potom prešlo, asi nervozita z prace

@anonym_7fff6f aja beriem magnézium brali mi krv na minerály dobre visletki som mala

minenkaa
11. sep 2025
@pompovadalibor

@anonym_7fff6f aja beriem magnézium brali mi krv na minerály dobre visletki som mala

@pompovadalibor stres na milión percent,b komplex ,Q10,omega 3,vitamín D ,zinok

pompovadalibor
autor
11. sep 2025
@minenkaa

@pompovadalibor stres na milión percent,b komplex ,Q10,omega 3,vitamín D ,zinok

@minenkaa áno mám stres veľký veľmi som vistresovana

any_soj
11. sep 2025
@pompovadalibor

@minenkaa áno mám stres veľký veľmi som vistresovana

@pompovadalibor nemáš uzkostnu poruchu alebo také niečo? Keď pozerám v tvojom profile, že si riešila už pred pol rokom veľký strach... Inak a náhodou horčík neberies Magnerot značku? Mne ten jeden spôsoboval tiky také čudné...

pompovadalibor
autor
11. sep 2025
@any_soj

@pompovadalibor nemáš uzkostnu poruchu alebo také niečo? Keď pozerám v tvojom profile, že si riešila už pred pol rokom veľký strach... Inak a náhodou horčík neberies Magnerot značku? Mne ten jeden spôsoboval tiky také čudné...

@any_soj nie ja beriem magne be 6 magnézium lebo mne povedali že mám aj tetaniu

anonym_cf6424
11. sep 2025
@pompovadalibor

@any_soj nie ja beriem magne be 6 magnézium lebo mne povedali že mám aj tetaniu

@pompovadalibor hovorim ti to uz po x ty krat, prestan fajcit, v tvojom rozpolozeni ti to velmi skodi a všetky tieto priznaky ta razom prejdu

pompovadalibor
autor
12. sep 2025
@anonym_cf6424

@pompovadalibor hovorim ti to uz po x ty krat, prestan fajcit, v tvojom rozpolozeni ti to velmi skodi a všetky tieto priznaky ta razom prejdu

@anonym_cf6424 áno povedali mi že mám prestať fajčiť len jak naraz mám prestať keď som aj nervózna

anonym_cf6424
12. sep 2025
@pompovadalibor

@anonym_cf6424 áno povedali mi že mám prestať fajčiť len jak naraz mám prestať keď som aj nervózna

@pompovadalibor nervózna si preto,ze je to uz závislost, musis si najst niečo iné, co ta odputa. Kym s tym neprestanes,tak budes kazdy tyzden zakaldat temu,co vlastne aj robis. Propzmyslaj nad tym

pompovadalibor
autor
12. sep 2025
@anonym_cf6424

@pompovadalibor nervózna si preto,ze je to uz závislost, musis si najst niečo iné, co ta odputa. Kym s tym neprestanes,tak budes kazdy tyzden zakaldat temu,co vlastne aj robis. Propzmyslaj nad tym

@anonym_cf6424 lepšie prestanem fajčiť asi pokúsim sa musím si raz povedať že mi škodí

zuzubb007
12. sep 2025

Stres a keď je toho veľa, ako sa ukludnis ono to prejde za dva dni, a áno je to mega nepríjemné

pompovadalibor
autor
12. sep 2025
@zuzubb007

Stres a keď je toho veľa, ako sa ukludnis ono to prejde za dva dni, a áno je to mega nepríjemné

@zuzubb007 áno veľmi nepríjemné strašne toje

petracandle
12. sep 2025

Zo slova "visletki" aj mne skáče oko🙄

Môže to byť napr stres, ale aj namáhanie oči v podobe nadmerného čítania, pozerania do obrazoviek. Minimalizuj oboje aspoň dočasne a daj si magnézium

pompovadalibor
autor
12. sep 2025
@petracandle

Zo slova "visletki" aj mne skáče oko🙄

Môže to byť napr stres, ale aj namáhanie oči v podobe nadmerného čítania, pozerania do obrazoviek. Minimalizuj oboje aspoň dočasne a daj si magnézium

@petracandle beriem magnézium do vody