Prečo necítim žiadnu zmenu po lieku Ozempic?
Ahojte , je tu niekto kto bral ozempic ? Dnes som vzala prvú dávku 0,25 mg , necítim žiadnu zmenu , nieje mi ani nevoľno 🤔 akurát ma kus pobolieva hlava , ale to neviem či mám tomu pripísať , alebo inému, lebo hlava ma bolieva často, je tomu pár hodín čo som vzala ten ozempic.
@paris1813 nie je pravda. Môže predpísať aj všeobecny. Len celý ho platíš
@januelik tebe to predpísal lekár ? Koľko si doplácali ..ja mám bmi 32 potrebujem niečo robiť .chodím už 2mesiace do fitka 40 minút na páse a nič ani gram ,nejem pečivo len zriedka .začala som piť čistú vodu 2l na deň predtým som vypila 5kav a nič iné ...no žiadne výsledky
@lasha môžem sa opýtať ako si zmenila stravovanie ,začala si cvičiť nejaké určite cviky alebo niečo .môžes mi napísať aj ss
Ahojte, ja ho beriem druhy mesiac. Prvý mesiac som znášala dobre, bez vedľajších účinkov, ale teraz (som po šiestej dávke), mi je 4ty den ustavične zle od zaludka, nemam absolútne chut do jedla (ale to som nemala vlastne od zaciatku). Nezvracala som, ale napína ma sem tam, no neni to nic prijemne teda. Beriem 0,5mg
Ahojte, ja ho beriem druhy mesiac. Prvý mesiac som znášala dobre, bez vedľajších účinkov, ale teraz (som po šiestej dávke), mi je 4ty den ustavične zle od zaludka, nemam absolútne chut do jedla (ale to som nemala vlastne od zaciatku). Nezvracala som, ale napína ma sem tam, no neni to nic prijemne teda. Beriem 0,5mg
@hypenotic ja som ho po 6m vysadila, mne absolútne nepomáhal a stále som hnackovala. A stále pokračujem. Čiže ja 2m po vysadení problémy
@hypenotic ja som ho po 6m vysadila, mne absolútne nepomáhal a stále som hnackovala. A stále pokračujem. Čiže ja 2m po vysadení problémy
@nikitka444 mne to po 3 dňoch preslo a teraz je to zas uplne okay. Tak neviem, uvidime co bude ďalej. Brala si tiez 0,5?
@nikitka444 mne to po 3 dňoch preslo a teraz je to zas uplne okay. Tak neviem, uvidime co bude ďalej. Brala si tiez 0,5?
@hypenotic začať sa ma 0.25,a ano, šla som potom do 0.5.
Ale vysadila som ho, ja som začala vracať, hnackovat. A stále aj po vysadení mam problémy
@hypenotic začať sa ma 0.25,a ano, šla som potom do 0.5.
Ale vysadila som ho, ja som začala vracať, hnackovat. A stále aj po vysadení mam problémy
@nikitka444 ufff tak to je mi luto, mne bolo zle len tyzden a potom uz dobre
@nikitka444 ufff tak to je mi luto, mne bolo zle len tyzden a potom uz dobre
@hypenotic Zdravim,ak sa mozem spytat,ja som prvu davlu vcera a veru do dnes strasne źe od zaludka ,aj som zvracala,potom vyrazne povolilo,mozno sok pre organizmus,snad sa to ustali
@katreniakovaaaa ahoj, takže ti nebo vôbec zle? Kamarátka prevracala dva dni v kuse.
@mironella71 Ahoj,citam fotum,leno vcera dom si dala prvu davku a od vecera a dnes cely den som nepouzitelna,zaludok,zvracanie a celkovy utlm,nevladzem jic,je mozne ,ze sa to ustali?Tej kamoske to preslo,ci prestala uzivat?
@hypenotic preslo to,ci si musela prestat brat?
@hypenotic preslo to,ci si musela prestat brat?
@vaapeter66 beriem ďalej, akurat začínam štvrte balenie 🙂 preslo to
@vaapeter66 beriem ďalej, akurat začínam štvrte balenie 🙂 preslo to
@hypenotic kozem sukromnu spravu?
@anonym_285 pýtala som sa ta na názor, ci ako preco teba trapi, ako ja vyzeram a co robim so svojim zdravím?
@anonym_285 pýtala som sa ta na názor, ci ako preco teba trapi, ako ja vyzeram a co robim so svojim zdravím?
@hypenotic lebo sudit druheho a nepozriet sa na svoj vlastny zivot je pre nu jednoduchsie. Pravdepodobne je to aj doktorka ktora zavazne vie potvrdit studiou ze tento liek nici zdravie. Velka odvaha nieco take napisat ale bud je naozaj autorkou studie alebo len si honi blbe ego.. nehadam , necham to na nu, meno neviem je anonym
@hypenotic lebo sudit druheho a nepozriet sa na svoj vlastny zivot je pre nu jednoduchsie. Pravdepodobne je to aj doktorka ktora zavazne vie potvrdit studiou ze tento liek nici zdravie. Velka odvaha nieco take napisat ale bud je naozaj autorkou studie alebo len si honi blbe ego.. nehadam , necham to na nu, meno neviem je anonym
@livka_ mna by len zaujimalo, ci je taka odvážna a starostlivá aj v realite 😁 ze ci chodi po vonku a upozorňuje alkoholikov a fajčiarov, ze si ničia zdravie, alebo len doma z gauca schovaná za anonym mudruje 🤭
@anonym_285 ty si doktorka, alebo internetovy Šalamún? Lebo neuveríš - mne ho napisala osoba s medicínskym vzdelaním 🤭 Ty chudni ako chces ty, ja si pomáham takto. Prajem pekný dnik 🥰
Ano, to nepochybne si, presne doktori sa vyjadrujú štýlom “su uz štúdie nejake” 🤭
@anonym_285 to co kopirujes, sleduj ten rozdiel, studia: poukazuje, naznacuje, niektori, objavuju sa otazky".
Ty pises "nici zdravie, poskodzuje pankreas". Tvoje zavery su v rozpore s tym co studie naznacuju, nie priamo vyjadruju.

@nikitka444 to veľmi pochybujem nakoľko to môže predpísať len diabetológ