Prečo partner pravidelne absolvuje HIV testy?
Ahojte, mozno divna otazka, ale vsimla som si, ze partner chodi kazdy rok na preventivku, kde si vzdy vyziada aj test na HIV (s neg. vysledkom). Ja som sa bola dat testovat pred zacatim nasho vztahu a on videl vysledky, ze som neg. Preco sa teda nechava pretestovat? Podvadza ma, spava s chlapmi, alebo mi nedoveruje? Co myslite?
Dobre, ak ti ich ukázal, mala si sa ho hneď vtedy na to opýtať.
A neberie ziadne tabletky pravidelne? Ci neni nahodou HIV pozitivny len v utlme, ako tu nedavno nejaka dievcina pisala, ze jej jednovecerny chlapec bol pozitivny a jej to vtedy zatajil a ona sa bala, ze ci ju nenakazil.... Este dalsia moznost je, ze prekonal nejaku inu vaznu nemoc o ktorej ti nepovedal a je nutny monitoring pravidelny, myslim, ze po sifylise a pod. sa tiez nejake obdobie pravidelne testuje na kadeco.

Toto mi pripomina jedneho kamarata ktory bol hypochonder stale si nahovaral nejaku chorobu rano sa zobudil nieco ho bolelo a uz googlil ze ide umriet. Na druhy den to iste pritom to bol sportovec futbalista. Niektorych chlapov by som najradsej nakopala a vyfackala a keby som ja mala podozrenie u chlapa tak patram ako detektiv. Nebudem predsa zit s niekym kto mi klame a vlastne vacsie % chlapov su klamari zial je to smutna statistika.