icon

Prečo po injekcii od zubára necítim kútik?

9. dec 2024

Ahojte som asi hodinu od ošetrenia u zubára dopichoval mi injekciu robil hornú päťku a ja sa neviem no usmiať nedvihnem kutik a stále mám všetko stepnute je to ok?

zojazoja
9. dec 2024

je to uplne OK.

autor
9. dec 2024

@zojazoja diky ja už či dostávam porážku 🤣🤣🤣 ale nie skôr či sa mi nejako nerv nemohol poškodiť ale dúfam že nie 🤣

januska12323
9. dec 2024

Môže to trvať dlhšie.

simca06022011
9. dec 2024

ved ake po anesteze, kludne aj hodiny mozes byt strpnuta

gramtlika
9. dec 2024

samozrejme, ze je to okej. 😀 akoze prejavuje sa takto aj porazka, ale tak kedze si bola na zubnom osetreni, da sa predpokladat, ze to bude asi z toho. 😀 nemaj obavy. kazdemu to trva inak.

aandrea9
9. dec 2024

Je to ok. Mne pichli dnes 9:30, je 11:34 a pravú stranu úst stále necítim. Ono to odznie, neboj. Žiadna porážka 😁😑🙂

domiklik
9. dec 2024

Ešte ti aj slina môže vybehnúť. Tak pozor na to 😃

tanikka
9. dec 2024

ja už som tiež v takom strese v dnešnej dobe úplne zo všetkého. 😀 takže ťa aj trošku chápem, ale myslím si, že v tomto prípade sa nemáš čoho obávať. 😀

anavixy
9. dec 2024

Hodinu po narkoze urcite ano.🤷🏻‍♀️

earlgrey
9. dec 2024

Aj niekoľko hodín. Ja si pamätám, že ešte 4 hodiny po umŕtvení, keď som pila vodu z pohára, tak mi tiekla dole bradou 😂

jomarch
9. dec 2024

uplne v pohode, mozno trafil take miesto s tou injekciou, ze “odmrtvenie” moze trvat dlhsie. mne raz zubar robil zadnu stolicku a jak mi pichali anestezu, tak trosku tej latky vytieklo a nejak mi to stieklo blizko hrdla. ked som odchadzala, zle sa mi prehltalo, tiez som panikarila, ze si porad idem volat zachranku, ze sa zadusim alebo co 🙈🙈 postupne ti to prejde uvidis

autor
9. dec 2024

No ešte stále sa úplne neusmejem ale je to o niečo lepšie už sú to 4 hodiny 🙈 len on to pichol priamo do takého miesta čo má bolelo možno aj tým to bolo

jomarch
10. dec 2024

preslo ti to potom?

autor
10. dec 2024

@jomarch áno len ma boli lico