Prečo po injekcii od zubára necítim kútik?
Ahojte som asi hodinu od ošetrenia u zubára dopichoval mi injekciu robil hornú päťku a ja sa neviem no usmiať nedvihnem kutik a stále mám všetko stepnute je to ok?
@zojazoja diky ja už či dostávam porážku 🤣🤣🤣 ale nie skôr či sa mi nejako nerv nemohol poškodiť ale dúfam že nie 🤣
Môže to trvať dlhšie.
ved ake po anesteze, kludne aj hodiny mozes byt strpnuta
samozrejme, ze je to okej. 😀 akoze prejavuje sa takto aj porazka, ale tak kedze si bola na zubnom osetreni, da sa predpokladat, ze to bude asi z toho. 😀 nemaj obavy. kazdemu to trva inak.
Je to ok. Mne pichli dnes 9:30, je 11:34 a pravú stranu úst stále necítim. Ono to odznie, neboj. Žiadna porážka 😁😑🙂
Ešte ti aj slina môže vybehnúť. Tak pozor na to 😃
ja už som tiež v takom strese v dnešnej dobe úplne zo všetkého. 😀 takže ťa aj trošku chápem, ale myslím si, že v tomto prípade sa nemáš čoho obávať. 😀
Hodinu po narkoze urcite ano.🤷🏻♀️
Aj niekoľko hodín. Ja si pamätám, že ešte 4 hodiny po umŕtvení, keď som pila vodu z pohára, tak mi tiekla dole bradou 😂
uplne v pohode, mozno trafil take miesto s tou injekciou, ze “odmrtvenie” moze trvat dlhsie. mne raz zubar robil zadnu stolicku a jak mi pichali anestezu, tak trosku tej latky vytieklo a nejak mi to stieklo blizko hrdla. ked som odchadzala, zle sa mi prehltalo, tiez som panikarila, ze si porad idem volat zachranku, ze sa zadusim alebo co 🙈🙈 postupne ti to prejde uvidis
No ešte stále sa úplne neusmejem ale je to o niečo lepšie už sú to 4 hodiny 🙈 len on to pichol priamo do takého miesta čo má bolelo možno aj tým to bolo
preslo ti to potom?
@jomarch áno len ma boli lico

je to uplne OK.