Prečo sa mi nehojí ďasno po extrakcii zuba?
Ahojte prosím vás má niekto skúsenosti s niečím takým? Mala som zápal v 6 tke dole počas Vianoc. Brala som ATB ale nezaberali tak zub išiel von. Bol mŕtvy už. Ale po extrakcii na chirurgii mi ďasno nezašili. A teraz to ide. Pondelok tahany na druhý deň afta v hrdle na rovnakej strane ako tahany zub. O 3 dní som išla naspäť kvôli bolestiam. Dali drenaz do piatka na deň a potom rozkrvacal že by malo byť ok. Ale nebolo. Išla som k svojej zubárke. Ťa mi mení drenaz každý deň už celý týždeň ale vraj to nevyzerá lepšie. Podotknem že beriem už druhé ATB. Aj keď bolesti už nemám velke. Bolí ešte ale už nemusím brat prášok od bolesti. Doktorka ma už chce podľa na ster prečo ATB nezaberajú a prečo sa to nechce hojiť. A afta? Aj po 10 dňoch obrovská a bolestivá. Neviem čo robit už som zúfalá. Na aftu som skúsila jox aj tantum verde. Ale po joxe dosť páli a mám pocit že mi to zhoršuje.
@vera55555 neuveris ale ja ciernym cajom stahuje zapal mikro zabija a suší cize aj ranu. Ja ho pouzila som aj dcere na zapaleny prst zboku hnisavy. Za tri dni ho mala zdravy a to jej to mali narezavat. Cierny caj tekane alebo z lidlu( neni to odpad ani humus ten zlty) neuveritelne aj ten dobry aj ked nechapem preco je lacny euro. Staci do deci vody.. alebo ty do ust dva deci skus. Z
@jeanne14 ja uz nechodím. Chodila som týždeň na drenaz ale žiadna zmena. Akurát ms to prestalo bolieť tak to nechala už tak že to sa bude dlho hojiť ale je 3 týždeň a ja tam mám dieru jak svet. Už neviem ako dlho čakať. Bolí ma to akurát na dotyk keď si stlačim líci kde mi ťahali zub inak je to ok. No aj tak ani sa poriadne nemôžem najesť. Hruza

@vera55555 vyplachuj si ústa odvarom z repíka. Niekoľko krát do dňa.