Prečo sa mi objavili škrabance na chrbáte?
Ahojte. Prosím, nech reagujú, len tí, ktorí majú normálne názory a nie žiadne výsmechy. Stala sa mi taká vec, že keď som spala zobudila som sa na hrozne pálenie chrbáta. Ako keby mi horel. Vstala som a išla pozrieť do zrkadla, lebo som si myslela, že môžem mať nejakú kožnú reakcií. A bola som v šoku, keď som tam zbadala dva škrabance. Sama som si v spánku neurobila, keď som skúšala, že ani nechtami a ešte na takom mieste a tak rovno je nereálne si urobiť taký škrabanec. A aj teraz má hrozne páli chrbat. Prosím blbé komentáre si nechajte. Sama som si to neurobila ani počas spánku skusye sa tak poskrabat keď spyte a ešte tak rovno a tam keby že sa skrabnete máte viac škrabancov.

Námesačnosť?
to je skor od postele alebo od matraca
No veru - nemáš pružinový matrac? Ak áno, dobre ho všade preskúmaj.
Ja sa opýtam trošku inak- zaujíma ťa duchovno, ezoterika, veštenie? Alebo podobné veci?
@milagros77 nie
Podla mna to vyzerá ako popáleniny, ale teda ťažko povedať podľa fotky, vydenzifikovatna natrieť niečím to treba.
V matraci aknbybsi niečo mala tak neviem.. musela by si sa takto riadne posúvať po ňom ( ja som mala párkrát ihlu v ňom a tiecskrabance cítiš a sú mini). Ešte je to aj sumerne. Niekde si sa oprela a nepamats si... napr horúci raduator toto vie urobiť, a ani si to nevšimnes.
Ahoj, ja som mal niečo podobné veľmi dávno ešte v puberte keď som mal tak 15 rokov. Bol som doma lebo som bol chorí a zaspal som na gauči. Snívala sa mi živá nočná mora v ktorej má nejaká entita chcela chytiť, ako som utekal ma drapla po chrbte a na tom som sa zobudil, na chrbte som mal tri červené čiary ako drapy. Tiez si to do dnes neviem vysvetliť a sám som si to tiež nespravil. Nesnívalo sa ti niečo podobné keď si sa s tým zobudila ?
Telo môže sem tam mať reakciu aj na takéto vnemy keď to bol živý sen . Inak neviem ...

@soldi jasnee, že som žartovala