icon

Prečo sa mi objavili škrabance na chrbáte?

lrnka
12. dec 2023

Ahojte. Prosím, nech reagujú, len tí, ktorí majú normálne názory a nie žiadne výsmechy. Stala sa mi taká vec, že keď som spala zobudila som sa na hrozne pálenie chrbáta. Ako keby mi horel. Vstala som a išla pozrieť do zrkadla, lebo som si myslela, že môžem mať nejakú kožnú reakcií. A bola som v šoku, keď som tam zbadala dva škrabance. Sama som si v spánku neurobila, keď som skúšala, že ani nechtami a ešte na takom mieste a tak rovno je nereálne si urobiť taký škrabanec. A aj teraz má hrozne páli chrbat. Prosím blbé komentáre si nechajte. Sama som si to neurobila ani počas spánku skusye sa tak poskrabat keď spyte a ešte tak rovno a tam keby že sa skrabnete máte viac škrabancov.

Prečo sa mi objavili škrabance na chrbáte?Prečo sa mi objavili škrabance na chrbáte?
Strana
z2
elenka.k
12. dec 2023

@soldi jasnee, že som žartovala

inga93
12. dec 2023

@lrnka nemoze to byt pasovy opar?

misinka0611
12. dec 2023

Námesačnosť?

mamina7070
12. dec 2023

to je skor od postele alebo od matraca

madeincssr
12. dec 2023

No veru - nemáš pružinový matrac? Ak áno, dobre ho všade preskúmaj.

macekovam
12. dec 2023

@lrnka a nemas na navliecke nahodou zips? ze by si sa on oškrela? alebo na matraci?

lrnka
autor
14. dec 2023

@macekovam nemám nič také

milagros77
14. dec 2023

Ja sa opýtam trošku inak- zaujíma ťa duchovno, ezoterika, veštenie? Alebo podobné veci?

fauko
Odpoveď bola odstránená
lrnka
autor
21. dec 2023
simca06022011
21. dec 2023

Podla mna to vyzerá ako popáleniny, ale teda ťažko povedať podľa fotky, vydenzifikovatna natrieť niečím to treba.
V matraci aknbybsi niečo mala tak neviem.. musela by si sa takto riadne posúvať po ňom ( ja som mala párkrát ihlu v ňom a tiecskrabance cítiš a sú mini). Ešte je to aj sumerne. Niekde si sa oprela a nepamats si... napr horúci raduator toto vie urobiť, a ani si to nevšimnes.

vladino212
21. dec 2023

Ahoj, ja som mal niečo podobné veľmi dávno ešte v puberte keď som mal tak 15 rokov. Bol som doma lebo som bol chorí a zaspal som na gauči. Snívala sa mi živá nočná mora v ktorej má nejaká entita chcela chytiť, ako som utekal ma drapla po chrbte a na tom som sa zobudil, na chrbte som mal tri červené čiary ako drapy. Tiez si to do dnes neviem vysvetliť a sám som si to tiež nespravil. Nesnívalo sa ti niečo podobné keď si sa s tým zobudila ?
Telo môže sem tam mať reakciu aj na takéto vnemy keď to bol živý sen . Inak neviem ...

elenkaba
21. dec 2023

@lrnka moja mama mala podobne spaleniny na chrbte, ked robila v zahrade a obttrela sa o nejaku rastlinu, uz si presne nepamatam nazov a ona je na nu alergicka

evasvecova
Odpoveď bola odstránená
diaszoky
21. jan 2024

@lrnka autorka ako to skoncilo opakovalo sa to? Dosla si nato od coho to bolo?

Strana
z2