Prečo sa nedokážeme zbaviť prechladnutia?
Ahojte.čo za chorobu teraz zúri?vyzerá to ako obyčajne prechladnutie ,ale už vyše týždňa sa toho nevieme zbaviť
Covid test som si robila teraz ráno, negatívny. Takže to bude nejaká iná šmakocina. Idem ku dr., uvidím.
Najstarší to privliekol asi zo školy,už je doma týždeň.aj keď bol väčšinu zatvorený v izbe aj tak nás všetkých nakazil.najprv 3 mesačného,potom muž,ja a teraz aj dcéra.ani pamycon nezaberá na sople a ten vždy za dva max tri dni zabral.v čaji sa už kúpeme, vitamíny nám idú cez uši,inhalujeme,nahrievame...hlavne bábätká mi je ľúto.testy covidove síce nemám,ale na ten to nevyzerá
@anonym_autor vies,ze dnes som na to myslela?? Co to je? Dieta prinieslo zo skolky, covid testy negativne, vytery z nosa negativne a tych soplov sa obe nemozeme zbavit ani unifloxom ani pamyconom.
Presne toto mam aj ja. 2 týždne zahuhňaná, stále sople, opuchnuté sliznice. V piatok som volala dr nech mi niečo dá lebo je to už neúnosné. Dala mi Tobradex kvapky do nosa a Aerinaze antihistaminikum a už je to aspoň o niečo lepšie ale stále cítim ze to nie je 100%

Ja mam covid, ale s teplotami, zimnicou, bolestami tela