Prečo sa po tetanovke nadmerne potím?
Prosím vás vy ste sa po očkovaní tak potili?
Po 15 rokoch ma preockovala pri preventívnej a odvtedy sa potom ako somár v kufri 😡😡 nenormálne
V nežiadúcich účinkoch dom našla potenie,ale až taaaak?
Už je to dva týždne a vôbec neustupuje
Moje preočkovanie proti tetanu v tridsiatke dopadlo katastrofálne. Dva mesiace mi tŕpla šija a bolelo to. Nemohla som ani hlavu otočiť, vždy som sa otáčala iba celým telom. Potenie tam nebolo. Neskôr som zachytila nejaké info, že tá šarža (cca 15 rokov dozadu) bola nejaká chybná, a veľa ľudí po nej malo vážne nežiadúce účinky. Za mňa konkrétne preočkovanie proti tetanu už nikdy viac v živote. Už nebudem riskovať...
@walentina7
@monika2012 ruku som mala v pohode,trochu na dotyk zo tri dni bolela,aj celkovo som nepostrehli nič,ale to potenie je strašné
Bol som na preočkovani a nič mi nebolo. Ani som si nevšimol, že je to dačo ine, než ihly, čo do mňa obvykle pchaju :D
Muz mal nahodne preockovanie v 32 rokoch v Thajsku ( zdrbal sa v dzungli do blata a sram nepekny) a nebolo mu nic. Tak jancil kvoli tomu incidentu, ze som ho dopratala na kliniku, zaplatili sme 65 eur a lekar ho zastepil proti tetanu
A nemoze to byt z toho, ze je jednoducho teplo? Ja som bola tiez na preockovani a nemala som nic.
Minulý rok, takto v auguste. Ani som nevedela, že som sa očkovala.
Mňa preočkovali v lete a nepotila som sa, len mi polka zadku strpla na týždeň 😀 Ale zas lepšie ako tetanus dostať.
V lete som bola, pred par rokmi. Ani som vpich necitila ( netusim, ci ma pichli). Reakcia 0. Vobec nic
@michaela329 no asi nie, prečítaj komenty vyššie, lepší je zjavne tetanus 😁 achjo
@suzy2508 vieš čo... však nech si to užije, Darwin to vedel už dávno 🤷😀
@michaela329 mňa by hádam aj upálili, očkovali ma Boostrixom, keď som bola v 8.mesiaci tehotná s malým, aby prešli protilátky k nemu 😂😂
Bola som pred mesiacom..trochu mi opuchla ruka 3 dní ma bolela a nic
@monika2012 ja detto, nikdy viac 😵💫
Ja som bola tento rok na dvoch dávkach, v decembri ma čaká tretia a ani mäkké f mi nebolo. 🙂