icon

Prečo sestra stále bojuje s chrípkou?

kukuleinka18
26. feb 2024

Ahojte chcem sa spýtať, moja sestra je od minulého pondelka na marodke pretože má chrípku. Dnes je to 8 dni a stale jej je zle. Rano keď niečo zje, je jej na vracanie ale nevyvracia sa, chyti zimnicu a studený pot. Do toho jej stekajú hlieny do hrdla. Viete čo to môže byt ? Tehotna nie je, robila si test. Vitamíny berie C,D, magnesium a začala od včera aj Isoprinosine lebo to jej pomohlo pri covide. Nejaké odporúčanie prosim.

Strana
z2
cukroska
27. feb 2024

@kukuleinka18 oproti začiatkom ano. Ale už som chorá vyše mesiac a uz som s toho celého taká znechutená.. .Áno pliagy riadne. Ale veľa počúvam aj v okolí známych,že kašeľ trvá veľmi dlho.

lenocka137
22. dec 2024

@kukuleinka18 ahoj, aj to vtedy sestre prešlo? Ja mám niečo podobné...

1mina
22. dec 2024

@lenocka137 moja dcera mala teraz taku chripku ze tiez 7 dni a stale mala teploty, stale spala, kasel hnusny atd. Ale teda samozrejme sli sme uz k dr a ta jej predpisala isoprinosine na imunitu a uz druhy den jej zacalo byt ovela lepsie

snowflakenel
22. dec 2024

Ja som mala taketo sravy pred mesiacom. Po 4 dnoch trapenia som zasla na pohotovost do nemocnice. Na internom mi napichli infuzku, dali nejake lieky domov a do rana mi bolo ooooovela lepsie. Vecer som uz zvladla.aj veceru irobit

lenocka137
22. dec 2024

@1mina mne často príde zimnica , akoby mi vadil chlad, ruky , nohy studené spotené akoby mi zle prekrvovalo, musím byť naobliekaná a išla som, že niečo spravím a skoro som odpadla, triasli sa mi svaly, žalúdok mám rozhádzaný lebo dr. mi dal aj antibiotiká...inak už mi začína chutiť aspoň jesť, teplotu už nemám 3 dni, hlieny ešte troška vykašliavam...

catherinah
22. dec 2024

Infekčná mononukleoza bola vylúčená?

bosorkabb
22. dec 2024

No ja som včera s dcérou skončila na pohotovosti. A s ňou kopec detí ktoré mali rovnaké príznaky. Mykoplazmy sú to. Aj čierny kašeľ spomínali. A teda všetky deti tam boli očkované ( to sa pýtali rodičov). Dcéra dostala antibiotika. Zajtra má ísť na krvné testy.

lenocka137
22. dec 2024

@bosorkabb a aké má dcéra príznaky?

bosorkabb
22. dec 2024

@lenocka137 horúčky, zimnica, príšerný kašeľ, grcia, bolesť hlavy,kĺbov. Má hlieny je malátna.
CRP nízke. Trvá to už od pondelka. Vo štvrtok bola u lekárky ale včera sa to začalo ešte viac zhoršovať.

lenocka137
22. dec 2024

@bosorkabb aha, tak skoré uzdravenie dcére

bosorkabb
22. dec 2024

@lenocka137 ďakujem

Strana
z2