icon

Prečo svrbí hlava aj po použití šampónu proti všiam?

ejmi25
5. nov 2024

ahojte
Neviem ci som precitlivena.So sestrou som dlhsie.Svrbela ju hlava vraj ma vsi.Umyla si samponom na vsi vsivacikoom a o 2 dni ,ze ide ku nam na navatevu
..vraj vycesala vsetko.No a moja otazka znie led vsetko vycesala umyva samponom este stale ju svrbi hlava.Preco?.Chcela prist no ja som zakazala.

ejmi25
autor
5. nov 2024

dlhsie nebola

nin12345
5. nov 2024

@ejmi25 ved nech pride inokedy nie zrovna ked ma vsi. To ju moze svrbiet aj preto lebo ma z toho este rozdrazdenu pokozku aj preto ze ma stale vsi bohvie..

ejmi25
autor
5. nov 2024

@nin12345 ani neviem kde to chytila deti nema.

taktotedanie
5. nov 2024

@ejmi25 nech si este umyva samponom, urcite nevycesala vsetko,treba opakovat proceduru, nech si sedi doma a riesi vsi nie navstevy

mojemenonikto
5. nov 2024

@ejmi25 Chytiť vši môžeš pokojne aj v mestskej doprave, alebo vo vlaku. Stačí aby si si sadla niekde do sedadla a pred tebou tam bol niekto všivavý. Faktom je, že jedno umytie šampónom proti všiam nestačí. Kúru treba opakovať minimálne týždeň, lebo šampón nelikviduje hnidy.

martul
5. nov 2024

@ejmi25 Ty si myslíš, že vši majú len deti a ich rodičia? Len deti sú prenášači? Nie, ktokoľvek, stačí, že si sadla v autobuse alebo vo vlaku na sedadlo a bum. Alebo aj v práci. Svrbieť ju môžu ešte existujúce, proces treba opakovať. Alebo ich už nemá a má podráždenú pokožku. Ťažko povedať. Už keď vydržala toľko nebyť u vás, nech ešte týždeň vydrží.